Jump to content

yöntem tavsiyesine ihtiyacım var


lymphae

Önerilen Mesajlar

Fazla realist ve rahat bir bünyeye uygun bir yönteme ihtiyacım var. Kesin çözümün i-doser olabileceğini düşündüm, ancak daha sonra bu tür uygulamalara güvenemeyeceğimi, 5 dakikalık quick happy dozunu bile huzursuzluk içerisinde gözüm saatte dinlediğimden dolayı hoşlanmadığıma karar verdim.

 

Öncelikle kendi vücudumu dışarıdan görene kadar korku ya da heyecan yapmayacağımı belirteyim.

Şu linkteki yöntemlerden örnek vererek başka neler deneyebileceğimle ilgili yardım almak istiyorum.

 

Klasik yöntemi uygulamak için saatlerce düz bir şekilde uzandığım oldu, işe yaramıyor.

 

Ters düşünmeye gelince, beynim zaten güneye doğru yattığımızı varsayalım o zaman şeklinde çalışıyor. İspat olayı falan yok, normalde de olayları farklı ihtimalleri kafamda tartarak olasılıkları değerlendirmeyi severim. İp çekme falan. Bilemiyorum, ee şimdi napıyoruz derken buluyorum kendimi. En başa dönüp tekrar deniyorum ve sonuç yok.

 

Grup astral konusunda aynalarla olan fobimi yeni kırdım. Hoşlandığım bir şey olduğu söylenemez. Hipnoz ve bilimseli deneyemem.

Su altına gelince boğulma korkum yok. Küçükken iki metre adamlar tarafından kollarından yukarıya kaldırılıp yine derinliği iki buçuk metre havuza atılarak yüzmeyi öğrendim. Suyun beni yüzeye iteceğine güvenim tam. Aslına bakarsanız kullanılmaya yönelik fobim yok gibi.

 

Rahat olmaya mekana vs gelince. Yorgun olduğum bir zamanda ayakta bile kestirmeyi başarmıştım. En son of yoruldum ama diye düşünürken üstüme düşen umursamazlığı ve sırtımı duvara yasladığımı hatırlıyorum. Sonra başımı çevirdiğimde arkadaşım telaşlı bir sesle bir yandan kolumu sarsarak beni uyandırıyor ve uzun süre bunun dalgası geçiliyor. asdfgh

Uzun saatli uçuşlar yapmışımdır, jetlag bir kere bile yaşamadım. Gündüz uyuyan gece yaşayan vampir yaşam formuna dönüşmüşümdür. Hiç de bazı insanlar gibi gözlerimin feri kaçmaz. Uykumu aldığım sürece hiçbir sorun yaşamam vücut saati ve güneş ışığı ile ilgili. Kalabalık, ses... Umrumda olmaz açıkçası.

 

Dış etkenler beni rahatsız etmez pek. Yer deseniz duygusal bağ pek kurmam. Kaldı ki kuracak bile olsam bunları evimde deniyorum, başka neresi olsun. Kendim de huzurluyum, iç dünyamda bunu engelleyecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

 

Yani çıkamama sebepleri üzerine uzunca düşünüp eleme yaptım. Kendime uygun bir yöntem bulmamışım gibi geliyor. Başlıkları inceledim, başkalarının sorunlarını okudum. Yabancı birkaç forumu da elden geçirdim.

 

Sorunu kendim çözmeye çalıştım ama pek bir şey bulamadım. Gerçi yardım alabilmek için nereden tutup derdimi anlatsam onu da şaşırdım ya. Her neyse, olabilecek her yardıma açığım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...