Jump to content

Atatürk'e Hediye Edilen Halı


godra

Önerilen Mesajlar

beyin ölümü 5 dakikada gerçekleşir benim bildiğim 2 dakikada değil.1938 i niye belirtmemişler karıştı şimdi kafam.09:07:30 da durmuş birde dikkatli bakarsanız görürsünüz.ayrıca 10 tane kasım çiçeği göremiyorum ben.sabahmı akşammı oda belli değil.halının orjinalini görmek lazım.yada resmini tam çekselerdi.iyi olurdu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

var ben daha önceden biliodum.

ben görmedim maalesef ama bizzat gren bir tanıdığım anlatıyodu.

ya bide bir kaç arkadaş okadar irdelemiş ki hangi kahin bir olayı saniyesi saniyesine bilmişti. nostradamus olayların gün yer saat dakika saniyesini vermişmiydi. veya sabah olcak akşam olcak die bişey sölemişmiydi insaf yahu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu konuyla ilgili açılan başka başlıklarda yazmıştım ama kısaca geçeyim tekrar... vedic astrolojisinde bu tespitin yapılması mümkündür şaşırmadım... insanlığın hala keşfedemediği ya da keşfetmekten korktuğu veya görmek istemediği bir çok formül bulunmakta çevresinde... çok da anlamlı bir hediye olduğunu düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu hediye, Atatürk'ün sağlığında ona verilmişse, Pera Palas'da ne işi var? Hazinede bulunması gerekmez miydi? Bu hikayenin kaynağı neresidir? Kilim üzerindeki tarih ve saat göstergeleri gerçekten ilgi çekici. Peki bu kilimin, Atatürk'ün ölümünden sonra dokunmadığını nereden biliyoruz? Pera Palas'a gidip gören, bilgi mi alan olmuş?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar Atatürk bilindiği gibi 09:05 te değil gece 02 saatlerinde vefat etmiştir. Daha verimli tören yapılabilmesi ve herkese uyması açısından 09:05 te karar alınmıştır.BU FORUMDA BİR ÇOK ATATÜRK ÇÜ VAR VE BU BİLGİYİ YAZAN OLMAMIŞ AYRICA BUNA İNANIP BUNUN ÜZERİNDEN TEORİLERE GİRMİŞ HERKES GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...