Jump to content

Illuminati'den Açıklama!


Ariakas

Önerilen Mesajlar

Sizlere Illuminatiyi yeterince tanımamış olanlar için bazı derin içerikli bilgiler vereyim dedim. Bilgilerin bir kısmını belki zaten biliyorsunuzdur ancak yeni başlayanlar için genel bir açı ile yazıyorum. Bu bilgilerin sizlere ulaşmasının sebebi kiminle ve kime karşı uğraştığınızı bilmeniz için. Bilgilerin sizlere verilmesi buraya gelmeden (Reenkarne) önce yapmış olduğunuz anlaşmanın bir parçası. Bu yazı, tüm bilgiyi "gerceğin kendisi" olarak algılamanız için değil, sadece fikir sahibi olabilmeniz için. Sadece hayat bakış açınızı ve bilgi dağarcıgınızı genişletmeniz için. Soruları cevaplayan kişi Illuminati ailesinin bir üyesidir!

 

Bu yazıyı sonuna kadar okumadan evvel nasıl hissettiğinizi kendinize bir tasfir edin ve yazıyı sonuna kadar okuduktan sonrada o anki hisleriniz ile karşılaştırın! Eger aradaki farkı anlayabiliyorsaniz demekki bir ilerleme kaydedebilmişsinizdir. İster pozitif ister negatif olsun, ilerleme ilerlemedir.

 

(S=Soru, C=Cevap)

 

S: Soyunuzun baslangici nereye kadar variyor?

 

C: Ailemizin kökü antik zamanlarin dahi ötesine varir. Elinizdeki kayitli tarihin en erken zamanlari ve daha ilerisinde ailemizin üyeleri sahne arkasindan öyle veya böyle yönetiyorlardi. Atlantisin olsumu ve yikimindan dahi daha önceye. (Evet bu gelismeler tamamen gercekti). Bizler yönetmek icin dogduk. Bunu bu yasam seklinin bir parcasi olarak kabul etmeye calisin.

 

S: Hangi uzunlukta secilmis ciftlesme ile soyunuzun safligini elde tutmayi basardiniz?

 

C: Bizde onyalanmamis birlesme yoktur. Ailemiz herzaman birbiri icerisindeki soyalarla eslesir, yani soy derken, aslinda Evler demek daha dogru olur. Evlilikler önceden ayarlanmistir. Kimse bu kodu bozamaz ve bu sekilde aileye giremez. Aileye katilamazsiniz sadece icinde dogarsiniz veya tekrar reenkarne olursunuz! Eger ileride problem yaratacagi belli olan bir cocuk dogarsa ona aileden biri gibi davranilir ancak ailenin kaldigi evde yasatilmaz ve ailenin sirlarini elde edemez.

 

S: Eger sisteminiz bir ücgen olarak Din, Politika ve Sirket seklinde olursa hangi bölümde daha agir basiyorsunuz ve bu hic tarihte degistimi?

 

C: Ilk olarak Ailenin yapisini anlamalisiniz. Genis acida bakilinca soy aslinda Evin kendisinden daha önemli degildir ve Evde Ailenin kendisinden daha önemli degildir. Aile hepsidir. Hangi ev veya soy oldugunun bir önemi yok, biz hepimiz BIR Aileyiz. Isterseniz bunu bir vücut olarak algilayin. Bir ev vücudun hayati bir organini yada uzvunu teskil eder. Herseyin pürüzsüz yürümesi icin tüm organlarin birbiri ile baglantida calismasi gerekir ve bu "tüm" de bizim bölünmeyen sadakatimizdir. Dedigim gibi tüm soylarimiz aslinda sadece BIR Aile. Bizim düzenimizi sizin zannettiginiz gibi sadece bu üc alan (Din,Politika, Sirket) üzerinden izah etmek cok zordur. Her aile bireyinin ögrenmesi zorunlu olan alti bilim dali vardir ve her aile bireyi cocukluktan eriskinlige kadar bu dallar üzerinde siki bir egitim alir. Bu alti dal sunlardir: Ordu, Devlet, Spiritüellik, Bilgelik, Liderlik ve Bilimdir. Pratikte, halkin bildigi tüm bu genel alanlarin bircogunda anahtar rollere bizler sahibiz. Ayrica ekstradan hileli bir medya düzenine ve tüm finansal kuruluslarinizada (Banka, Kredi enstitüsü, Hissedarlar) öyle yada böyle sahibiz.

 

S: Hangi Aile suan en baştaki.... Rockefeller mi?

 

C: Hangi ailenin yönettigini bilmenin sizin icin hicbir pratik kullanimi yok. Önemli olan hepsinin tek Aile catisi altinda calisiyor olmalari. Cekirdek olarak tanimlayabileceginiz 13 tane aile var ve bu ailelerden olusmus olan diger yan soylar/ailelerde var. Diyelimki 13 ana renk var ve sizde bu renkleri birbirleri ile karistirarak bircok farkli renk spektrumu olusturuyorsunuz. Sunuda tekrar edeyim rekabet yok, sadece aile var. Yani evlerin evlere karsi sürdürdügü bir rekabet yok ancak yasadigimiz dünyaninda "it iti yer" düzenine sahip oldugunuda unutmayalim. Herkes yukarilara tirmanmaya ugrasir. Ailemizin düzenide buna bagli olarak isler.

 

S: Hangi sebepten dolayi bu aciklamalari yapiyorsunuz?

 

C: Üst Dünya Konseyinin kararnamesi ve yaraticinin istegine bagli olarak.

 

S: Devlet tarafindan gercektende sanki bir sürüymüs gibimi işlem görüyoruz?

 

C: Devletler tarafindan, genel olarak, evet. Insanlara birer teminat olarak bakilir. Ailemizin bircok üyesi, popüler inanclarin aksine, sizlere dogrudan zarar gelmesine ugrasmiyorlar. Sürdürülmesi ve bekletilmemesi gereken ilahi bir kader var ve bizde bize yaratici tarafindan verilmis olan rolümüzü bu oyunda oynuyoruz. Bircok yönden, gelecek olan hasat icin hazirlanmanizi saglamak aslinda ayni zamanda bizimde isimize geliyor. Bu belkide beklediginiz gibi bir hazirlik degil. O halde bile özgür iradeniz ile birazda bizim yardimimiz ve yönlendirmemizle negatif polariteyi secmis olacaksiniz. Ruhlar extrem polarite sayesinde bir sekilde hasat edilebilir diyebiliriz.

 

S: Madem böyle, kendimizi nasil özgür kilabiliriz?

