Jump to content

dönüşüm gezegeni pluto ve biz


BlueQueen

Önerilen Mesajlar

bugün plutodan bahsetmek geldi içimden açıkçası bir insanın nasıl dönüşüme uğradığını nasıl değiştiğini anlamak için pluto çok önemli bir yere sahip(diğer etkileri hariç)

 

haritanızda pluto hangi evde?

pluto 1nci evde :sağlık konularında evrim geçirmeye başlarız..bir hastalık sayesinde bir daha aynı hissetmeyebiliriz değişir değerler oluşturur ya da o bakış açılarını terkederiz.aynı zamanda kariyerimiz dış kimliğimiz sıfatımız yavaş yavaş değişim gösterir.belki siz birilerinin kariyerini değiştirmek adına attığınız her alanda farknda olmadan sizde değişirsiniz..hem biz sağlık ve kariyer konularında çevremizi değiştirmek isteriz hemde değiştirirken değiştiğimizi çok sonra farkederiz.pluto akrebin gece yöneticisi olduğu için derinden yaşarız farketmeden yaşarız bu konuları

 

pluto 2nci evde : para ve sahip olduğumuz maddi ve somut konularda dönüşüme gireriz.insanlarrın paralarını dönüştürüp değiştirmekte ustayız ama bizde kayıp ve kazançlarımızda bir daha aynı kalamıyoruz.

 

pluto 3ncü evde :arkdaşlarımız bizleri değiştiriryor çok şey katıp çok şey götürüyorlar.bizde keza aynı şekilde..akrabamız ya da kardeşimiz önemli roller oynuyor hayatımızda..liseye kadar hayatınızın yüzde ellisi değişime uğradı.öğrendikleriniz sizi derinden etkiliyor ve öğretmenler önemli görev oynyor.trafik ve kısa yolculuklarınız size çok şey katarken kayıplara da yol açıyor.

 

pluto 4ncü evde :aileniz ebeveynleriniz eviniz en başından beri sizi derinden etkileyecek.annenizin ya da babanızın hayatıyla sizde değişime uğradınızı keşfedeceksiniz.

 

pluto 5nci evde :bir eğlence mekanında bşrşyle tanışıyor ve flört ediyorsunuz ve derin etkiler bırakıyor sizde belki en acı deneyimi belki ihtiyacınız olan değişimi onun sayeside alıyorsunuz.sanat ya da her hangi meşgul olduğunuz ürettiğiniz her şeyle birlikte gelişen olaylar sizi başka biri yapıyor.ve siz bir şeyler üretmede derin bir yol izliyor ve bu konuda gayet iyi işler çıkarıyorsunuz ama tüm bunlar skandallar da yaratacak nitelikte.kim bilir ileride çocuklarınız ya da edindiğiniz hayvanlar sizi tamamen başka bir insan haline çevirecek.çocuk kaybı ölümleri gibi konularla altüst olabilirsiniz.

 

pluto 6ncı evde :hergün karşılaştığınız insanları değiştirirken bu amaçda sizde değişiyorsunuz.çalışma hayatınız boyunca farklı alanlara geçişler yaparak başkalaşıcaksınız.

 

pluto 7nci evde :partneriniz ya da eşiniz sayesinde değişim.evlilik boyunca eski tüm alışkanlıkları bırakmak da olabilir bu(bunu deneyimledim bir insanda)

belki de eşinizi aileniz istemeyecek ve entrikalarla karşılaşıcaksınız ve bunun için verdiğiniz tüm mücadelenin ssonunda küllerinizden yeniden doğacaksınız..her zaman partneleriniz pluto vari insanlar olacak dikkat etmeniz de gerekecek

 

pluto 8nci evde :metafizik konularında yaşadığınız deneyimler sizi cehenneme de cennete de götürebilir:)

ticaret konularında borsa konuları döviz vs...gibi konular gibi para dönüşümlerinde ustasınız.halef ev olan 8nci ev kendi yöneticis pluto ile muazzam karanlık bir güç de getirebilir

ve geçireceğiniz ameliyatlarla yaniden doğup başka bir felsefeyle bakmaya başlıyabilirsiniz hayata kim bilir.gelen bir miras hayatınızı sıfırdan başlatabilir.

 

pluto 9ncu evde :uzun yolculuklar farklı kültürler dinler ve felsefeler yabancı diller akademik bilgiler üniversite hayatı sizi yavaş yavaş başka bir kimliğe büründürecek.

 

pluto 10ncu evde :babanız hayatınızda önemli toller üstlenecek.çok kadersel ölüm ötesi konuları deneyimleyip belki defalarca ölümden döneceksin.kariyerde ani yükselme ya da aniden düşmeler sizin değerlerinizi sorgulatacak.devlet alanı ya da laınan devletkararları sizde kadersel dönüşümler yaştacak..

 

pluto 11.nci evde :sosyal gruplar dernekler vakıflar arkadaş toplulukları teknoloji ya da özgürlük arayışınız sonucunda siz insanları etkilerken onlarda sizin hayatınıa şekil verecek.

 

pluto 12nci evde :gizli düşmanlarınız ya da hç bir zaman kim olduklarını bilemiyeceğiniz soyut somut tüm her şey sizi etkileyecek.alacağınız şifaların tesirleri büyük olacak.belki hapishane hayatı yaşayacak ve başka br hayatı deneyimleyeceksiniz ama mutlaka şifanızda orada olacak.

 

plutonun hangi konulara dokunacağının bilgisini vermeye çalıştım ne açılar ne başka gezegenlerle etkiler..sadece plutoyu anlamak ve hangi konuya dokunacağını bilmek sizde farkındalık yaratmasını umarak yazdım.çok kısa öz anahtar kelimeleri sizin yorumlayıp genişletmeniz mümkün

pluto kötücül özellikli kadersel nitelikli uzun vadede planları gerçekleştiren bir gezegen.

pluto oğlakta ilerlemekte ve buda oğlak burcu hangi evimizi kesiyorsa o alana dokunduğunuda gösteriyor

Calypso

 

---------

 

bu başlığı yanlış yere açmışım silebilirsiniz teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...