Jump to content

Enerji Topu (Psi-Ball) Oluşturma / Fırlatma Egzersizleri


necropolis

Önerilen Mesajlar

Merhabalar...Yepyeni bir konuyla karşınızdayım. Şu ana kadar enerji topları hakkında çok yazıldı, çok bahsedildi. Ama bu bitmek bilmeyen ve sınırı olmayan bir konu :)

 

Bu yazımda sizlere kendi kullandığım Enerji Topu oluşturma ve fırlatma egzersizlerini vereceğim. Umarım işinize yarayacak bir konu olur...

 

ENERJİ TOPU OLUŞTURMAK

 

Evet... İlk dersimizle başlayalım. Çoğu kişinin sandığının aksine enerji topu oluşturmak göründüğünden kolaydır. İlk enerji topunu oluşturan birisi hemen etrafa fırlatıp cisimleri düşüreceğini uçuracağını zanneder. Fakat bu yanlıştır. Bu etkileri yapabilmek için öncelikle enerji topu oluşturmada gerçekten ustalaşmak gerekir. Şimdi size kendi yöntemimi adım adım yazacağım...

 

1 - Öncelikle iki elimizi birbirine hızlıca sürtüyoruz. Elimiz ekstrem sıcaklığa ulaşana kadar yapıyoruz bunu.

 

2 - Sonra zaman kaybetmeden elimizi psi-ball konumuna getiriyoruz.

 

3 - İki elimizin arasında gidip gelen bir enerji akımı imaje ediyoruz.

 

4 - Bu enerji akımını hissedebildikten sonra enerji akımının yavaşladığını ve iki elimizin ortasında bir top formuna büründüğünü imaje ediyoruz.

 

Ve enerji topumuz hazır. 10 saniyeden kısa sürede enerji topunu oluşturabilir hale gelince diğer egzersize geçin.

 

 

ENERJİ TOPUNU FIRLATMAK

 

Evet... İlk egzersizi başarıyla tamamladınız ve artık 10 saniyeden kısa sürede enerji topunuzu oluşturabiliyorsunuz. Tabi ki bu enerji topunu kullanmazsanız bir anlamı olmaz. Enerji topunuzu oluşturunca hemen bir cisme fırlatmayın. İlk önce onu gerçekten oluşturup oluşturmadığınızı kontrol etmek için iki eliniz arasında geçirmeyi deneyin. Sağ elinizden sol elinize, sol elinizden sağ elinize geçirin. Hatta bunda ilerledikten sonra havaya fırlatıp havada yakalamayı deneyin. Havada yakalamayı başardıktan sonra kendinize bir partner bulun ve partnerinizle enerji topu yakalama çalışmaları yapın. Siz atın o yakalasın o atsın siz yakalayın.

 

 

ENERJİ TOPU İLE CİSİMLERE ETKİ ETMEK

 

Evet... Geldik o can alıcı noktaya. Şimdi ilk egzersiz olarak avizeyi sallandırmayı deneyeceğiz. Avize yerine telekinezi alıştırmalarındaki sarkaç yöntemi de olur. Hiç farketmez. Yeter ki havaya asılı sallanması kolay bir obje olsun. Enerji topunuzu oluşturun ve onunla biraz oynayın iki eliniz arasında. Topu hissettikten sonra (BURASI ÖNEMLİ) topu bir enerji topu gibi değil de bakkaldan aldığımız o zıplayan toplar gibi düşünün. Cisme fırlatın ve cisme çarpan topun yerden sekerek size geri döndüğünü düşünün. Seken topu havadayken yakalayın ve tekrar atın. Bu egzersizi ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi sonuç alırsınız.

 

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hepinize iyi forumlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anlatımdan çok kolay olduğu düşünülüyo ? yane 3 4 saatimi versem olay tamam gibi ? Yada açıklamarın yeterli değil .

 

3-4 saatte olacak olay değil ve açıklama da yeterli.

 

Ve enerji topumuz hazır. 10 saniyeden kısa sürede enerji topunu oluşturabilir hale gelince diğer egzersize geçin.

 

10 saniyeden kısa sürede oluşturmak büyük ilerleme ister yaklaşık 3 - 4 gün sürer

 

---------

 

arkadaşlar 3 gecedir birer saat psi-ball yapmaya çalışıyorum. Ellerimin arasından geçen enerjiyi hissedebiliyorum fakat topu imaje edemiyorum yardımm

 

Ellerinin arasından geçen enerjiyi bir noktaya odakla. Orda enerji birleşsin ve psi-ballı oluştursun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2-3 seneye yakındır parapsikoloji hakkında araştırmalar yapıyorum ,eskiden ailemin paranormal varlıklarla ilgili bir takım ilişkilerinin olması beni bu konuda araştırma yapmaya itmişti . Artık araştırma yapmaktansa uygulamaya geçmeye karar verdim çalışmalara başladıktan sonra deneyimlerimi aktarıcam , başarana kadar vazgeçmek yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

eskiden arkadaşlar psi ball falan derdi hemen orayı terk ederdim. Ne saçma şeyler ne alakası var diye düşünürüdüm. Böyle şeyler ancak mortal kombat falan oyunlarda olur dedim. Ama bi kaç yerde de gördüğüm gibi arkadaşlar yok renk veremiyorum yok fırlatamıyorum deyince.... bende merak sardım ve öğrenmek istiyorum... bu yazılanları uyguladım. ellerimi ateş gibi olana kadar sürttüm ve hiçbirşey beceremedim.. eğer öğreten olursa minnettar kalırım şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar ben denedim. sol elimden sağ elime geçirmeye çalıştıgımda gerçekten farkedilir bi sıcaklık sağ elime geçmiş oluyor fakat havaya fırlatıp tutma aşamasında sanırım tutamadım çünkü o sıcaklık şuan elime gelmiyor. havaya attıgımda elime düştüğünü mü imajine edeceğim yoksa gerçekten onun oldugu bölgeye mi elimi götürüp düşmesini bekleyeceğim orada takıldım ? topu sola atıyorum düşeceği nokta biraz belirsiz oluyor mesela. umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...