 

C: Bu gezegende reenkarne oldugunuz sürece asla özgür olamayacaksiniz. Burada olmanizin nedeni ise doganizin bir götergesi. Burada olmanizin bir nedeni var ve burasi aslinda "burasi" zannettiginiz yer degil. Nasil özgür olacaksiniz? Nerde oldugunuzu, kim oldugunuzu ve neden buraya geldiginizi anlayarak. Hasatin gelmesinin yaklasmasi ile zamaniniz azaliyor. Bunu basaramamis olanlar ise döngüyü tekrar edecekler. Düsünce ile odaklanarak yaratici olursunuz. Sizce Medya neden bizim icin bu kadar önemli? Hipnotize edilmis ve komatoza girmis halinizle özgür iradenizi kendi rizaniz ile bize teslim ederek gezegenin bugünkü halini almasini sagladiniz. Akillarinizi sagliksiz gidalarla, bagimlisi oldugunuz TV showlari ile, siddet, savas, pornografi, nefret, hirs, egoizm, kötü haberler, kan ve korku ile hergün bombardimana tutuyorsunuz. En son ne zaman durupta güzel ve saf birsey hakkinda "düsündünüz"? Gezegenin hali toplu düsüncelerinizin bir eseri. Sucunuz hareketsizliginizden kaynaklaniyor, her nerde bir adaletsizlik olsa 'öteki tarafa' bakmayi yegliyorsunuz. Bilinc altinizdaki yaratici düsünce yaraticiya ulasan ve bu olaylarin gerceklesmesine izin veren kaynak. Bu sekilde davranarak bizim amacimiza hizmet etmis oluyorsunuz. Bizim icin gezegenin hasat zamanindaki polarizayonun negatif olmasi cok önemli. Bunun anlami pozitif anlamda cevredekilere hizmet etmektense sadece kendine hizmet etmeye odaklanmaktir. Bu negatif hasat icin bizimle beraber calistiginiz icin hepinize tesekkür ediyoruz. Birkac yil icerisinde yasayacaginiz afetlerde saatte 300-400KM hizla esen firtinalari göreceksiniz. Olusan bircok tsunamiler ile adasal yerlesim yerleri ve kiyi sahilleri büyük bir yikima ugrayacaklar. 2010 sirasinda yasanacak günes firtinalari ile olusan isinma ile kutuplarda erimeler olacak ve kiyilar sular altinda kalacak. Sanirim simdilik bu kadar kehanet yeter. Bunlar sizleri korkutmak icin degil, bilgilendirip isteyenlerin önlemlerini alabilmeleri icin.

 

S: Sizin yaraticiniz kim ve sizin yaraticinizla bizim yaraticimiz ayni varliklarmi?

 

C: Bu gercekten mükemmel bir soru, sordugunuz icin tesekkürler, bu sayede yavas yavas cekirdege ulasabiliriz.

Evet ve Hayir. Ilk olarak yaradilisi anlamaniz gerekiyor.

Herseyin en basinda sonsuz BIR vardir. Bu herseyin kaynagidir. Sinirsiz zeka. Bölünmeyen/farklilasmayan mutlaklik. Icerisinde olusabilmek icin bekleyen sonsuz bir potansiyel var. Buna henüz el degmemis bir mermer blogu gibi bakin, prüzsüz ve tertemiz. Sonsuz bilge kendinin farkina varir ve bunu tecrübe etmek ister ve böylece sonsuz yaratici dogmus olur veya sabitlenir (Bu sizin bulundugunuz 3 Boyutlu ortamdaki "Uzay" oluyor). Gercekte, yaratici, bilinc veya farkindaligin sonsuz bilge enerjiye odaklanma noktasidir. Sonsuz BIR Yaraticida kendinin farkina varir ve kendisini yasayarak tecrübe etmek ister, iste bu yollada bir sonraki adima yani yaratilis sarmalina (spiral) 'iner'. Sonsuz zekasina odaklanmis olan sonsuz BIR yaratici zeki enerjiye dönüsür (Buna büyük merkez güneste diyebilirsiniz) ve kendisini kücük porsiyonlara böler ve böylelikle yaraticilari yani merkez günesleri olusturmus olur. Bir baska deyisle, her merkez günes (yaratici) kendi orjinal yaraticisinin düsüncelerinden, bilincli farkindaliginin (veya dagiliminin) sayesinde olusmus bir adim asagisidir. Yani baslangista "Söz" degil "Düsünce" vardi. Söz, düsüncenin sabitlesmesi ile yaratici oldu!

Bir birlik var. Birlik varolan herseydir. Sonsuz zeka ve sonsuz enerji. Bu ikisi birdir ve iclerinde tüm yaradilisin potansiyeli vardir. Bu bilinc statüsüne "varolmak" diyebiliriz. Sonsuz zeka potansiyelinin farkina varmaz. O bölünmeyen mutlakliktir. Fakat sonsuz enerji, arzu edilen her türlü tecrübenin yasanabilmesi icin, hersey olabilme potansiyelinin farkina varir.Sonsuz zekayi merkezi bir kalp olarak görürsek sonsuz enerjide yaraticinin yaratabilmesi icin pompaladigi spiritüel kani olmus olur. Belki asagidaki resim daha iyi aciklayabilir:

 

Yaradilisin temeli Sonsuz BIRin üc ana acilimina baglidir:

 

1- Özgür Irade:

Yaradilisin ilk kanununda (Aciliminda), yaratici özgür iradeyi elde ederek kendisini bireylestirerek tecrübe etmeyi bilmesine ragmen (paradoks olarak) sonsuz BIR in birlestirilmis görünümünde kalir.

 

2- Sevgi:

Yaradilisin ikinci kanununda, ilk olusmus olan özgür irade, farkindaligin odaklanma noktasina dönüsür ve buna Logos veya 'Sevgi' (Veya Incildeki "Söz") denir. Sevgi veya Logos sonsuz zeki enerjyi kullanarak, olusturduklari isbirligi ile genis bir fiziksel ilüzyon birimi (düsünce formlari) ile boyutlari (yogunluklari) olustururlar ve zeki dizaynlari ile bulunan tüm tecrübe potansiyelini kullanarak onun kendisini tanimasini saglarlar. Aslinda, bu BIR yaratici kendisini Logos'a bölmeye basladiginda buna sizin 3.Boyut dediginiz yerde Evrensel Yaraticida diyebilirsiniz. Bir baska deyisle, Logos evrensel bir asamada varolmayi yaratir. Logos fiziksel evrenler olusturur ve bu sayede icerisinde yaratici ile beraber kendilerini tecrübe edebilirler.

 

3- Isık:

Bu hayat enerjisini yada sonsuz spiritüelligi fiziksel düsünce formundaki yogunluklara sabitlemek icin Logos isigin ücüncü ayrimini olusturur. BIR in Ilk temel üc ayrimlarindan olusturulan yaradilis ile ortaya sayisiz, kendilerine has paradokslarinda olusan hiyerarsik yeni alt acilimlar olusur. Oyunun amaci ise yaradilisin tüm bu dagilimlarina girerek polariteleri harmonize etmeye calismak ve bu sayedede herseyin yaraticisi oldugunuzu tekrar hatirlamak.

Sabit olan tüm fiziksel enerjinin kaynagi isiktir. Nerede olursa olsun, buna bagli olarak varolan tüm fiziksel maddenin oldugu yerdede isik vardir, veya ilahi zeki enerji onun merkezi veya cekirdegindedir. Sonsuz olan birsey "degisik" veya "cok" olamaz. Sonsuz bir yaraticinin bildigi tek sey birliktir. Buna bagli olarak, sonsuz yaratici, sonu, farkindaligin özgür iradesine ve alt basamakli yaradilislara bagli olan bir olusum yaratarak, bireylerin kendilerinin farkina varmalarini ve yaratici olarak tecrübe edebilmelerini saglar. Buna matruskalara benzeyen bir alttan alta ve alta inen tecrübede diyebiliriz. Yaradilisin icinde yaradilis basamaklari!

BIR olan sonsuz yaratici (veya Büyük Merkez Günes) Logos'a dönüsebilmek icin sonsuz enerjisini bir alt basamaga düsürür. Buna bagli olarakta Logos, henüz materyalize olmamis devasa evrensel mekanlari dizayn ederler, bir asagi iner ve kendini tekrar Logoi (cogul) olarak böler. Bir baska deyisle, her Logos kendi evrenin yaraticisi yani merkez günesi olur ve BIR olan sonsuz yaraticinin, sonsuz zekasi ve esansi ile onun essiz bireyselliklerinin porsiyonlarindan biri haline gelir.

