Jump to content

Doğal saç boyası ve bakım kürü.


Lucretia Petrovic

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar sizlere saçlarınızın rengini sarıya doğru açacak ve aynı zamanda saçınızı besleyip dökülmesine engel olacak bir karışım anlatacağım. Tarif çok basit ve herkesin uygulayabileceği bir tarif özellikle saçınıza uyguladıktan sonra güneşlenmeniz saç renginizi daha da açık bir hale getirir. Tabi bu kışın da yapamayacağınız anlamına gelmez.

 

Gerekenler;

 

Kurutulmuş papatya çiçekleri

Çam terebentin yağı ( Aktarlardan kolaylıkla temin edebilirsiniz. )

Zeytinyağı

 

Şimdi malzemelerimiz hazırsa öncelikli olarak papatyalarımızı bir çaydanlık veya tencereye koyup 2 su bardağı su ilave edip kaynatıyoruz. Papatyalar suya tamamen rengini verene kadar orta dereceli ateşte kaynatın yaklaşık 30 dakika boyunca. Tamamen demlendiğine emin olduktan sonra altını kapatın ve biraz soğumasını beklemek için ocaktan alın. Bir süzgeç yardımıyla suyunuzdan papatyaları ayırın ve suyunuzu başka bir kaba aktarın. Suyunuza 6 damla çam terebentin yağı ve 4 damlada zeytinyağı damlatıp karıştırın. Şimdi karışımımız hazır banyodan sonra saçlarınıza yedirip bekletin ve ardından yıkayın.

 

Not: Eğer saç renginizi açmak istemiyorsanız ve saçlarınız seyrekse çam terebentin yağını şampuanınıza da koyup uygulayabilirsiniz. Zeytinyağınıysa duştan sonra saçlarınıza yedirerek saçlarınıza bakım yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Farkettim bana göre içinde bitki olan karışımların hepsi witchcrafta girdiğinden oraya açmıştım, dikkat ederim bundan sonra. :D

 

gölgeler kitabını tahmin edebiliyorum. diyet formülleri, güzellik kremleri, doğal saç boyası ve bakım kremleri, kilo verdiren bitkiler, hatta belki kek börek tarifleri. =)))

 

Kına kullananda çok var doğal olması açısından.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Vur beni yerden yere sirius vur. :D Bu arada bunlar çoğu kadın için gerekli şeyler ve gölgeler kitabımda işe yarar şeylerde var ayrıca bu formül gölgeler kitabımda yazmıyor tamam maa? Trip mode : on :D

 

 

bunun bayanlar için çok gerekli olduğu aşikar ona lafım yok kimyasallarla kafa derisine işkence etmektense =) yaşlanınca yazarsın =))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...