Jump to content

Kader Okuma


Thyke00

Önerilen Mesajlar

Kader ağını bir plak şuurluluğu da plak üzerinde dolaşan iğneye benzetebiliriz iğne belirli sarsıntılar geçirmektedir bu sarsıntılar bir kağıt üzerinde yazılsaydı çeşitli noktalar ve çizgiler oluşacaktı. Bu noktalar ve çizgilerle Tarot kartları desek iğnedeki sarsıntıları insan kulağının algılayabileceği ses dalgalarına çeviren elektronik düzen de Tarot ustası olacaktır Tarot ustası bu çizgi ve noktaları seslendirerek kozmik melodiyi oluşturur plağın belirli bir kısmından oluşan melodinin başındaki ve ya sonundaki ritim ve seslere göre kozmik dansı oynar Bu dans Tarot'a danışanın oynayacağı danstır Dansın sembolik anlatımlarında sorulan sorunun cevabı yatmaktadır Gelecek ve geçmiş anda gizlidir Oynanacak danslar vardır Kader ağı üzerinde yol ağzındaki kişi kararı ile oynayacağı kozmik dansı belirler Sebep sonuç kanunlarına sığmayan idrak ötesi makrokozmik bir ''ol'' emri vardır İnsan da makrokozmik bir ''ol'' emiri ile kaderini oluşturabilir...

Tarot ile Kehanet Sanatı kitabından

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Makrokozmik idrak ötesi bu ' ' ol ' ' emrini, mikrokozmik olarak içerlerken açılan her kart anda saklı olan gizeme tutulan bir ışık gibi.. Kader ağında doğru yerde yürünürse, ileriyi ve geriyi aydınlatan ışık tutanın ışığından faydalanılabilir belki.. Paylaşım için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...