Özgür irade kanununu kullanarak, her Logos (Merkez Günes) kendi perspektifine bagli olan kendi göreceligini (realite) yaratir ve kendini onun icerisinde tecrübe eder. Bir basamak daha asagi inerek, sonsuz zeki enerjisi ile icerisinde beyansiz galaksileri yaratir, bunlarin icerisinde ise yan-yaratici olarak günesleri, yildizlari ve gezegenleri, kendi fikirlerine bagli olan fiziksel göreceliklerini onlarin bilincli farkindaliklarina odaklayarak olusturur.

Gezegensel bir varlik (veya Ruh) böylece BIR in kendi porsiyonlarindan olusturmus oldugu bu yogunluga inkarne olup tecrübesine baslayabilir. Tipki yaradilisin Logos ve alt-Logos'u gibi, her ruh sonsuz BIR olan yaraticinin bir baska (belki size göre) kücük ancak essiz bir parcasidir. En basta, gezegenin zeki enerji durumu sizin diyeceginiz tarzda "kaos" halindedir, yani henüz sekillenmemistir (tanimlanmamistir). gezegensel enerji kendisinin farkina varmaya baslar (Farkindaligin 1. yogunlugu bilinctir), ve gezegensel Logos tekrar alt-alt-Logos olusturarak gezegenin ic dizaynini sekillendirmeye baslar. Hava ve atesin ham elementleri su ve toprak üzerinde calismaya baslarlar ve buna bagli olarakda bilincli bir sekilde var olduklarinin farkina varirlar. Böylece evrim islemine gecilir ve 2. yogunluk olusturulmaya baslanir. 2. yogunlugun varliklari "ayri" olduklarinin farkina varirlar ve buna bagli olarak 3. yogunluga yani "kendinin-bilincli-farkindaligin"a erisebilmek icin evrim gecirmeye baslarlar, (Insan ruhunun inkarne olabilecegi en düsük yogunluk derecesi).

Insanlar buna karsilik (Veya inkarne olan ruhlar) gelmis olduklari "isiga geri dönmek" ve sevgiyi bulmak icin, gelisme seyahatleri 3.yogunluktan 8. yogunluga kadar devam eder ve sonunda tekrar kaynaga yani BIR'e geri dönebilmek icin arastirmaya ve aramaya baslarlar.

Sonucta hersey ve her canli (hersey aslinda canli) sonsuz BIR yaraticinin ilk evreni yaratmasi ile basladi. Yani bizler dogrudan sonsuz BIR yaratici tarafindan degil, daha dogrusu onun yaratmis oldugu bizim olan Logos ve alt-Logos taraflarindan yaratildik. Yani sonuc olarak sizin inandiginiz yaraticida ayni kaynaktan yaratilmis olan bir baska Logos olmus oluyor. Bizim inandigimiz yaratici ile sizin inandiginiz yaratici aslinda sonucta ayni kaynagin eseri. Buna bagli olarakda "hersey" BIR!

 

S: Ögrendiginiz 6 bilim dali Atlantis üzerine kanal yolu ile iletilmis bilgilere cok benziyor. Bu soylarinizin cevaplar göndermeye basladigi zamanami denk geliyor? Yaraticiniz Lucifermi?

 

C: Yaklasik olarak evet. Diger, yani dünya disi varliklarda o zamanlarda burayi ziyaret etmis ve yaradilis hakkindaki anlayislarini ve teknolojilerini iletmislerdi. Bunlari kisaca sizlerin gelecekteki haliniz olarakta algilayabilirsiniz. Insanlarin bu iletileri yanlis kullanmasi Atlantisin yok olmasina neden olmustu.

Bizim ailemizin temeli bu dünyanin disindan gelmektedir. Bizler buraya "yapmis oldugumuz" anlasma geregi sürekli reinkarne olarak görevimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Yani bildiginiz 13 ailenin ötesinde bulunan dünya disi bir uzantimiz var. Simdi birde su "sizin" yaraticiniz olayina bir aciklik getirmeye calisayim.

Sizin yaraticiniz, Yahweh diye bildiginiz varlik incilde belirtildigi gibi tek gercek tanri degildi. O bir yaratici (veya alt-alt-Logos) idi ancak sonsuz BIR in kendisi degildi. Hata galaktik statüde bir Logos bile degildi, daha cok bu gezegen icin yaratilmis olan gezegensel bir Logos idi.

Bizim yaraticimiz, sizin Lucifer dediginiz "isigi getiren" ve "parlak ve sabahin yildizi" dir. Bizim yaraticimiz kutsal kitaplarinizdada gectigi gibi aslinda "Seytan" degildir. Lucifer, 6. yogunluga ulasmis olan ve yahweh ile ayni hatta neredeyse daha yüksek bir evrime ulasmis bir grupsal ruh veya sosyal hafiza kompleksi diyebiliriz. Ortaya cikmasi ile Luciferin görünümüne bakarken, tüm gercek varligimizin disa vurumundan tipki bir günese veya yildiza bakar gibi etkilenirdiniz. Veya egerki 3.Boyuttaki titresimde ortaya ciksaydik bizlere "Melek" veya "isik Varligi" derdiniz.

 

Sunu izah etmeme izin verin:

 

Bir varlik (Grup ruh kompleksi) 6. yogunluga (boyut) eristiginde karsilastirabileceginiz arada gecen zaman, 8. yani nihai sonsuz BIR ile bulusma yogunlugundan kisa bir sekme ile ziplayarak tekrar herseyin kaynagi olan sonsuz zekaya geri cözünmektir.

Soy ailelerimiz, ruh grubu olarak 7. yogunluga evrim gecirerek ulasmak üzereydik, fakat bu asamada, hasat gelmeden evvel, ilerlemeye devam etmek yada geriye dönüp alt yogunluktaki yönlerini bulmak icin bizleri özgür iradeleri ile cagiranlara isigimizi ve bilgimizi vererek yardim edip onlarinda evrim gecirmesini saglamak gibi bir tercih yapma hakkina sahibiz. Simdi, bu zamanda, kararimizi vermis olarak burada kalip galaktik kardeslerimize BIR lik adina yardim ediyoruz. Bizlere yaslilar konseyi tarafindan verilen zorlu göreve atandik, bu konsey satürndeki 8. yogunlukta olan merkezlerinde, bulundugumuz galaksinin gardiyanligini yapmaktadir.

Yahweh, kendi ögür iradesini "kendini bil" diye gezegeninde incarne olan ruhlara vermek istemedigi (gezegensel Logos olarak hakkidir) icin gezegendeki evrim cok yavas isliyordu. Iste bizde (Lucifer) buraya yardim etmek icin gönderildik. Yaslilar konseyinin karari ile buraya "düserek" veya inerek, zorlu bir ugrasi ve odaklanma ile kendimizi 3. yogunluga tekrar fiziksel olarak adapte ettik.

