Jump to content

Enerji Dengenizi Sürdürmek İçin Galaktik aktarımları Topraklamak


nazirella

Önerilen Mesajlar

Amara Tia Ann

Son bir kaç gündür aşırı tükenme ve muhtemelen bulanık görmeye eşlik eden süper meşgul ama bulanık bir zihin deneyimlemekteyseniz, son zamanlardaki dolunay ve ay tutulmasıyla alınan Galaktik aktarımlardan enerjisel olarak etkilenmiş olabilirsiniz.

SpaceWeather.com 27 Mayıs 2013′te şöyle bildirdi: “ELEKTRON FIRTINASI: Geçen 24 saatte, Dünyanın etrafında kaynayan yüksek enerjili elektronların akışı on kattan fazla arttı. Bu ‘elektron fırtınasının’ kaynağı Dünyanın manyetik alanını tokatlayan 700 km/s solar rüzgar akışıdır.” 28 Mayısta benzer bir rapor verdi.

Bedeninizin Dengesini Yönetmek

İsis’ten gelen aşağıdaki mesaj bedeninizin şu sıralar taşıyor olabileceği aşırı elektrik yüklerini topraklama tekniğini içeriyor.

‘Gümüş İndükleme Levhası İle Dünyanın Kundalinisini Manyetize Etmek – Tanrıça İsis

Dünya Yıldızı Çakrası

Dünya Yıldızı Çakrası insan 5 nci boyut enerji alanında bulunan bir enerji vorteksidir, ayaklarımızın on beş santim altındadır ve merkezi ışık sütunu boyunca uzanır (çizime bakın). Kahverengi bir titreşim yayar.

Dünya Yıldızı Çakrası çok boyutlu ışık bedenimizin topraklama kordonu olarak hizmet eder. Dünya ve kendimiz 5B’ye daha derin ilerlerken, yeni kristal bedenlerimizde çok daha fazla yıldız enerjilerini kullanıyor olacağız, bu enerji alanımızın artan şekilde “elektrikli” olmasına neden olabilir. Bu nedenle Dünya Yıldızı Çakrası vasıtasıyla kendimizi ve enerjimizi gezegenin kristal ızgaralarına TOPRAKLAMAK çok önemlidir.

Bu ben – ötesi 5B çakra ayrıca bizi Dünya Ananın Kundalini gücünün bulunabileceği çekirdeğine bağlar.

Gümüş İndükleme Levhası

Isis bana ayaklarımızın yaklaşık 7,5 santim altında uzanan gümüş bir enerji ızgarasının varlığını gösterdi (Dünya Yıldızı Çakrası ve ayaklarımızın arasındaki uzaklığın tam ortası). Bunun şekli eliptik ve omuzların genişliğinde. Bunun amacı bedenimiz ve Dünyanın çekirdeği arasındaki manyetizmi artırmaktır, Dünyanın aşırı miktarda canlanan Kundalinisi enerji alanımız tarafından daha etkili dağıtım ve tutma için Dünya Yıldızı Çakramız vasıtasıyla çok daha kolayca akıtılabilir.

http://www.kosulsuz-sevgi.com/wp-content/uploads/silver-induction-plate1.jpg

Şifa Tekniği

Farkındalığınız Dünya Yıldızı Çakrasında olsun. Derin nefes alırken, Dünyanın Kundalinisinin onun bedeninin merkezinden yükseldiğini, Dünya Yıldızı Çakranıza geldiğini gözünüzde canlandırın veya duyumsayın, sonra kundalini enerjisi ayaklarınızın yaklaşık 7,5 santim altında gümüş bir enerji levhası oluşturmak için kendisini yavaşça yayıyor. Dünyanın yaşam gücü en saf formunda bedeninizde yayılmaya başlarken, bedeninizin enerjilendiğini ve canlandığını hissetmeye başlayın.

NOT: Dünya Yıldızı Çakrası yeterince aktive edildiyse veya kişi Dünya ile özellikle derin bir bağlantıya sahip ise, bu teknik daha etkili olur.

Çeviri: Saffet Güler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...