Jump to content

Film Önerebilir misiniz ?


GeneraLSmoker

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar,Bir kaç gün sonra yolculuğa çıkıyorum . (Otobüs yolculuğu ) . Bildiğiniz gibi çok sıkıcı olur bu yolculuklar. Sizden istediğim Son yıllarda çıkan ilginç ve bir okadar da içinde bilim-kurgu barındıran filmler önermeniz.

Şimdiden teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilk önerim eğer Harry Potter serisinden herhangi bir filmi izlemediysen veya kitabı okumadıysan direk onlara başlaman :/

 

Skyrunners, storm seekers, siyahlı kadın, avengers, ölümcül dağ, şey ve özellkle de "Zamana Karşı" yı izlediğini düşünüyorum o yüzden yorum yapmıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şahsen uzun yolculuklara bayılırım :) Bi keresinde 26 saat süren bir yolculuk yapmıştım; bu durumu eğlenceli hale getiririm genelde... :) neyse filmlere gelince; Filmin adı: 127 saat (bir dağcının başından geçen kazayı anlatıyo. Gerçek bir hikaye.) Sonra 2004 yılında çıkan -The X- Files (Gizli Dosyalar) İnanmak İstiyorum- 2011 Kasım ayında vizyona giren -Dream House (Korku Evi)- var birde. Şimdiden iyi yolculuklar ... :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İlginç bir film istemişsin, ben sana sadece filmde değil gerçekte de lanetli olan bir film söyleyeyim: Outcast, 3 haftadır uğraşıyorum lakin izleyemedim :D, bunu şaka olsun diye söylemiştim ama istersen değerlendirebilirsin. Çok büyük bir beklentiye girmezsen izlenebilecek bir film. 2010 yapımı korku filmi.

 

Ciddi ciddi ise Deney/Splice filmini izleyebilirsin, hem ilginç konulu hem de bilim-kurgu, fantastik türü. Yolculukta izlerken tatmin eder diye düşünüyorum, şahsen ben bu filmi gece çok uykum olmasına rağmen merak edip izledim. 2009 yapımı birşey.

 

Birde hangi filmi izlemeye karar verirsen buraya da yaz ki belki yolculuğu olanlar da faydalanır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Prometheus: 2012 yılında çıkmış bir bilim kurgu filmi.Yönetmeni Ridley Scott.Ben beğenmiştim.Cube serisi var korku filmi, o da baya hoştur.The Prestige i şiddetle öneririm Christopher Nolan ın bi filmidir o da.Inception aynı şekilde.

50/50,The Pianist, Legend of 1900 ve Into the Wild ı da kesinlikle izlemelisin bu son saydıklarımı.Son çıkanlardan da Batman The Dark Knight Rises var, serinin önceki filmleriyle beraber, yine Christopher Nolan ın bi filmi, 2012 yılının sonlarına doğru çıkmıştı.Skyfall, THOR ve Abraham Lincoln Vampire Hunter var yine 2012 nin sonlarına doğru çıktı.

Hepsini zamana yayarak fırsatın buldukça seyretmeni öneriyorum ben. :) dur toparliyim.

1.Prometheus

2.Cube serisi

3.The Prestige

4.Inception

5.50/50

6.The Pianist

7.Legend of 1900

8.Into the Wild

9.Batman serisi

10.Skyfall

11.THOR

12.Abraham Lincoln Vampire Hunter

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

9. Bölge, Dünya'nın Durduğu Gün, gibi bilim-kurgu filmlerini izleyebilirsin. İzlemediğim filmleri normalde önermem ama Doctor Who'nun 96 yapımı bir filmi de var. Bilim-kurgu denince, açıkçası Doctor Who'nun hayal kırıklığı yaratacağını düşünmüyorum. Daha önce önermemiştim, çünkü duygusal bir film ama gerçek hayattan alınmış sahibini 10 sene boyunca bekleyen Hachiko isimli bir köpekin filmi de izlenebilir yolculukta, adamı yolculuktan alacak bir filmdir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...