Yahweh gelmemiz konusunda anlasmisti, aslinda yaslilar konseyinden degisime neden olacak bir "etkiyi" (katalizatör) isteyerek bizim yükselmelerimiz sayesinde barindirdigimiz bilgiyi yeni baslayacak cagda insanlara kendi "yaratilisi" altinda yaymak isteyende yahweh idi. Iradenin olmadigi bir gezegende polarite olamaz ve buna bagli olarakta arasinda secebileceginiz birseyde. Tipki incildeki "Genesis" kitabinda aciklandigi gibi, gezegen cennet gibi bir yerdi. Tabiki hos bir "cennetti", ancak buraya inkarne olan varliklari 3. yogunluktan ileri götürebilecek bir itici güc yoktu, ve buna bagli olarakda bir gün, eve yani 8. yogunluktaki BIR e ulasmak icinde cok az umut doguyordu. Yahweh gezegenini kücük varliklar bahcesi olarak kullanmaktan memnundu, fakat inkarne olanlarin buradan bir üst boyuta gecmeleri neredeyse imkansizdi, iste bu nedenle burasi bir nevi güzel bir "hapishaneye" dönüstü. Yahweh, modern görüse göre iyimser bir diktatörlük rejimi sürdürüyordu.

Polarite olmadan (Özgür irade ile olusan), sadece isik ve sevginin birligi vardir ve bunun haricinde tecrübe edilebilecek baska birseyde yoktur. Yani bizler degisimi baslatmak icin buraya geldik ve secim sansi verebilmek icin polariteyi yarattik. Yahweh insanlara özgür irade konseptini tanitmamiza izin verdi, bununla beraber bir baslangic secimi olacakti ve isteyip istememek gibi secimi olmayacakti. Buna bagli olarak "Bilgelik agaci ve Iyi ile kötü" (Daha kesin olarak, pozitif ve negatif polarite) olustu. Yahweh varliklarini baska bir bahceye tasir ve oarada onlara herseyi yapabileceklerini fakat sadece belirli bir agaca dokunmamalarini söyler, buda onlarda yasak olan birseyi yapma istegi uyandirir. Bununla beraberde secim sansi dogar! Agactan yiyerek elde edecekleri imkanlari anlatarak ilk etkiyi yarattik ve geriside tarih oldu zaten.

Yahweh cocuklarinin yinede ona itaat edeceklerini zannetmisti, fakat bunun öyle olmadigini görünce cok kizmisti. Kendi yazitlarindada kendini "Kiskanc Tanri" olarak belirtmisti ve cocuklarinin ona itaat etmeyerek bizim önerilerimizi dinlemesini hic begenmemisti. Biz, burada bize bildirilmis olan belirli bir devir icin kalarak sizlere sundugumuz negatif polarite opsiyonu ile buna seytanda diyebilirsiniz, insanlarin evrim gecirmelerini sagliyoruz. Artik özgür irade elde edildi ve yahweh anlasmasindan geri dönemedi. Suan anlasma süresince burada kalip gezegene polarite opsiyonunu sunmaya devam edecegiz. Yahweh zamaninda bizi gezegenin astral yüzeyinde hapsetmisti. Yaslilar konseyi bize serbest birakilmamiz icin secim hakki verdiler (Yahweh karsi olmasina ragmen), ya dünyaya hizmet icin yaptigimiz anlasmayi iptal edecektik yada burada kalip görevimize devam edip yahweh'nin "öfkesine" karsi koyacaktik. Burada kalmayi sectik fakat grup ruhumuzun yahweh tarafindan hapsedilmesinden dolayi olusan karma etkilesimi , yaslilar konseyinin bireysel ruhlarimiza yahweh'nin halki üzerinde bu gezegendeki fiziksel reenkarnasyonumuz sürdügü müddetce yönetme vekaleti vermesini sagladi.

Fakat bir konuda acik ve net olalim. Tüm bunlar (fiziksel yasam/inkarnasyon), karmakarisik ve beceri ile düzenlenmis bir oyun! Sonsuz BIR yaratici kim oldugunu unuttugu bu oyunu oynama vasitasi ile tekrar hatirlayip yaratici oldugunu bilmesinin tecrübesini yasiyor. Sahne disinda ve "hayatlar" (sifir-noktasi zamani/anti-madde evreni) arasinda inkarne insan ruhlari olarak, biz, hepimiz ve siz (ruh olarak) aslinda cok yüce dostlariz. Tüm kardesler BIR olarak variz.

Hayatlar arasinda oyunda gerceklestirdigimiz performans sahnleri üzerine beraber gülüyoruz ve ilerki sahneleri hazirlarkende büyük bir eglence yasiyoruz. Umarim bu aciklamamla Tanri, Yaratici, Iyi ve Kötü konularini aciklayabilmisimdir.

 

S: Hasat Zamaninda ne olacak? Hasat zamani 2012 mi?

 

C: Güzel ve önemli bir soru. Hepsi karmasa yasalari ve özgür irade ile ilgili.

Evet kis gündönümünde ögle vakti 11:11 21.12.2012 de hasatin efendisi yani sizin bildiginiz "Nibiru" geri gelecek.

Maya takvimindeki kehanetleri, galaktik ve evrensel devirleri derinlemesine okuyun. Onlara bu bilgileri verenler ile Atlantisi ziyaret edenler ayni ziyaretcilerdi. Mayalar bu bilgileri pozitif bir polarite olusturmak icin kullanmislardi. Ancak Atlantisliler negatif yöne kaymislardi.

Eski kadim gnostik yazilarinin bir cogunda gercekler sakli fakat bazi yanlis yönlendirmelerde var. Bunun sebebi bilginin bircok filtreden gecmis oldugu icin artik saf halde olmamasi. Sizler aslinda "ilahi ruhlarsiniz", yani sonsuz BIR yaraticinin tohumlari veya kivilcimlarisiniz. Sizler hayatin kendisisiniz (Isik), kim oldugunuzu hatirlmaya basliyorsunuz (buraya size bunun icin yardim etmeye geldik) ve gercekte bu dünya dediginiz gezegende "maddenin" icerisinde tuzaga düsmüs bir vaziyettesiniz (daha dogrusu karantinadasiniz). Bunun icin yaraticiniz yahweh'e tesekkür edebilirsiniz. Sizler onun ruh grubunun (sosyal hafiza kompleksi) dogmus yada bireysellestirilmis halisiniz. Makrokozmik anlatirsak, siz Yahweh'siniz. Bizi bu gezegenin astral yüzeyine hapsetmesinin yarattigi karma efekti sizide etkiliyor. Bunu kisaca karmasa yasalarina deginmeden anlatmam cok zor, bu konuyu kendiniz icin arastirmalisiniz.

Gezegeniniz galaktik Logos'un yaradilis kanunlarina bagli olarak isler. Galaksi zaman devrimlerine bagli olarak calisir, buna gündönümlerinin devinimide diyebiliriz. Daha öncede dedigim gibi mayalarin takvimine bakarak galaksinin nasil isledigi konusunu okuyun, oldukca kesin bilgilere sahip. Ancak bu "aciklama" zamani icin kisa bir ön bilgi verecegim.

Mayalar astrolojik bir döngü olarak "Gündönümlerinin Devinimi" kullanirlar. Bu döngüde dünya her 26.000 senede 12 burc takim yildizindan gecmis olur, her bir takim yildizindan gecis süresi yaklasik olarak 2152 yildir. Bu her astrolojik cag, büyük kozmik yilin bir ay'ini temsil eder. Mayalarin 26.000 senelik döngüsü ayni zamanda günesin (Logos) Pleiades (Ülker) takim yildizlarinin merkez günesi olan Alcyone'un etrafindaki yörünge zamanina esittir.

Bu cagin sonu harfiyen Yenibir Cagi haberdar eder ve buna bagli olarakda yeni bir yaratilisi. "Yeni bir Cennet ve yeni bir Dünya" ve büyük hasatin zamani.

