Jump to content

7 aydır etki tepki yaşıyorum vücudumda, sorunlu muyum?


z3par

Önerilen Mesajlar

Söze Şöyle başlıyım yaklaşık 7 aydır devam eden bikaç tepki etki veya adına her ne denirse yaşıyorum bişeyler anlam veremiyorum verdiremiyorumda. (Not:Muayeneden geçtim ve Özel hastanede(Hava değil onlar daha ayrıntıya bakıyolar :D ) tetkikler yapıldı her hangi bi sorun saptanmadı nedense Saptanaydı iyiydi -,-)

 

1-) Durduk yere veya hiç beklemediğim güldüğüm kızdığım veya herhangi bi duyguda yahut ortada hiç bişey yokken gözümden yanağıma bi yaş akıyo gibi oluyo ama elimi götürdüğümde hiçbişey yok sadece sıcaklık gidip elimi yüzümü yıkıyorum 5 dk - 15 dk arası sürüyo bu olay bazen 2 göz birden bazen sadece sağ taraf

 

2-) Omuzlarımda kısmen aynı durumda kanıyo gibi ama gene bişey yok

 

ve Bunların sebebini veya düşüncesini söyleyen arkadaşa gerçekten minnettar olucam araştırıyorum ama yaşayan bulamadım :ermm:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belki biraz takıntılısındır, bence bir daha böyle bir durum oldugunda hiç elini yüzüne götürme, bu şey gibi hani herhangi bir yerinizde bir kaşınma durumu olur ve onu kaşımadıgınızda sanki kaşınan yer dahada fazla kaşınmaya başlarya sen kendini rahatlatmadıça bu devam eder, sende buna o kaşınma örneği gibi karşı koy görmezden gel misal 1 hafta gözlem yap ve durumda artma mı yoksa yavas yavas azalmamı var tespit et.

Herşey senin elinde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O kadar abuk sabuk enerjilerle çalışır , negatife çalışmalar yaparsan bunların olması gayet normal.Hala sebebini merak etmen anormal bir durum.

 

AnDMe Bu seferde güldürdün saol :D hala benle ne derdin varda taş atıyosun bilmiyorum ama Meleklerle konuştuğunu iddaa eden bi müslüman olmana veriyorum bu düşünceni :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Andme ye birazcik katiliyorum.ama kesin birsey seni gormeden diyemem.buyuk ihtimal enerjin dengesiz ve boyle tepkiler veriyorsun yada sizofreni :-) ehh... birde sende olani sen bilmiyosan burdaki insanlar nasil bilsin. :-)

 

İşte garip olan tarafta bu Enerji , büyü veya varlıksal bişey değil bunu biliyorum.( 3 ayda bir hastanede kontrolleri olan bi insanın şizofrenisinin 21 yaşına kadar bulunmamış olması çok şaşılası bi durum onuda geç :) ) Takıntı olarakta rahat biriyim bu derece değil en azından atıyorum Atatürk öldürülmüş diyen olsun ince ayrıntısına kadar öğrenmek isterim ama bu kadar değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kanka bende buna benzer seyler olabiliyor. ama karsidaki kisinin yaşadığı seyleri hissetmek olabiliyor. mesela karsımdaki adam yanağını kaşısa benm yanağm kaşınmış gibi hissediyorum. bazen kolumun ıslandığını hissediyoru, ancak bakıyorum hiç bişey yok. bacağımda sinek yürüyormuşçasına bir his oluyor, hatta bir süre durup bacağıma konsantre oluyorum bir şeylerin yürüdüğünden emin olduktan sonra dönüp bacağıma bakıyorum, ancak hiçbir şey yok. gitgide elim ısınıyor elime dokunduğumda hiç bir sıcaklık yok. bende de çok fazla oluyor bu tarz şeyler ancak ne olabileceğini hiç düşünmedim ve doktora falan gitmedim ben takmamaya çalışıyorum düzelir heralde bir süre sonra. ya da düzelmezse de sorun yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...