Jump to content

Mavi ay enerjileri ve davetsiz 13. Peri. Burçlardaki etkileri.


Thyke00

Önerilen Mesajlar

20-21 AĞUSTOS 2013, BLUE MOON KOVA’DA.

MAVİ AY ENERJİLERİ VE DAVETSİZ 13. PERİ.

BURÇLARDAKİ ETKİLERİ.

 

Mavi rengin göksel önemi, flüt çalan Krishna'nın cildinin rengi ile, Hint Astrolojik Geleneğinde Ay'ın özel 'mavi' enerjisi halinde ilahi olarak kabul edilmiş ve dolunayların ikincisi, yaklaşık bin yıldır, hep dinsel ritüellerle kutlanmıştı. 20 Ağustos 2013’te, Jüpiter ve Ay Kova’da bulunacak. Bu Vedik anlamda Dhanishta Nakshatra. Böylece, Dolunay, Aquarius, Dhanishta olarak adlandırılacak.

21 Ağustos 2013 tarihinde Dolunay-Blue Moon Kova'da bulunacak, aslında Kova burcunda, 2 ardışık dolunay görüldü. İlki, 22 Temmuz'da idi ve 22 Temmuz'daki son derece yüksek frekansları takip edip, şimdiki dolunayla bir süre daha koruyabileceğimiz dönemdi. Gerçekte görmek istediğimiz değişiklikler için, sorumluluk almaya hazırlanacağımız bir dönem.

Yeni işlere, yeni atılımlara başlayanlar iyi bir dönem geçirmiş sayılıyor. Ezoterik bir işe başlamış olanlar, Ağustos sonunda şansı değişimlerle ve olumlu sonuçlarla bulabilir.

Günümüz Mavi Ay'ı bir takvim ayında yaşanan ikinci dolunaya verilen ad. 1999 yılı, Ocak ve Mart aylarında ikişer dolunay yaşanmıştı. Blue Moon, 1985 yılından beri bu isimle anılıyor, tanım, o yıllarda New York'ta bir çocuk kitabı sayesinde yaygınlaşmıştı.

Mavi ay, her zaman olan bir dolunay değil. Yılda 12 dolunay ve artan da 11 gün bulunur, geri kalan bu günler birikerek, 13. dolunayı görmemizi sağlar. Tabi bunun süresi de, 32 ay kadar beklemeyi gerektirir. Ancak Şubat aylarında asla mavi ay oluşmaz.

Yılda iki kez olan mavi ay, bir yüzyılda en fazla 5 defa yinelenebilir. İlave Blue Moon, 12 yerine, bir yıl boyunca bize 13. dolunayı verir ve zaman zaman özel günlerin hesaplanmasını değiştirebilir.

Davetsiz 13. Peri, yoğun enerjileri çeken biraz da acımasız bir peri. Söylentiler yaratııp, yasak ve gizli eğilimleri, baskılanmış hisleri öne çıkarabiliyor, ünlü kişilerin mesleki savaşlarını tetikleyip, politikacılar arasında sert çıkış ve tartışmalara neden olabiliyor. Yine de, kavrama gücümüzü çoğaltacak ve bir çok olay için, uzun sure, eşit mesafeli gözlem olanakları sunacak.

MAVİ AY ENERJİSİ.

Metafizik anlamda Blue Moon, tam ifade iletişim ve netlik ile kendimizi ifade etmekte, bize nadir bir fırsat sunabilir. Enerjimizi yükseltir, sembolik mavi enerji, Boğaz Çakrasını temsil eder.

Venüs, Pluton Karesi ile ise, bu tarih; aşkta şans, arkadaşlarla iyi iletişim, bolluk, bereket, öz değerlerin rahatça tanımlanması, yeteneklerimizin kutsanması, güzellik ve kıskançlığın ötelenmesi ile ilgili frekansları toplayacak.

Ay'ın gerçekten mavi olduğu zamanlar olmuştu. Endonezya’da yanardağ , Krakatoa 1883 yılında patladığında, çıkan toz ve küller günbatımının kırmızı ve yeşil ve neredeyse iki yıl boyunca dünyada Ay'ın maviye döndüğü zamanları yaşatmıştı.

Hava, molekülleri, görülen ışığın dalga boyundan çok daha küçük olduğu için gökyüzü mavidir. Mavi ışık, kırmızıdan daha kısa dalga boyuna sahiptir, kırmızının zayıf moleküllerinden çok daha güçlü reaksiyona girer. Mavi ışık böylece dağınıktır, bu etkiye Rayleigh saçılması denir.

Cildinizdeki damarların mavimsi rengi, Rayleigh saçılması nedeni ile böyle görünmektedir. Bulutlar ve kar ise, görünen ışığın dalga boyundan birkaç kat daha büyük partiküllerden oluştukları için bembeyaz görünürler.

KRİSTALLERİN TEMİZLİĞİ.

Modern Wiccalıkta kutsal addedilen Mavi Ay için özel bir seremoni düzenlenir. Büyülü bir bakış açısı ile her türlü büyüme içeren manevi iş için, ek bir enerji taşır.