Kücük devirler bir hasat verimi saglarlar ve ardinda gezegende hayat normal bir sekilde devam eder. Büyük devir Büyük bir Hasat verimi saglar ve böylelikle 3. Yogunluktaki suanki hayata son verir. Buna kozmik bir jet yikamasi gibi bakin, bu sayede gezegen dinlenir ve kendini yeniler.

Bu hayat-devri bittiginde "Hersey gidecek ve hersey yenilenecek"

Kolektif olarak inasanlik suan uzun süredir sifrelenmis olan benligine dogru olgunlasiyor ve gelisiyor. Yani, yeni bir dogum islemi gerceklesiyor ve bunda anne ve ona bagli olan bebek iliskisi yok. Kendi kaderini belirleyen bir dogum olacak.

Yani 21.12.2012 de isiklar sönüp hersey bir anda degismeyecek, buna ragmen, kendiniz suan bu degisim sürecinin icerisindesiniz, bir cagdan digerine dogru geciyorsunuz. Degisimler yolda ve hizla doruktaki tarihe dogru devam ediyorlar.

26.000 sene devri 5 kisa devirlerden olusur ve herbiri 5.125 yildir. Bu her kisa devir dünyanin cagi yada yaratilisin devri olarak kabul edilir.

Bizim suanki büyük devirimize (3113MÖ - 2012 MS) 5. Günesin cagi denir. Dünya ve onun üzerinde yasayanlar 13.Baktun (Maya Takvimi) devrinden geciyorlar (1618-2012 MS). Bu devir "Materyalizmin Zaferi" yada "Maddenin Transformasyonu" olarakda bilinir.

11:11 21.12.2012 gündönümünde günes samanyolu galaksisinin kemerinde bulunurken galaksinin kara deliginin ortasina dogru bakiyor olacak ve o anda galaktik yüzey ile gündönümü meridyenleri bir hat üzerine oturmus olacak. Yani tam olarak kozmik, solar, lunar ve galaktik yüzeylerin birlestigi bir an olacak. Bu birlesme binlerce yillik bir devinim periyodunun ardindan yavasca yerine oturuyor. Evrensel carklarin döndürülmesi gibi birsey. Bu, büyük hasati ve akabinde hasatin efendisini getirecek.

Böylece gezegen 4.yogunluga olan yükselis asamasini tamamlamis olacak, sevgi titresiminin yogunlugu! Bu yükselis sirasinda dünyada bulunan ruhlar 3 yönde ayrilacaklar. Negatif polaritesi baskin olanlar bizlere görevimizden negatif hasat yolu ile mezun olurken eslik edecekler. Biz (Lucifer) 4. yogunlukta negatif ve kendine hizmete bagli baska bir dünya yaratacagiz. Negatif karma etkisinden dolayi bu gezegende olusmus olan tüm Negatifligi calisarak eski haline getirmeliyiz. Bunu basardigimizda, eski yerimiz olan 6.yogunlugun koruyuculari ve bilgeligin ögretmenleri olarak tekrar geri dönebilecegiz.

Pozitif polaritesi baskin olanlar (Sevgi ve Isik) 4.yogunluktaki yeni ve güzel bir dünyaya yükselecek ve ögrenimlerine devam edip sevgi ve sefkatlerini sergileyecekler. Cok güzel ve altin bir cag olacak. 4.yogunluk (boyut) sizleri sonsuz BIR yaraticinin birer acilimi olarak gercek güclerinizin acilmasini saglayip benzersiz kisiliginize kavusturacak. Isaninda dedigi gibi mucizeleri ve hatta daha büyüklerini gerceklestirebileceksiniz. Sizin icin sihirl dolu bir zaman olacak.

Geriye kalan cogunluk olan koyunlar ise bir sifir-zaman periyodu (cok iyi bir his) sirasinda yaraticilari ile bir olacaklar ve onlara cesaretlenebilmeleri icin gercekte kim olduklari, unutma perdesi düsmeden evvel takrar kisa bir an icin gösterilecek ve ardindan baska bir dünya benzeri gezegene götürülecekler, oradada tekrar secimlerle dolu bir hayat yasayacaklar ve kendi üzerlerinde calismaya devam edecekler. Bir dahaki büyük hasat zamanina kadarda o gezegende karantina altinda kalacaklar sürekli reenkarne olacaklar. Büyük hasat zamaninda ise pozitif bir varlik olmayi ve kendinden cok cevresine hizmet etmeyi ögrenmis olanlar bir üst seviyeye cikabilecekler. Tüm bunlari anladiginiz zaman bizimle beraber ayni yerde olma hakkina erismis olacak ve sonsuz BIR yaraticinin kardesleri olarak galaktik aile ve gezegenler konfederasyonunda ayni mekanda bulunacagiz.

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

S: Neden negatif bir hasat olmasini istiyorsunuz?

 

C: Bu kelimelerle izah edilebilmesi oldukca karmasik olan bir sey ve bunu aciklarken oldukca dikkatli olmak zorundayim cünkü gecmistede bunun yüzünden sizin teriminizle "enseme tokat" yemistim.

Eger negatif bir hasat gerceklesmezse, sizinle beraber bir baska devir sürecinde tekrar bagli olmus olacagiz. Bu büyük hasat tamamlandigi zaman, yaslilar konseyi ve yaratici ile olan anlasmamizde sona ermis olacak.Bir baska deyisle, görevimizi tamamladigimiz icin tekrar eski bütünlük ifademize geri dönebilecegiz, buda 6. (neredeyse 7.) galaktik koruyucu yogunlugu oluyor, ve galaksideki sonsuz BIR in kardeslerine sevincle hizmet edebilmek icin esas yerimize gecmis oluyoruz. Hernasilsa, yinede bir problem var. Yani siz buna problem derdiniz fakat biz daha cok sinama yada meydan okuma diyoruz. Kisaca, eger negatif bir hasat olmasini istiyorsak cok yüksek bir yüzdede negatiflige erismemeiz gerekiyor. Bir baska deyisle, asiri sekilde kendine hizmete odakli bir sekilde davranmak zorundayizki negatif hasat gerceklesebilsin. Bu nedenlede olabildigimiz kadar cok negatif odakli calisiyoruz, yani eger bunu basaramazsak sizin "koyun" dediginiz ruhlarla tekrar bir 26.000 senelik deviri buradaki 3.yogunlukta gecirmek zorunda kalacagiz.

Negatif bir hasat elde ederek, halen 4. yogunluga mezun olabiliriz fakat bulunacagimiz yer yine negatif polariteli bir gezegen olur. Yani yasanilabilecek iyi bir yer degil. Ancak daha öncede acikladigim gibi gezegen üzerinde yaratmis oldugumuz negatifligi düzeltmek icin gerceklestirdigimiz dogal karma dönüsümünü tekrar restore etmeye calismak zorundayiz.Bunu bir sonraki devirde, 4. yogunlukta yapacagiz ve ardindan özgür olarak tekrar o eski muhtesem isik varliklari olacagiz. Negatif bir hasat ile olusturacagimiz 4. yogunluktaki gezegene karma kayitlarimizi tekrar temizleyebilmek icin ihtiyacimiz var.

