Jump to content

Boyut Kapama Ritüeli


ReaLPiLLS

Önerilen Mesajlar

Boyut Kapama Ritüeli

 

Bazen, bazı yerlerde açık kapılar mevcuttur. Bazen de yaşanan büyük travmalar, ölümler veya okunan yoğun dua ve yapılan ağır majikal çalışmalar, bunların meydana geldiği yerlerde kapılar açabilir. Bu kapılar bazen olumlu enerjilerin geçiş noktası olabileceği gibi karanlık enerjisel varlıklarında girdiği kapılar mevcuttur. Eğer böyle bir yere denk geldiyseniz ve kapı küçük bir enerjisel boyut özelliği taşıyorsa ...

Öncelikle tüm odaya bir çember çizin. Elementleri odada ki boyut kapısını kapamak için çağırın. Kendinizi imajinasyonla korumaya alın ve süleyman’ın meşhur mührünü büyükçe bir kağıda çizin. Altaranıza kağıdı yerleştirin. Kadehinize elma sirkesi ve kutsanmış su ile doldurun. (içine biraz deniz tuzu ekleyin) Tütsünüzü hazırlayın. Siyah bir mum yakın. Altarı hazırladıktan sonra;

Şimdi enerjinizi odaklayıp, süleyman'ın mührüne yükleyin;

Ardından altta gösterdiğim sembolü odanın dört tarafına çizin. Kocaman bir şekilde.;

Tam odanın ortasında da bir heksagram hayal edin. Bu çizimleri asanızla ya da athameniz veya en etkilisi kılıcınızla yapmaktır. (Gelenekseli kılıçladır)

tütsü karışımını hazırlayıp yakın ve yakarken sürekli şu duayı tekrarlayın;

Kapatıyorum bu odada ki boyut kapılarını, geçemesin hiçbir bedensiz varlığın enerjisi, özü, büyüsü. Bu iki alem net bir şekilde ayrılsın, geçiş yolları bedensiz varlıklara kapansız. Kapansın kapılar, kilit vurulsun efsunumla. Kapansın kapılar, kilit vurulsun irademle. Kapansın kapılar, kilit vurulsum isteğimle

Bunu okurken odanın etrafında “saat yönmünün tersine” dönün. Döndükçe enerjinin nasıl kapandığını hissedin. Tütsü elinizde olsun ve odayı tütsüleyin.

Bunu tam 11 kere okuduktan sonra KAPAN diye bağırn ve enerjinizi odaklayın. Ellerinizi gökyüzüne doğru kaldırın ve güçlü bir şekilde heksagramın içe doğru kapandığını ve kapının bu heksagram içinde kalarak kaybolduğunu imgeleyin.

Sonra yeniden altarınıza dönün. Elma sirkesi + kutsal su + deniz tuzu karışımını saatin ters yönünde odaya serpin. Serpme işlemi bittikten sonra atlarınıza dönün ve süleymanın mührünü çizdiğiniz kağıdı yavaş yavaş nargile kömüründe veya mumun alevinde tütsüleyin. (Hemen yakmayın, yavaşça sararsın tam ortasından. Yavaş yavaş yansın) Küllerini de odaya serpiştirin.

Bunu karanlık ayın üç günü yapın ve en son Kocaman bir kapıyı zihninizde kapatıp, büyük bir kilitle kilitleyip mührü çizin.

“Işık ve bilgelikle mühürleydim” deyin.

Ve ritüeli tamamlayın.

 

Sirius

sirius tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...