Kristaller bu Ay’ın ışığında temizlenir, bunun için, cam ya da kristal kaseye, aytaşı, kuvars, gül yaprağı, kireçsiz tatlı su konulur ve derin kase, ayışığı altına bırakılıp, ertesi gün taşlar kaseden temiz ellerle çıkarılır. Sonra suyu cam bir kaba alarak, gölge ve serin bir yerde bırakılır, suya çiçek kokusu ekleyerek evi spreylemek, içeceklere katmak veya duştan sonra saçlara serpmekte kullanılabilir.

BURÇLARDA 2013 BLUE MOON ETKİLERİ.

Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Arkadaşlar ve iş grupları konusunda daha fazla dikkat. Uzlaşmaya istekli olmak gerekiyor. Özgün projelerin üretilebilmesi ve kişisel planların başarılı olma olasılığı daha yüksek. Ihtiyacı olanlara yardım edilecek, bu arada iş konusunda, alieden gelen destek çok büyük.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Kariyer sorunları, aydınlatıcı bir olayla, tamamen farklı bir yönde iş almak için parlak yeni fikirleri teşvik edebilecek. Eğer değişikliğe karşı iseniz bile, sonuçta farklı sistemlere uyumu öğrenmeniz olası. Zamana ayak uydurmak için çabanız takdire değer.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Merak ve huzursuzluk sürerken cevaplar yakında. Seyahat ve yüksek öğrenim şansı tetikleniyor. Günlük hayatta daha objektif bir görünüm elde etmek, ancak uzun vadeli planları ayarlamanız için bir anahtardır. Hayatınıza anlam ve amaç veren olaylarla ufkunuz genişliyor.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Önemli kişisel ve mesleki ilişkilere ışık tutacak bilgi ve süreçler devam edecek. Fikir ve değerleri sizden çok farklı biriyle başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Güncel bir ittifakı canlandırmak veya yeni bir bağ kurmak için özel fırsatlar bekleniyor.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

İlginç ve sıradışı kişiler ile tanışma olanağı. Bağımsız fikirlerinizi anlatma, kendinizi empoze etmekte yardımcı bir dönem. İşbirliği, uzlaşma, kişisel ve mesleki ilişkilerde denge.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Farklı sistemleri ve yöntemlerini tetkik edip anlama çabası sonunda, yeni yollar deneme iradesi. Verimli çalışmalar, konsantrasyon yeteneğiniz sınanacak ve başarı.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Romantizmin yükselmesi, özgürlüğünüzü kaybetmeden kişisel sınırları belirleyeceğiniz tartışmalar ve hakkınızda olumlu izlenimler, biyoritmik gücünüz iyi.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Kova’daki mavi ay ile farklı bir ışık altında geçmiş sorunları görmek için duygusal potansiyeli yakalayabilir, alışılmış yanıtlardan özgür ve daha az ciddi hissedebilirsiniz. Zamanın eski yaralarını sarmak ve daha iyi bir gelecek oluşturmak için sevgiyi paylaşma ve iyileştirme gücü sizinle.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Beyninizdeki bilgi birikimi ve kurgul fikirler, ışık gibi parlamaya başlayacak yine ve harekete geçirilme zamanı. Farklı açılardan bakma yetisi ve iletişim kolaylığı.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Kendi kendinize değerinizi artırmanın en iyi yollarından birini deneme zamanı, yenilikçi Kova’daki mavi ay, denemelere açık zamanlar için para ve saygınlıkla kolkola, sizi yeni ilgi alanlarını deneyimlemeye sürüklüyor. Daha başarılı olmak elinizde.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Kişiliğinize ve tutumunuza bakılırsa, bir değişme uyarısı var, kendinizi biraz daha az ciddiye alarak, diğerlerini keşfetmeniz ve taze kavramları irdelemeniz gerekli. Bir anahtar alabilirsiniz.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Kova’daki mavi ay, çevrenizdeki dünyaya bağlı hissetmeyişiniz gibi duyguları yoğunlaştırmakta etkin olabilir. Ancak daha özel zamanlar da sunabilir, ruhunuzu ve ilham için huzur bulma ihtiyacınızı konforla taşıyabilir. Önemsiz yükümlülüklerin gitmesine izin vermek ve kendi ihtiyacınız olana yer vermek için harika bir zaman.

Ferda Ercan Uyulan / Okültizmveenerji Kitap

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Al iste . Simdi ben nasil etkilenicem bundan. Kova baş rolde görunuyor.

20 ocak genelde oğlak olarak verilir ancak bazi yerlerde ve bu paylasimda da kova olarak gösteriyor.

20 ocak oğlak burcudur her burç 1 aya yakın süreler arasında bulunur . Oğlak burcu da 22 aralık - 20 ocak olduğu için oğlak burcusunuz . Eğer güvenemiyorsanız iki burcun özelliklerini çok iyi araştırın ve hangisine uygun olduğunuzu kendiniz belirleyin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...