Jump to content

Evde yaşadığım anlam veremediğim durum, nedir?


Sad

Önerilen Mesajlar

Öncelikle herkese merhaba..

Forumu çok uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum birçok konuda sayenizde fikir sahibi oldum.Ancak başıma gelenler aklımı kaçırmama sebep olacak korkusu ile üye olup yardım istemek şart oldu.Yazım biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın çok doluyum..

 

Kendimi bildim bileli paranormal olaylar en büyük merakımdır.Malum ufak yaşlarda ruh/cin çağırma vs gibi şeyleri çoğumuz denemiştir.. Ben de arkadaşlarımla çok denemiştim hiç gelen olmadı, ki zaten ortamda geleceğine inanan sadece bendim..

Birgün 8 arkadaş gece yarısıydı sanırım evde film izliyorduk tema tabi korku.. Film sonrası hadi ruh çağıralım dedik ve aptal cesareti ile başladık ruh çağırmaya.Biri fincanı itiyor biri arkamdan dokunuyor herkes dalgasında yani.Birden bire evde sanki 10 derece birden ısı düştü noluyor dememe kalmadı duvardaki ayna çat diye yere düştü ve biz evden ağlayarak kaçmaya başladık ve ben 1 hafta evime giremedim..

O günden sonra hayatımda hep terslikler hep aksilikler.. Aradan 3-4 sene geçmişti tahminen yakın 2 arkadaşımla adını hatırlamıyorum içinde Kuran-ı Kerim ayet ve surelerininde yer aldığı bir korku filmi izliyoruz.. Arkadaşım abisinin özel arşivinde bulmuş gizlice almış.. Gündüz vakti.. Arkadaşımın biri bayan biri erkek.Biz 2 bayan korkudan ölecez artık erkek olan arkadaşımız başladı dalga geçmeye.Cin min yok inanmayın böyle şeylere vs vs.. Çok ağır konuşmaya başladı o varlıklar için o anda yine bana bir üşüme geldi ve arkadaşımı susturma çabalarına başladım.Birden pc kapandı elektrik gitmemişti ama ve tak tak sanki biri tavana cekicle vuruyor gibi sesler çıkmaya başladı hadi çıkalım burdan Allah aşkına diye yalvarırken hol'de bulunan bir aynanın üstünden gölge gibi birşey geçti ve biz 3ümüz göz göze geldik aynı şeyi gördükmü gibisinden bakıştık konuşamadık.. Tam kapıya yöneldik kapı açılmıyor sanki biri zorla tutuyor öteki taraftan kapıyı.. 10 dk sonra annem anahtarla kapıyı açtı ve karşısında bizi o halde görünce şaşırdı durumu anlattık çok film izliyorsunuz hepinizi bakırköye kapatmak lazım çıkın dışarı bir hava alın dedi.. Çıkıp bi cafeye gittik kahve içelim kendimize gelelim düşüncesindeyiz.

Kahveleri içtik kafamız dağılsın diye bayan arkadaşım fal kapatalım dedi bakar bişeye benzetmeye çalışırız gibisinden birşeyler dedi.. Sonuç dehşetti! 3ümüzünde falında aynı şekilde 3 mezar resmi çıktı sanki fotokopi hepsi aynı.. O günden beri özellikle yatsı ezanından sonra garip sesler duyuyorum, gece lavaboya gittiğimde aynaya bakamıyorum sanki biri bana bakıyor ordan gibi hissediyorum.. Hep izleniyormuşum hissi var zaten..Bazen fısıltılar geliyor içerden, kalkıp gittiğimde hiçbirşey yok..

Eşim böyle şeylere hiç inanmadığı için psikolojik diyor.. Ama ben öyle düşünmüyorum.Çünkü yıllardır bitmedi bu olaylar..

 

Sizce musallat durumu olabilir mi? Evlendiğimde ev değişti haliyle ama halen devam etmesi beni daha da korkutuyor. Hep bir korku ile yaşamak inanın çok kötü birşey aklımı kaybedeceğim az kaldı..

Lütfen buna benzer şeyler yaşayanlar veya fikir sahibi olanlar yardım etsin..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Valla ne meditasyon ne başka birşey.. psikolojik olma ihtimali de yüksek ama ya değil de musallat olayı ise diye yiyorum kendimi.. Geceleri evde asla yataktan kalkamıyorum.Sanki birşey olacak gibi hissediyorum.Somut birşey yok evet ama musallat durumunda illa somut birşey olmalımıdır?