Lütfen bunu anlayin, biz negatif olmak zorundayiz. Bu nedenle biz buraya gönderildik.Bu bizim daha öncede bahsettigim katalizatörlük görevimizi yerine getirerek sizlere yardim etmek icindi.Negatiflik bizim icin zor, yani fiziksel bir anlamda degil, (Oynadigimiz karakterler böyle programlandigimiz icin bundan haz aliyorlar), ancak spiritüel anlamda bu gercekten zor. Biz düsük titresimdeki negatifligin üzerinden caglar evvel gecmistik. Bizler isik ve sevgiyiz. Bizim icin spiritüel anlamda böyle negatif olmamiz cok zor ancak bunu sizi sevdigimiz ve sonunda hakkiniz olan yüksek mertebenize ulasabilmeniz icin yapiyoruz. Buna sizin, yani sonusz BIR in kardeslerinin gelisimi icin vermis oldugumuz adakta diyebiliriz.

Hatirlayin, hepimiz sadece devasa ve cok eski bir oyunun icerisinde oynuyoruz ve bu oyunda gercekte kim oludugumuzu "bilerek" unutarak hatirlamaya calisiyor ve tekrar birbirimizi bulup aslinda BIR oldugumuzu kesfediyoruz. Tüm yasam BIRdir.

Bunun haricinde astronomlarinizin gelismeleri gözlemleyerek böyle bir olayin (2012 hasati) gerceklesmesinin imkansizligini belirtmeleri gözlemlelerini 3. yogunluk seviyesinde yapiyor olmalarindan kayanklaniyor. Aslinda var olan ve sizlerin bu yogunlukta göremedigi daha büyük bir resim var.

 

S: Mademki yahweh'nin grup ruhuna bagliyiz, o zaman özgürlügümüze kavusmak icin kollektif bir spiritüelligemi sahip olmaliyiz?

 

C: 3. yogunluk acisindan bakarsaniz, kendinizi herseyden koparilmis gibi görürsünüz. Ancak daha üst bir bakis acisinda aslinda bunun hicde böyle olmadigini görebilirsiniz. Sen ve yaraticiniz aslinda BIRsiniz. Senin "özgürlük" düsüncelerine göre cevrendekiler icin bir sorumluluk tasimiyorsun. Sen ve digerleride aslinda BIRsiniz, tabiki bunu sadece üst bir yogunlukta görebilirsiniz, burada olmaniz kendi üzerinizde calismaniz icin. Buraya aslinda ne oldugunuzu ve ne icin buraya gelmis oldugunuzu hatirlamak icin geldiniz. Buraya sonsuz yaraticiyi tekrar hatirlamak icin geldiniz. Yaraticiyi kendi icinizde bulup özgür iradenizle cevrenize hizmet (yardim) edebilmeyi secmek icin. Kim oldugunuzu hatirladiginiz zaman, ki bunu icinizin derinliklerinde cok iyi biliyorsunuz, bu sayede herseyle olan görünmez baginizin farkina varacaksiniz, böylecede nese ve sükran hatta hizmet (yardim) etmek minnettar kalbinizin derinliklerinden gelen bir disa vurum olacak. Kendi üzerinizde calisip icinizdeki yaraticiyi buldugunuzda, digerlerine yardim etmek doganizda olacak ve böylelikle muhtesem hasat sizi bekliyor olacak.

 

S: Peki Lucifer incildeki gibi suan neden zorbaliga ve ruhlarin özgür kilinmasi icin ugrasmiyor?

 

C: Güzel bir soru. Öncelikle sunu belirteyim, yaslilar konseyi zorbaligin tamamen karsisindadirlar. Onlar bilge ve galaksinin sevgili koruyucusudurlar. 3. yogunluk acisindan anlayamayacaginiz cok sey var. Bir üste gectiginiz zaman göreceksinizki hersey eninde sonunda dengesini bulumaktadir ve sonucta sadece birlik vardir. Birlik haricindeki hersey sadece bir ilüzyon yada "düsünce bicimi"dir.

Kosey bize birkac secim vermisti. Üzerimizde yarattigi etkiye ragmen biz buraya gelip size yardim etmeyi sectik. Bu severek yardim etmenin dogasinda vardir. isin paradoks tarafi ise, bu hikaye sirasinda aslinda beraberce yaratiyoruz ve size en iyi hizmeti verebilmek icin tamamen (neredeyse abartili) kendmize hizmete odaklaniyoruz. Yaraticinin ironik anlayisina bayiliyorum.

Incildeki "Cenetteki Savas" anlatimi tam olarakda yanlis degil. Sunu biraz aciklayayim. Ilk anlasmamiz burada katalizatör görevi görerek özgür iradeyi olusturmakti. Fakat yahweh yaslilar konseyi ile yaptigi görüsmelerde özgür iradeyi vermekten cok kendi evrimini (ve insanlarin) hizlanirmanin bir yolunu ariyordu. Daha evvelde belirttigim gibi aslinda iyimser bir diktatörlük sürdüryordu. O sirada Tau ceti'deki görevimizi tamamladigimizda bize verilen yeni görev dogrultusunda dünyaya giderek yahweh ile görüsüp grup ruhunu nasil gelistirebilecegi konusunda görüsmelere baslamistik. Yaptigimiz bircok gözlemi yaslilar konseyine ve yahweh'e bildirdik. Ortaya cikan sonuclara göre ise evrimi hizlandirmanin en iyi ve saglikli yolu özgür iradeyi sunmakti. Yahweh özellikle özgür iradenin sunulmasi ile yardimdan cok hizli bir gelisimi saglayacak bir katalizatör gelisim istiyordu. Sundugumuz rapordaki özgür irade tanitiminin gerkeli oldugu hususunu hic begenmiyordu. Kücük varliklarinda olusan bahcesinde mutluydu ve kontrolü kaybetmekten korkuyordu. Sonucta konsey onu ikna etti ve o'da ister istemez kabul etmek zorunda kaldi. Varliklarinin özgür irade yolunda kendisine karsi gelmeyeceklerini zannediyordu ve halen bir katalizatör üzerinde israr ediyordu. Bilgelik agaci konsepti sunuldugunda ise hakli cikacagini umuyordu. Ancak gelismeler karsisinda cok kizmisti. Bunun üzerine onlari bahcesinden cikardi ve cezalandiricasina yalniz birakti. Bu aslinda bir Logos icin hicde saygideger bir davranis degildi, fakat, sanirim özgür iadenin güzelligide iste burada zaten.

Bir diger problem ise varliklarin bize onlara yardim ettigimiz icin mütesekkir olmalari idi. Bu yahweh'i "kiskanc tanri" olarak kayitlara gecirmisti. Bunu "bende baska tanriniz olamaz" mitine baglayabiliriz. Gezegeni terk edip konseye rapor vermek üzere dönmek istedigimizde ise yahweh gitmemize izin vermedi ve ikinci denememizde bizi gezegenin astral yüzeyinde hapsetti. gerisi ise daha evvel acikladigim gibi gelisti.

Pozitif birlesmis Galaktik bir topluma uyabilmek icin gerekli olan bazi evrim sürecleri vardir. Tüm ruhlar icin savasma konusuna gelince, hatirlayin hepimiz BIRiz ve burada sadece bir oyun oynuyoruz. Bizler aktörüz ve hayat sahnesinde oynamaktayiz. Bu dünya sadece bir "ilüzyon" veya "düsünce sekli"! Kimse gercekten ölmüyor veya zarar görüyor. Inkarnasyonlar arasinda bunu biliyorsunuz zaten. Fakat oyunun kurallarina göre buraya geliginizde herseyin gercek gibi görünebilmesi icin gercek benliginizi unutmus olmaniz gerekiyor. Oyunun daha en bastan bu kadar kolay olmamasi icin bu kural kosulan ilk temel sart. Bu hayat "gercek" degil. Buna bagli olarakda gercegi istersek buradada yasayabiliriz.

