Jump to content

American Horror Story


juniper

Önerilen Mesajlar

http://i.imgur.com/LfpRR.jpg

 

 

http://i.imgur.com/C34UQ.jpg

 

 

Boston'da normal yaşamları olan Harmon ailesinin hayatı, bir gün Vivian'ın, kocası Ben'i kendi evlerinde öğrencisiyle basmasıyla değişir. Violet isimli bir de ergen kızları olan aile, hem bu durumu unutmak hem de yeni bir başlangıç yapmak için buradaki hayatlarını bırakıp Los Angeles'a yerleşirler. LA'de, yanındaki evlere nazaran fiyatı çok daha ucuz bir ev bulup direk alırlar. Evin bu denli ucuz olmasının nedeni, sürekli evde ölen eski ev sahipleri ve buna bağlı olarak evin içinde gelişen paranormal olaylardır.

 

Dizimiz merak uyandıran konusunun yanında bir o kadar da şahane bir kadroyasahip. En iyi The Practice'ten bildiğimiz ama Big Shots ve Dark Blue'dan da hatırlayabileceğiniz Dylan McDermott, evin babası psikiyatrist Ben'i, Friday Night Lights ve 24'ün kadrosunda yer almış Connie Britton, Ben'in eşi Vivien'i ve Harmon ailesinin son ferdi Violet'i de genç oyuncu Taissa Farmiga canlandırıyor. Bu ilgi çekici ailemizin dışında gizemli hizmetçi rolünde 5 sezon Six Feet Under'da hayran hayran seyrettiğimiz Frances Conroy'u ve yine hizmetçimiz kadar gizemli olan meraklı komşu Constance rolünde televizyonda pek rastlayamadığımız Jessica Lange'ı görüyoruz.

 

açıklama alıntıdır.

http://i.imgur.com/Bfn90.jpg

 

 

http://www.imdb.com/title/tt1844624/

 

imdb puan 8.3

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2. sezon, Amerika'nın Doğu Kıyısı'nda, suçluların tutulduğu bir akıl hastanesinde ve ilk sezondakinden bambaşka bir zaman diliminde geçecekmiş.

 

1. sezondaki rolünde izlemeyeceğimiz Jessica Lange, bu hastanenin yöneticisi olacakmış.

 

http://www.22dakika.org/imaj/dkamoy/ahs-kalanlar.jpg

İlk sezonda gördüğümüz isimlerden Chad, Tate, psikolog Billie Dean ve doktorun karısı Nora rollerinde izlediğimiz Zachary Quinto, Evan Peters, Sarah Paulsonve Lily Rabe'i 2. sezonda da izleyecekmişiz. Ama farklı karakterler olarak.

 

http://www.22dakika.org/imaj/dkamoy/american-horror-story-image.jpg

Connie Britton, Dylan McDermott ve Taissa Farmiga 2. sezonda olmayacaklarmış.

 

http://www.22dakika.org/imaj/dkamoy/american-horror-story-season-2-fan-made-poster-american-horror-story-29496465-500-364.gif

 

2. sezonun yeni oyuncularından biri Fransız aktris Lizzie Brocheré olacakmış. Brocheré'in canlandıracağı karakter, Girl, Interrupted filminde Angelina Jolie'nin canlandırdığı sosyopat kıza dayanıyormuş.

 

http://www.22dakika.org/imaj/dkamoy/maroon-5s-adam-levine-set-for-american-horror-story.jpg

 

 

Müzik grubu Maroon 5'ın solisti Adam Levine da 2. sezon için imza atanlar arasındaymış.

Murphy'nin dediğine göre Levine, seksi biri olduğu için seksi bir adamı canlandıracakmış, ama aklımızdakinden biraz farklı biri olacakmış.

alıntıdır

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şu an bu dizi günlerini bilmediğim ama gece 00:00da tv2 de yayınlanmakta 2 bölümü oynadı 3. bölümü var sırada. Ben bu dizi ilk çıktığı zamanlarda indirdim ama izlemek nasip olmadı hdd de hala da var ama tv den izliyorum :rofl: tv2 yayın akışından günlerine bakılabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yeni sezonuyla Salem ve cadıları tema alıyor. Kathy Bates ve Jessica Lange muhtemelen şov yapacaklar. Cadı temasına oldum olası ayrı bi ilgim var. En son Rob Zombie'nin Lords Of Salem'ini sabırsızca beklemiştim ama atmosfer dışında bi bok çıkmadı filmden. Horror Story'den beklentim büyük.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

VHS2 gece gece beynimi uyuşturdu filmde kısa kısa 4 film var izlemeye değer american horror story bu sezon o kadar güzel değil ama bilen bilir bu dizinin kendine has bi çekimi var hoşuma gitmeyen tarafı miğde bulandırıcı erotik sahneleri var birde o küçük sevimli kız neler yapıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nip/Tuck ve Glee’nin yaratıcıları Ryan Murphy ve Brad Falchuk’ın yapımcılığını üstlendiği American Horror Story: Coven 3.sezonda daha da güçlü bir kadroyla ve yeni hikayesiyle geri döndü!

Salem cadı mahkemelerinin ardından 300 yıl geçmiştir. Kaçmayı başaranlar ise şu anda yok olma tehlikesi ile karşı karşıya. Gizemli saldırılar artış gösterirken, gençlere kendilerini korumayı öğretmek için New Orleans’ta bir okul açılır. Uzun süredir kayıp olan Supreme ve Fiona cadılar meclisini ve sırlarını korumak için buraya gelirler. Fiona’nın kızı Cordelia ise okulda öğretmendir. Okula yeni gelen Zoe ise çok önemli bir sır saklamaktadır.

Bu sezon, günümüz ile 1830’lar arasında yolculuk yaparken; cadıları, cadı avcılarını, azınlıkları, köleleri, anneler ve kızlarını, cadı avına karşılık vudu büyüsünü izleyecek ve her zaman olduğunu gibi yine ekrana kitliyor! http://www.youtube.com/watch?v=zMy5BNoUMhMamerican-horror-story-coven-poster-2.jpgamerican-horror-story-coven-tumblr-21.jpgamerican-horror-story-coven1.jpgthumbs_American-Horror-Story-Coven-Season-3-Poster-1.jpgamerican-horror-story-coven.jpgimages.jpgAHSCovenPoster.jpg

AHS coven image IIHIH.jpg

AHS-Opening-Title-Sequence-Name.jpg

american-horror-story-coven-poster-1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...