Mesela dün lavaboda ellerimi yıkadım tam havluya elimi uzattım havlu askıdan kayıp yere düştü.. Ben mi kuruyorum kafamda tesadüfen olan şeyleri mi takıyorum acaba bilmiyorum ki..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet aynı şey benimde başıma geliyordu daha ruhsal oluyordu ve ben 1sene boyunca bu konuları incelemedim uygulamadım ve konuşmadım ama dün bir film izledim mental bir filmdi be beynim istemsizce yaşadıklarımı aklıma getirmeye başladı gece yatarken çatıdan çekiç vuruyormuş gibi sesler banada geldi bir anda bildiğin rüzgar o kadar hızlıydı ki cam patlayacak sandım ben geceleri çok yaşıyorum işte dün gece yaşadıklarımı anlatsam bitmez :) paranormal olay araştırmalarıma geri döndürdü ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilk yaşadıklarını anlıyorum ama arkadaşlarında dediği gibi psikolojik olarak bi paranoya yaşıyor olabilirsin, bir psikiyatr'a gitmeni bende tavsiye ederim. Hem içini dökersin rahatlarsın hemde başka öneri alırsın. Senin için en sağlıklısı şu an için benim düşünceme göre bu kardeş :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sizin de önerileriniz ve eşimin gaz vermesiyle psikiyatriste gittim burada yazdıklarımı çok daha ayrıntılarına girerek anlattım.Kadın bana psikolojik bir sorunun olup olmadığına emin olamadım, gayet sağlıklısın ancak bu anlattıklarının bilimsel gerçekliği yok vs gibi birşeyler saçmaladı.. laf olsun diye bir ilaç verdi düzenli alıyorum 1 ay oldu sanırım..

Ama halen aynı korkular duyulan sesler devam ediyor.. 1 ay sürecinde görsel olarak bir olay yaşamadım ancak dediğim gibi sesler devam ediyor.. Özellikle sabah erken saatlerde ve geceleri oluyor.

 

Bir de başka bir olay başladı ki bende asıl ona takılmış durumdayım.. İnancı tepe yapmış bir insan değilim ama müslümanım Kur-an a inanırım.. Dua etmeye kalktığımda durmadan aklıma abuk subuk şeyler geliyor yada ne bileyim dini bir programda Allah kelimesi geçtiğinden hiç istemeden beynimden küfürler geçiyor.Vesvese denen şeymidir bu yoksa bir varlığın etkisimidir acaba?

Vallahi adım sitenin delisine çıkacak bu gidişle..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bana göre inançlı da olsanız duaları okurken hissettiğiniz korku obsesyon(musallat) amaçlı hareket eden varlıklar için adeta güç kaynağı gibi işlev görür. Yani dualarınızı/meditasyonunuzu veya herhangi başka bir enerji çalışmasını onlardan korunmaktan önce korkunuzu yenmek için kullanır ve paranormal olaylara sebep olan varlığa korkmadığınızı hissettirirseniz onun etkisini yok etmeye yeterli olacaktır, benim fikrim bu yönde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu tarz olaylar benim de başımdan geçtiği için sana çok ufak bir tavsiyem var. bu sitede dalga geçmek için gelen arkadaşlara kulak asma derim burası gayet iyi bir portal ve inananlar için kurulmuş. sadece ayet el kürsiyi 7 kere inanarak okumalısın evin içinde nerede olursdan ol o eve değil üç harfli şeytan bile giremez bir daha gün boyunca. önemli olan korkman değil cesur olman :polling:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ederim cevaplar için tekrar. Ama korkmamak, o an cesur kalabilmek benim için çok zor. Elimde değil nasıl bir korku sarıyor anlatamam. Çok mu güçsüzüm / bu yüzden mi seçildim diyorum..

Bazı arkadaşlar yaşadıklarımı paranoya / tesadüf gibi adlandırıyor. Olabilir de...

Vallahi oynatmaya az kaldı..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Psikiyatrik hastalıklar tek yönlü olmaz, bu nedenle doktor sağlıklısın demiştir başka şikayetin olmadığını görünce. Merak ettiğim bu olaylar sen mutsuzken artıyormu. Yoksa en neşeli keyifli zamanlarında da oluyor mu. Çünkü depresif dönemde insan beyni çöküşe geçiyor ve tabi güçsüz hissetmek de davetiye çıkarıyor herşeye.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu sitede senden daha fazla cinlerin ya da demon mu diyor onların canını sıkan arkadaşlar var ticaret ilişkisine girenler var benimde siteye girme nedenim seninkiyle aynı bir takıntıydı yirmi yaşıma kadar ona yakın ev adres şehir değiştirdim ama onlar sanki hep benimleydiler varlıklar küçüklüğümden beri bırakmadılar beni diye düşünüyordum en son evlendiğimde evde sürekli elektrik arızaları oluyordu 3 ev değiştirdim 3 ündede elektrikle ilgili birşeyler yaşadım ampuller sık sık patlayarak bozulurlardı en son senin yaşadığına benzer bir deneyim yaşadım tabi bir olaylar silsilesi olunca bardak taşıyor birde bir yaşında kızım var onun için korktum ve bu yaşa kadar korkarak yaşadım ne oldu hala yaşıyorum öyleyse benimle dalga geçiyorlar diye düşündüm ve mücadele ettim sitede araştır senin onlara enerji yedirmenle var olabildiklerini öğreniceksin ne gerek var bu enerji vampirlerini beslemeye sen onları bırak onlar seni bırakmaya mecbur kalıcaklar.:D en başta dediğim gibi bir hesabın yok varlıklarla onlar başka bir boyuttalar etrafımızda değiller;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

darqrose içimi rahatlattın gerçekten arkadaşım.Hani derler ya su serptin diye :) Yalnız olmadığımı görmek bile iyi geldi.Birkaç saattir araştırıyorum bu enerji olayını gerçekten de resmen ben izin veriyormuşum herşeye aslında haberim yok.. Saol cevabın için gerçekten.Umarım işe yarar bu enerji yedirmeme olayı bakalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...