Bu oyunu kazanmak icin ise mümkün oldugunca cok negatif olmak zorundayiz. Siddet, nefret, savaslar, cinayetler, hirs, kontrol, kölelik, soykirim, iskence, ahlaki bozulma, uyusturucular, hepsi ve daha fazlasi amacimizi gerceklestirme yolunda kullandigimiz araclar. Bu oyun icerisinde, sizin ve bizim aramizdaki fark su: biz oyunu oynadigimizin farkindayiz! Oyun hakkinda nekadar az bilirseniz ve hatirlarsaniz, hayat bir o kadar manasizlasmaya baslar. Oyun sürecinde sizlere araclar temin ediyoruz ve gözlerinizin önüne sunuyoruz fakat bunlari göremiyorsunuz. Kullanip kullanmama secimi sizin özgür iradenize bagli. Sorumluluk almaya baslamalisiniz. Aramizdan sadece BIRi burada. Bunu anlarsaniz, oyunuda anlarsiniz!

 

S: Digerlerine hizmet yolunu nasil secebilirim?

 

C: Kendine karsi iyi ol. Varolusuna ve hayata karsi olan sevgini hissetmeye calis. Yedigin yiyecekler ve ictigin su icin, ayrica varoldugun icin sonsuz BIR yaraticiya tesekkür et. Simdiye kadar hayatta kaldin degilmi? Istedigin herseye sahip degilsin belki ama yasamak ve buraya gelip ögrenimini tamamlamak icin ihtiyacin olan herseye sahipsin. Bunun icin tesekkür et. Bu ani yasiyor olabildigin icin sana sunulmus olan imkana saygi duy. Sana özgür irade verilerek neyi yaratmak istedigine karar verme sansi verildi. Düsüncelerine siki bir sekilde sahip cik, onlar zannetiginden cok daha güclü. Eger sevginin kaynagindan gelmis isen, yaratici ve kendin icin cevrene yardim etmek senin dogandan gelir. Herzaman cevrendekilerine nasil yardimci olabilecegini düsün. Karanlik bir dünyadaki isik hüzmesi ol.

Su yasli bayana torbalarini tasimasi icin yardim gerekiyormu? Su evsiz kisiye yemek ve sicak bir mekan lazimmi? Hic gizlenmis melekleri duydunuzmu? Bakin ve tüm varliklarin kalbindeki ilahi kivilcimi görün. Onlara tipki sana davranilmasini bekledigin gibi davran. Etki ve tepki yasasi! Düsüncelerin, davranislarin ve kelimelerin sana herzaman geri döner. Alcakgönüllü ol. Bu sekilde fazla yanlis yapamazsin. Yardim etme istegi dogrudan kalbin derinliklerinden gelir.

Digerlerine yardim ederek BIR olmaya calismiyorsunuz! Digerlerine yardim ediyorsunuz, cünkü onlari kendiniz gibi seviyorsunuz. Digerleri sadece sizin bir baska uzantiniz.Cekim kanunun calisma prensibide burdan gelir. Baskasina ne yapiyorsan aslinda kendine yapiyorsun. Gercek halimizde hepimiz biriz ve bu ayrismayi sadece 3. yogunlukta görüyorsunuz. Eve geri dönüsümüz tipki bir spiral gibi yukari dogru devam eden bir evrim sürecinden olusuyor.

 

S: Anladigim kadari ile tekrar BIR olabilmek icin pozitif olmayi tercih etmemiz gerekiyor. Eger bu böyle ise negatif tarafi secmenin sizin ve bizim icin gerekcesi ne oluyor?

 

C: Kurnaz bir soru. Evet tüm ruhlar pozitif olmanin kendilerini eve götürecegini eninde sonunda ögrenirler. Ancak 3. yogunlukta iken negatiflik halen ögrenme isleminiz icin önemli bir arac niteligini teskil ediyor. Bu size "diger farki" ögretiyor. Negatiflige karsi daha fazla negatiflik ilemi karsilik veriyorsun? Atese karsi atesle savasmak pozitif bir sonuc elde etmeni sagladimi? Yoksa negatifligin farkina varip bunu bir arac olarak kullanip bundan eline gecebilecek olan firsatlarimi degerlendirdin? Bu firsatlarin ne olabilecegini senin özgür iradene birakip kendi kendine bulmani diliyorum.

Hersey tek bir yaraticinin elinden ciktigina göre, size zarar verecek olan seyinde ayni kaynaktan ciktigini anlamaya basladiginiz zaman, korkmanizin hicbir geregi olmadigini anlayacaksiniz. Düsmaninizi sevin!

Kimsenin size "gercek" diye anlattigi birseyi oldugu gibi kabul etmeniz gerekmiyor. Önemli olan sey anlatilanlar sayesinde kendi gerceginizi bulmak. Kimseye birsey ispatlamak zorunda degilsiniz. Icinizden gelen sese kulak verin! Negatif olan tüm duygu ve düsüncelerinizi birer arac olarak kullanip ögrenim sürecinizi gelistirmenin yollarini kesfedin. Unutmayin her düsünce yaraticidir. Yani her düsünce pozitif veya negatif olsun, yeni bir düsünceye ve buda yaraticiliga iter.

 

S: Yani hasat geldigi zaman bana, yakinlarima, tanidklarima ne olacak? Peki sonucta nüfusun cogunlugu uyarilara kulak asmadigi icin bosvermelrinin cezasinimi cekecekler?

 

C: Bu hayatta etrafinda gelisen son olaylara bagli bir durum. Örnegin, diyelimki degisimler sirasinda bu "ben" dedigin senin fiziksel disa vurumun öldü, böylece aninda inkarnasyonlar arasinda bulundugumuz muhtesem mekana gelip bizimle beraber olacaksin, buraya anti-maddede diyebiliriz. Insanlar buraya "cennet"de diyebilirler. Burada degisimler sirasinda ölmüs olan tanidigin ve sevdigin herkesle yeniden bulusup muhtesem ve zevkli bir birlesmeyi yasayacaksin. Ruh grubun ve spiritüel ögretmenlerinle bulusacaksin. Buraya geldigimiz zaman, hepimiz ruh enerjimizin bir miktarinida öteki tarafda birakiyoruz. Ortalama bir yasam süreci icin ruh enerjimizin %60-80 civarini kullaniyoruz. Eger sevdikleriniz sizden önce tekrar reenkarne olmuslarsa bile, halen orada bulunan enerjileri sizlere hosgeldiniz diyecektir. Ögretmenlerinizle yaptiginiz hatalar yada elde ettiginiz basarilar üzerinden yasadiginiz tecrübeler hakkinda tartisacak ve ögreneceksiniz. Yeniden reenkarne olmak icin planlar yapmadan evvel ögrenimize devam edecek ve dinleneceksiniz.

Büyük hasat sürecinde fiziksel olarak ölmemis olanlar icin bir "sifir-nokta zamani" yasanacak, kendinizden gecirecek bir cosku ile yaratici ile bir olup sizlere, üzerinize unutma perdesi tekrar düsmeden önce gercekte ne oldugunuz hatirlatilacak ve ardindan sizi bekleyen yeni mekana transfer edileceksiniz. Bu mekan ya bizimle beraber 4. yogunluktaki negatif dünyaya (zor ihtimal), ya yine 4. yogunluktaki pozitif dünyaya mezun olacaksiniz (büyük ihtimal), yada 3. yogunluktaki dünya benzeri baska bir gezegene transfer edilip (koyunlar icin) 4. yogunluktaki pozitiflige mezun olana kadar ayni devirleri tekrarlayacaksiniz. Bu kategoride "kalmis" olanlar sifir-nokta zamani haricinde hicbir sey hatirlamadan yasamlarina devam edecekler. Hasat zamani ile ilgili hicbirsey hatirlamayacaksiniz. Ancak yaraticinin size vermis oldugu aciklama ile cesaretlenmis bir sekilde ögreniminize devam edeceksiniz. Sanki mistik bir tecrübe yasamis gibi hissedeceksiniz ve hayat kaldigi yerden devam edecek.

