Jump to content

Güneş evlerde


adoniss

Önerilen Mesajlar

Güneş evlerde


GÜNEŞ 1. EVDE

 

Kişinin sosyal durumuna bağlı olarak başarılı ve uzun yaşamı simgeler.güçlü irade, canlılık, hareketlilik ve kendini iyi tanımayı gösterir.kişi emellerine ulaşmakta hevesli, vr gururlu yapar.liderlik vasıfları ile bazı kişiler tarafından korkulan bazı kişiler tarafından ise saygı duyulan bir kişiliktedir. Her yönden olumlu bir etkileşimdir.

Dikkat çekmek, kendine güvenme, kendisi ile gururlanma, güneş gibi parlamak ihtiyacı, sevilmeye ve bunu hissetmeye aşırı istek, yaratıcılık, eğlenmek ve lüks merakı, etkilenmiş güneş görme sorunlarına yol açabilir.

 

 

GÜNEŞ 2. EVDE

 

Elde edilecek maddi ve manevi değerlen bir amaç uğruna kullanma; gerçek anlam ve önemini anlama, sevdiği şeylere sahip olma isteği, para ile saygınlık elde etme.

 

 

GÜNEŞ 3. EVDE

 

Bu insan için bilgi çok önemlidir ve mümkün olduğunca bunun peşinden koşacaktır. Elde ettiği bilgileri çeşitli kanallardan diğer insanlara aktarmaktan hoşlanır. Yeni fikirlere açık birisidir. Yine de bir şeye inanmak için bilimsel bir temeli olmasını arar. Zihni yaratıcılıkla eğlenecek ve kendine güveni gelişecektir. Bir konu üzerinde çalışması için entellektüel iftihar duyması ve egemenlik kurması lazımdır. Gelişmesi için sabırlı davranması gereklidir.Kendini hep haklı gördüğü için akrabaları ve komşuları ile arasında bazen anlaşmazlıklar çıkabilir. Parlak, yaratıcı, yapıcı fikirlerle arkadaşlar ve sosyal çevre içinde dikkat çekme; bilimsel konulara ilgi ve araştırma; sağlam fikirler, konuşarak kendini gösterme.

 

 

GÜNEŞ 4. EVDE

 

Aile içinde sayılan, sevilen biri olma. Otoriterlik, evini ve ailesini üstün hale getirmek, saygıdeğer anne baba, ihtiyacı olanlara sahip çıkma.

 

GÜNEŞ 5. EVDE

 

Doğa, sanat aşkı. Hangi yönde aşıksa sınırları aşıp, coşkunluk, taşkınlık, sevgi ve duygusal bağlar kurmada artistik yetenek. Cömertlik, kumar zevki.

 

 

GÜNEŞ 6. EVDE

 

Yaşam enerjisinin iş konusunda kullanılması, çalışkanlık, seçilen iş dalında meşhur olma. Güneşin aldığı etkilere göre sağlık sorunları. yatkındır bazı konularda sabit fikirli ve katıdır.

 

 

GÜNEŞ 7. EVDE

 

Saygıdeğer, kendinden daha üstün bir eşe sahip olma ve bu sayede saygı görme. Ortak çalışmalarda saygılı ama otoriter olma, isteklerim kabul ettirme konusunda sağlamlık.

 

 

GÜNEŞ 8. EVDE

 

Bu insanın kişisel kaynaklarını başka insanlarla paylaşarak bencil ve ben merkezci yapısını değiştirme şansını elde edeceğini söyleyebiliriz. Muhtemelen bu kişilikte başka insanların varlıklarını kullanmalarını yönetme arzusu da bulunacaktır. Duyguları genel olarak dengelidir ve dışarıya asla belli edilmez. Kendini ispatlama gayreti göze çarpar ve yenileme isteği görülür. Parasal durumu genellikle dengelidir ve bir miras kalma olasılığı vardır. Mistik ve okült çalışmalara meyilli bir insandırGüneşin bu pozisyonu genellikle sıkıntılı bir yaşam verir. İnsanın değeri ölümünden sonra anlaşılır. Gizlilik ve esrar doludur, miras, nafaka, ortada kalmış mallar, resmi dairelerle ilgili konular yaşamda önemli yer alır.kadınlarda adet döneminde aşırı adet görmeye neden olabilir.

 

 

GÜNEŞ 9. EVDE

 

Bu insan yüksek idealler ve felsefede anlayış ve hayatı bulmayı arzueder. Fakat sonrada herhangi bir şeye inanmak konusunda bilimsel delillere ulaşmayı şart görür. Çok uzak görüşlü bir düşünür olabilir. Diğer insanların görüşlerine ve düşüncelerine veya bir papağan gibi dogmatik fikirlerini açıklayan insanlara anlayışla yaklaşır. Genel olarak gerçek sevgisi, bilgelik ve seyahat aşkı göze çarpar. Yabancı kültürlere hayranlık ve yabancı lisan kabiliyeti göze çarpar. inançlı insan simgesidir. Benliğinin gelişmesi, yaşamda bir anlam aramak ve kendi dinsel dünya görüşünü geliştirmekle tamamlanabilir. Gerek felsefe ve din, gerek uzak kültürlere, egzotik yaşamlara ve insanın ufkunu genişleten herşeye yoğun bir ilgi duyar.

