Jump to content

Hızlı Para Majisi


ReaLPiLLS

Önerilen Mesajlar

Hızlı Para Majisi

 

 

7 Damla Pathchouly (Paçuli)

5 Damla Sedir Ağacı Yağı

4 Damla Vetiver Yağı

2 Damla Zencefil Yağı

Karışımı ellerinize sürebilirsiniz veya yeşil bir mumu bu yağ ile ovup yakabilirsiniz.

Ayrıca para harcamadan önce bu yağdan azıcık bir miktar harcayacağınız paraya sürerseniz parayı cezb edip kısa zamanda tekrar gelmesini sağlarsınız.

 

ALINTIDIR....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şöyle sorayım sen zenginmisin ? ya da bu forumda ki majisyenler zengin mi ? fakirlere verelim ozaman yararlansınlar.Afrikadakilere verelim ?

 

Benim maddi durumum normal bu forumdaki üyeler zenginmi fakirmi onu bilemem ki bu forumdaki majisyenlerin para için değil daha çok ruhsal gelişimin peşinde olduğunu düşünüyorum. (herşey para değildir.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu kesinlikle işe yarıyor. iki yıl önce ben bunu denemiştim ve çok şans getirmişti. daha sonra cevremede söyledim kimi bir şey olmadı dedi kimi aynen oldu dedi.

para büyüleri hiç bir zaman çok fazla para için diğildir. öyle olduğu takdirde doğa yasaları ve dengeleri de değişir ki bu dengeleri düzende tutan güçler mevcut(melekler vs..)

asıl nokta nasıl ki korunmaya ihtiyaç duyuyor ya da huzura ihtiyaç duyuyorsak yaşadığımız dünyada da bazen ekstra paraya ihtiyaç duyuyoruz, tamamen ihtiyaçtır parada.

örneğin bir esnaf düşünün o gün işlerinin iyi gitmesine çok ihtiyacı vardır işte bu manada işe yarayan bizzat benimde denediğim bir ritüel çalışmadır bu paylaşım..hatırlatıcı bir paylaşım olmuş teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Büyü yaptım hadi zengin olayım diye bir mantık yok arkadaşlar. Siz çabalamazsanız hiç bir şey havadan gelmez. Ancak bir iş planınız vardır veya para getirebilecek bir çabanız, o zaman bu şansı kendinize çekersiniz. Tutupta bu büyünün size havadan para yağdırmasını veya sayısal loto çıkarmasını beklerseniz işiniz zor :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...