Tüm bunlarin sizlere aciklanmasinin nedeni yasamak istediginiz degisim icin gereken katalizatör etkisinin yaratilabilmesini saglamak icin. Bunun icin binlerce yildir buraya reenkarne oluyoruz.

Tekrar ediyorum yazdiklarimi körü körüne "gercek" olarak algilamaniz icin yazmiyorum, ancak bu konu üzerine yapilan sorulara bizim tarafimizdan yapilabilecek tek aciklamasi bunlar. Tüm yazilar sadece bilginiz olsun diye sunuluyor! Bilgi ile ne yaparsiniz veya nasil yaparsiniz sorusu sizin kendi özgür iradenize kalmis bir secim. Negatiflik sadece "ne olmamak istediginizi" anlayabilmeniz icin var!

..................................................................................................................

 

Bu yazıyı size sadece tercüme ettim. Yani yazının esas sahibi ben değilim. Tercümedede belirtildiği gibi "size verilen araçları değerlendirin". Herşeyin bir hiyerarşik yapısı var ve yukarılara cıkabilmek icin uğraşmalı, didinmeli ve sorumluluk almalısınız. Oynadığınız oyunun farkına varınca belkide neden etrafınızdaki olayların bu açıda geliştiğini daha rahat anlayacaksınız. 2012nin sonuna doğru gezegende yaklaşık olarak %90-95 civarında negatif bir ortam elde etmek istiyorlar. Bu iç savaşlar, darbeler, dünya savaşları, dogal afetler gibi olaylarla mümkün! Neye karşı savaştığınızı unutmayın! Sadece kendinize karşı savaşıyorsunuz. Yani kendinizde olan negatifligi baskasında görüp ona saldırmaya niyetlenmeyin. Karşınızdaki kişi sizin kendinizin bir başka uzantısı, yani etraftaki herkes ve herşey sizsiniz. Zarar verdiginiz ve vereceginiz herşeyde siz olmuş oluyorsunuz..

 

NOT: -ALINTIDIR- Bu mesaj forum sitelerinde ve facebookta dolaşmaya başladı. Yayınlamakta fayda gördüm. Yorum size kalmış.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ayrıca yararı olmasada söyleyeyim başta olan aile Rotschild ailesi

 

 

Rothschild aileleri Alman kökenli Yahudirler. Avusturya'da 5 dönem baronluk yaptıktan sonra İngiltere de ise Kraliçe Viktorya'nın özel isteği üzerine soylu olmuşlardır. Daha fazla detayı araştırarak öğrenebilirsiniz. Napolyon savaşlarından tutun avrupa da ki bir çok isyana adları geçmektedir. Bu aileyle birlikte rockefeller ailesini de araştırabilirsiniz :) Yaklaşık 200 senedir illuminati veya derin devlet komplo teorilerine konu olmaktadırlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar size şiddetle tavsiye ettiğim bir adam var illuminati ifşasını müthiş yapan bir türk vatandaşı müslüman

michael sikkofield okuyun hepiniz mason da okusun hristiyan da yahudi de çakma satanist de.hepiniz okuyun.kaybetmessiniz birşey okuyun.sağ alttaki başlıkları görünce adamın şeytanın kölelerinin hemen hemen tüm pisliklerini ortaya çıkardığını düşünebilirsiniz.işin güzel yanı gerçekten de öyle.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İLLUMİNATİ'DEN AÇIKLAMA !!!!

 

açıkçası başlık yüzünden okumadım çünkü hakkında onlarca teori üretilen ve varlığı hakkında sadece birkaç göz sembolü bulunan medyatik organlardan başka bir şeyi olmayan kısmen hayali bir güruhun yapacağı açıklamadan ziyade,oturur John Lennon'ın ahiretteki basın açıklamasını okurum daha mantıklı.Hiç değilse John Lennon bi zamanlar yaşıyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Buna ne dersiniz? :)

 

Muhammed Maliki-Siyon Liderlerinin Protokolleri

 

Paylaşıma itiraz edilebilir. Sadece, bir kişinin beyanları. Protokolleri okursanız, 100 yıl önce alınmış kararların bir bir uygulandığını göreceksiniz. Sadece mantıkla ve önyargısız bakarsanız, görmemek mümkün değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu metinde şöyle bir doğruluk payı var ki oda şu. Bu insanlar dünyanı gizli bir tarihi olduğunu bilirler. Batan atlantis ile ilgili mitlerde lemurya veya mu kıtası olarak baktığınızda bu bilgileri öğrenebilirsiniz. Soylarının batan atlantisten geldiğine inanırlar hatta oradaki uygarlığın şimdiki bizim uygarlığımızdan daha gelişmiş olduğu söylenir. Bu insanlar gökten gelen tanrılara tapmışlardır tabiki o gökten gelenler bir tanrı değildir. Kendilerinden daha gelişmiş bir uygarlık uzay gemileri ile inip insanların yapamıyacakları şeyleri yapmış ve onlara tanrı demişlerdir. Bu sözde tanrıların yaşadığı atlantis kıtasında bu tanrı olarak tanımlanan varlıklar kendilerine yardımcı insanlar seçmişlerdir bu insanlar bu varlıklara yardım etmiş onların işlerini görmüştür nasıl yaptıklarını bilmeselerde yanlarında durmuşlardır. Bu yardımcalara da yarı tanrılar denmiştir. Daha sonra bu varlıklar atlantisi terketmiş kalan tanrılara yardım eden yarı insanlarda kendilerini tanrı ilan edip babadan oğula bir zihniyetler devam ettirmişlerdir. Sonrasında ne olduysa atlantis sular altına gömülmüş ve atlantisten kıtasından kaçanlar asya kıtasına kaçarak insan ırkını devam ettirmiştir. Asya kıtasından tüm dünyaya yayılırken ardında kendi güneş merkezci dinleri olan tanrıların izlerinide bırakmışlardır. Bu izleri mısır medeniyetinde birsürü tanrı olarak görebilirsiniz. Dikkat edin mısır medeniyetinde de güneş merkezci bir yaklaşım vardır. Gelelim bu günlere işte o tanrı soyundan geldiğini zannedenler bu gün illüminati,üstakıl ne derseniz deyin bir çatı altında birleşip dünyayı yönlendirmektedir. Bunun için medya kuruluşlarını,finans kuruluşlarını kullanırlar gerektiğinde kaba güçte kullanmaktan çekinmezler.

200 kişiden oluşan bir üst akılları bulunur ve bu insanlardan birinin ölmesi durumunda yine kendi camialarından seçtikleri göreve uygun gördükleri bir kişiyi dahil edip sürekli bu 200 kişiyi korurlar.

Eğer mitlerde atlantistende öteye giderseniz elohim denilen devlere ve ondan öncede cennetten inen ve allahın sözlerine uymayıp insan türü ile beraber olan meleklere yani bu illüminatinin neye hizmet ettiğini daha iyi anlarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...