Jump to content

Büyünün tutmama olasılığı?


Casparagas

Önerilen Mesajlar

Merhabalar, işinin ehli gerçek bir majisyenin yaptığı büyünün tutmama ihtimali varmıdır? Yani illaki vardır fakat ben şöyle düşünüyorum; diyelimki majisyenim =) bu konuda bilmediğim şey pek az, bu işin sayılı üstadlarındanım, nerede ne malzeme kullanılır, hangi zamanlarda yapılır felan bunları çoukluğumdan beri biliyorum =) yaptığım bir aşk büyüsünün yinede tutmama ihtimali varmıdır? Herşeyi doğru yaptığım, hiçbirşey eksik olmadığı halde... Herşey doğru ve usülüne uygun yapılsa bile tutmadımmı tutmaz diye birşey varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yaparken konsantrasyonunuz dağılabilir,ay/gezegenler uygun konumda değildir,kullandığınız malzemeyle ilgili sorun çıkmıştır,bir çok bahane bulunabilir.

Ben işin ehli değilim ancak üzerinde biraz düşünürsek,her şeyi doğru yapmış olsanız bile dünyada hiç bir şey kesin değil ki böyle soyut bir çalışma kesin olsun.

Bence tutma olasılığı her zaman var tutma olasılığı kadar,tekrar denemekten zarar gelmez :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konsantrasyondan ziyade, bir insanı hedef aldığın büyülerde eğer hedef kişi bir şekilde korunuyorsa tutmama ihtimali var, bunlar direkt ve dolaylı savunmalar olarak ikiye ayrılır. Bunun yanı sıra bu savunmaların Pasif veya Aktif mi olduğu da düşünülmelidir.

 

Direkt savunma, hedefin öz iradesi ve kendisinin veya etrafındakilerin korunma amaçlı yaptığı uygulamalardan oluşur. Direkt savunma durumunda hedefin kalkanının gücü ve senin yaptığın büyünün gücü önemli. Hedefin büyüden anlayıp anlamaması, senin büyü yaptığının bilincinde olup olmaması farketmez, eğer iradesi güçlüyse veya kendini çok iyi tanıyorsa; pasif bir savunma olarak istemsiz hareketler yapmaya meyillendiğinde bunu farkeder, sadece farketmesi özellikle zayıf büyülerin bloke edilmesi/bozulması için yeterlidir. Eğer kişi kendisine büyü yapıldığının farkındaysa aktif savunma yapabilir, veya büyüyü bozabilir. Eğer büyüyü kimin yaptığını veya büyünün nasıl/ne yöntemle yapıldığını biliyorsa büyünün bozulması veya savunulması daha da kolaydır.

 

Eğer büyü yaptığın kişi çevresi tarafından seviliyorsa büyük ihtimalle iyi niyetler ve hayır duaları ile korunuyordur. Bu da direkt ile dolaylı arasında pasif bir savunmadır.

 

Dolaylı savunmalar ise çevresel koşullar ve neden-sonuç zincirleridir. Yaptığın büyünün çevresel koşullarla uyumlu olması da gerekir. Rüzgar ters yöne esiyorsa güçlü bir uygulama sadece ters tepebilir, büyük bir gemi rüzgara karşı çok zor hareket eder, ufak gemiler daha şanslıdır. Eğer büyünün amacıyla uyuşan bir ortam yoksa, büyü tutsa bile etkisi kısa sürer. Çöle gül ekemezsin. Neden-sonuç zincirleri de önemlidir. Eğer hedefin neden-sonuç zinciri senin yaptığın büyü ile uyumlu bir şekilde gelişmiyorsa yanlış yere gidebilir. Varlıklardan yardım alarak yapacağın büyülerde varlık eğer direkt savunmayı geçemezse, zamandaki noktalara etki ederek uygun bir neden-sonuç zinciri kurulmasını sağlayabilir...

 

Bunlar gayet tahmin edilebilir, düşünülebilir şeyler. Eğer atladığım yerler varsa, boşlukları rahatlıkla doldurabilirsin.

 

Bir Aşk büyüsünü aşık olunacak kişiye yapman her zaman daha başarılıdır. Özellikle tılsımları tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...