Jump to content

Evde Kedi Beslemenize Aileniz Karşı Çıkar Mı?


Xian

Ailenizle ortak yaşadığınız evinizde kedi beslemek isterseniz aile fertleri buna karş  

84 üye oy kullandı

  1. 1. Ailenizle ortak yaşadığınız evinizde kedi beslemek isterseniz aile fertleri buna karş

    • Evet hoşlarına gitmez, karşı çıkarlar.
    • Hayır bu çok hoşlarına gider, karşı çıkmazlar.


Önerilen Mesajlar

yaa ben bi kere sokaktaki yavru kediyi eve getirp saklamıştım.gece miyavlayınca farkettiler.ee tabi hooop dışarı postaladılar.sadece kedi yavrularını severim bende zaten.

 

ee tabi kediyi postalamalarında evde 2 muhabbet kuşu,bir kaplumbağa,ve bir sürü balık beslememiz neden olmuş olabilir bilemiyorum.:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ailenin hangi sebeple karşı çıktığına bağlı bir şey bu fakat Kedi beslemek gerçekten göründüğünden daha fazla sorumluluk istiyor. Benim ailem karşı çıkmadı fakat özellikle Kedi gibi özgürlüğüne düşkün kendi kafasına göre hareket etmeyi seven bir hayvan besliyorsanız, sorumluluğu bütün ailenin alması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bizim evde tüylü hayvan düşmanlığı var benim nalet olası alerjimden dolayı. Benim alerjimi onlar bahane ederek eve tüy barındıran hayvan almıyorlar. Ben acaip severim hayvanları.. Onlarla konuşurum,muhabbet ederim.. O derece yanii.. Kendimi şizofren gibi hissetsemde konuşurken,beni anladıklarına eminim :D Öyle işte.. DNA'mız yanlış dizilmiş.. Alerjimiz çıkmış.. Fakat ileride kendi evimi Jurassic Park'a çeviricem :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ablam kedi almıştı, daha doğrusu birisi bakamayacağından vermişti. Kediyi o akşam küçücük tuvalete kapattılar ortalığı pislemesin diye. Sonuç bütün gece boyunca miyavlayan bir kedi. Ertesi gün de götürüp saldılar kediyi. Olan kediye oldu yani.

 

Bir hamster ziyaretçimiz olmuştu, annemin fare korkusundan dolayı 10 dk bile kalamadı evde. Onun dışında tavşan, civciv,muhabbet kuşu,balık vs. beslemiştik. (Tavşan tavsiye etmem kabloları kemiriyorlar.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...