Jump to content

Elleri kenetli şekilde uyanıyor.


Sofiel

Önerilen Mesajlar

Arkadasım acacaktı bu konuyu aslında ama uyeliği aktifleşmediği için giremedi arkadasım. Bana kaç gündür söylüyo kafama takıldı bir bilgisi olan vardır umarım ve konuyu yanlış yere açtıysam affola.

Arkadaşım uyandıgında elleri kenetli oluyomuş her defasında bugun annesi çözmüş uyandırmış. Saat gece 3-4 civarlarında sureklı rahatsız oldugunu söylüyo. Ve "bi kac kere kendimi astral seyahate çıkarken gördüm, çıkarken yüzümün yamulduğunu gördüm ve hisettim,o gün akşamına kadar yüzüm hep acıdı" diye bi cümle kullandı umarım bi sorun yoktur ama fikirlerinizi almak istiyorum.

Sofiel tarafından düzenlendi
yanlıs yazım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende kendi fikrimi ortaya atıyım öncelikle.. rüyasında kasılıyorsa kabus gördüğünün işareti çünki özellikle köpekler ve birçok hayvan uyurken kasılırlar zemine pati atarlar ve korkmuş veya sinirlenmiş sesler çıkarırlar ve insanlarda da aynı durum söz konusu.. arkadaşınız kabus gördüğünden dolayı kilitleniyor galiba çok korkuyor.. eğer korkuların üzerine giderse ve olay çok sıklaşırsa zaten arkadaşın kendiliğinden çözüme kavuşacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...