Jump to content

Galaktik Aktarımları Ağrısız Topraklamak


nazirella

Önerilen Mesajlar

Yıldız tohumu olduğuna inandığım James gençliğinden beri sık sık başağrılarından sıkıntı çekiyor – üçüncü göz çakraları çok gelişmiş olan yıldız çocuklarının (ve yetişkinlerin) yaşadığı yaygın bir yükseliş semptomu, bu onların Galaktik aktarımların güçlü iletkenleri olarak işlev yapmalarını sağlıyor.

 

Muhtemelen geçen haftanın Gündönümü ve Süper Ayının tetiklediği James’in ciddi başağrıları bu Pazartesi tekrarladı. Üçüncü gözünü ucu aşağıyı gösteren ve saatin tersi yönde dönen kırmızı bir üçgen veya prizma içinde kapanmış olarak gözünde canlandırması için James için bir şifa tekniği aktarıldı. Aşağıda ki çizime bakın.

 

1. İnsan zihni üçgen veya prizmanın basit geometrisini bilgi yoğunlaştırıcı, işleyici ve aktarıcı olarak ilişkilendirir.

 

2. Zirvesi aşağıyı (gökyüzünden uzağı) gösteren kırmızı üçgen veya prizma doğal olarak, etkili topraklama için Galaktik aktarımları aşağıya bedene ve Dünyaya yönlendirir, böylece içerideki ve üçüncü gözü çevreleyen enerji aşırı yükünü azaltır, üçüncü göz etrafındaki aşırı enerji yükü genellikle uzun süreli ciddi baş ağrılarına neden olur.

 

3. Beyinde epifiz bezinin bu yüksek titreşimleri tüm sinir sistemine yönlendirmesi ve yayması için bol zaman sağlamak için üçgen kalkanın saatin tersi yöndeki hareketi Galaktik enerji yüklemelerini yavaşlatır. Epifiz bezinin enerji giriş – çıkışını geliştirmek bu tür ‘yükseliş’ baş ağrılarının sıklığını ve şiddetini azaltır.

 

Bu yeniden dengeleme yöntemi dolunay ve Ekinoks ve Gündönümü gibi gezegensel portal aktivasyonu günlerinden bir kaç gün önce, bunların gerçekleştiği gün ve bir kaç gün sonrasında uygulanmalıdır.

 

 

http://www.kosulsuz-sevgi.com/wp-content/uploads/third-eye-rotation1.jpg

 

 

Çeviri: Saffet Güler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...