Eğitimli ve birçok alanda çok bilgilidir. Kendini geliştirmek ve deneyim kazanmak amacıyla yolculuk yapmaktan hoşlanır.Dünya görüşü belli bir dini inanca göre oluşur ve kişisel deneyimlerle desteklenir. Ahlak olarak güçlü, derin düşünen, idealist, hoşgörülü ve uzak görüşlüdür. Sert etkilerde ortaya problemli alanlar çıkacaktır. Karşımıza bağnaz ve hizipçi bir tip çıkabilir. Bir din megalomani olabilir. Günahkar ve cahil insanları hor görür. İkiyüzlü bir dindar olabilir. Kendi sert ahlak değerlerini başkalarına kabul ettirmeye uğraşır.

İnançlar, ruhsal ve psişik konularla ilgili uğraşlar. İyi bir eğitim ve saygınlık getirecek bir dalda, zorlada olsa yüksek öğrenim imkanı ve üstünlük elde etme; bu konudaki fikirlerim kabul ettirme çabası.

 

 

GÜNEŞ 10. EVDE

 

Bu insan başkalarının yararına başarı ve güç elde etmeyi arzulayabilir veya başka birini düşünmeden kendisi için basarı ve güç arayışında olabilir. Başarmak ve üstesinden gelmek istediği konularda tanınmak ve parlak biri olmayı isteyecektir. Herhangi bir alan ve konuda gerçekten iyi olmayı arzulamaktadır. Kişisel girişimlerinde veya kariyerinde başarıya doğru güçlü bir motivasyon sağlar. Kendisini örnek göstererek başka insanları etkileme gücü vardır. Kendini büyütme ve hırslarını güçlendirme göze çarpar.Yüksek kademedeki insanlar kariyerine yardımcı olur veya engeller çıkartırlar. Güneş 10.cu evde ilgi ve tayin edilmiş kişi simgesidir. Bu insanın anne imgesi baba rolündeki bir annedir. Benliğin gelişimi yaşamda bir amaç yaratmak ve buna ulaşmakla olacaktır. Halkın gözünde yarattığı etki, mesleğinde ve yeteneğinde kendini gerçekleştirmek önemlidir. Bu insan halkın göz önünde olmak için güçlü bir istek duyar. Mesleğine gömülmüştür.Tanınmak ve otorite sahibi olmak ister. Karizmatik bir kişiliği vardır. Çoğunlukla liderlik niteliğine, sorumluluk duygusuna ve başarma iradesine sahiptir. Dikkati çekeceğinin tam bilincinde olarak daima saygın ve onurlu bir insan gibi davranır.

Sert etkilerde ortaya problemli alanlar çıkacaktır. Karşımıza alkış bağımlısı birisi çıkabilir. Şan ve söhretin tadını çıkartmaktan hoşlanır ve yeteneklerini gerçekte olduklarından daha fazla görür. Otoriter, kibirli, kırılgan ve kendini beğenmiş olabilir. Küçük bir diktatör gibidir. Başkalarını düşünmeden iktidar peşinde koşar.Hem kendisi hem de partneri hercai ve şıpsevdi tavırlara ve aniden beliren ruh degişimlerine karşı tetik olmalıdırlar. Evlilik belki de bir yuva kurmak amacı ile göze alınabilir. Bu insan için birden fazla evlilik de olasıdır. Evlilik için insanı zorlayan duygusal bir ihtiyaç olabilir. Herhangi bir ortaklıktan olumlu sonuç almak için sürekli olarak karamsarlık ve huysuzluktan sıyrılmaya çalışmak gerekir. Diğer insanlara duygusal dengesini sağlamak için fazla bağlı olmaktan kurtulunmalıdır. Reddedilmekten müthiş korkar. Aşırı boyun eğmeye hazırdır. Meslekte yükselme, tanınmış ve şöhretli olma, kuvvetli yöneticilik, örgütleme yeteneği hatta despotça bir tutuma varan idarecilik, önemli olan tek şey başarılı olmak.

 

 

 

GÜNEŞ 11. EVDE

 

Bu insan muhtemelen hedeflerini en yüksek seviyeye yükseltme arzusu ile donatılmış olup, içinde bulunduğu topluluğun yararına fikirlerin araştırıcısıdır. Veya kendi hedeflerini ve arzularını toplumunkinden daha üstün tutabilir. Güç kullanan ve etkin olan pek çok dost kazanmakta yetenekli biridir. Çalışma alanında gruplarla birlikte olmaktan hoşlanır. Geniş görüşlü, liberal fikirli ve sorumluluk taşıyan bir insandır. İnsancıl tarafı güç kullanan tarafından daha üstündür. Arkadaşlık ilişkilerinde liderlik oynayan ve organizasyon kabiliyeti olan bir kişiliğe sahiptir. Arkadaşlıklar, dostluklar, beraberlikler çok önemlidir. Sevilir ve aranılır bir kişi, grup içinde önder durumda olma. Yorumsuz, peşin yargısız, akılcı bir tutum ve insanı sevme.

 

 

 

12. EVDE

 

Yalnızlığı tercih etme, içine kapanıklık, sebepsiz sıkıntılar içinde bocalama, ruhsal olarak kendine zarar verme. Ruhun derinliklerine inme, kendi ile yüzleşme, gizli bilinmeyen şeyleri merak ve araştırma, davranışlarda gizli amaçlar."

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...