Jump to content

İkna Etme yada Kabullendirme Büyüsü Var mı ?


Qetesh

Önerilen Mesajlar

tabi ki var... ama bu tür ikna ettirme çalışmaları doğrudan iradeye etkilediği için pekte hoş olmayan çalışmalardır =)) Açıkcası ben paylaşma taraftarı değilim. Bu konuda en iyi yöntemler voodoo'da vardır, bunun üzerinden araştırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bildiğim kadarıyla yok ya da var ama ben bilmiyorum.:D

Hem varsa bile benim düşüncem insanın karar verme iradesine büyü ile müdahalede bulunmak kötü bir iş.

Eğer onun kararları benim hayatımı etkiliyorsa ya da benim adıma karar veriyorsa müdahale etmek hakkım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Etik tartışmasını saçma buluyorum . Tabiki duygu ve değerlerin olmadığı bir dünya düşünülenemez . Ama olaylar ve şartların gidişatı bazı değerlerimizi ertelememize ve hatta onlar hakkında daha objektivist görüş açıklığı kazanmamıza sebep olabilirler . Bir başkasını kendi iraden doğrultusunda cezbetmek ; başlı başına majikal bir yönlendirmedir ki , Bu olguda her bir birimi çeşitli olan insana aittir . bir kişi parası ve sosyal mevkisi ile bir kadını cezbedemezken , bir diğer kişi aynı kadını fiziksel çekiciliği ve etkileme konusundaki manevra kabiliyetleri ile bu işi başarabilir . Şimdi burada etik olan nedir ? , etik olmayan nedir ? . Etik açıdan iyi ve kötü şeyler hangi ( Psişenik ve doğasal ) şartlar altında yetişiyor , Tohumlanıyor veyahut refüze ediliyor ? . Bunların ayırdına varabilmek lazım . Bu konuda önce kendi ikna kabiliyetinizi geliştirmelisiniz . Psikoloji , Tipoloji , Hitabet ve iletişim konularında usta olmanız gerekir . Zaten bu alanlarda başarılı olamadığınızda etik değerlerin arkasında saklanarak kendinizi kandırmaya devam edersiniz ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Etik değerlerin kişiye göre değişkenlik gösterdiği noktalar konu hakkında bilgisizliğin göstergesidir. Konuya hakim kişiler ise genel anlamda "zararsızlığa" odaklanarak etik olup olmadığı konusuna bakarlar. Bu sadece büyüsel uygulamalarda değil gerçek hayatta da böyledir. Verilen örneğin zaten etik değerlerle bir alakası yoktur. Varsa da ayrıntı eksiktir. Bir kadın ister parası olanı seçer, ister kaslı olanı, ister güzel konuşanı, isterse de kel ve gözlüklü olanı. Bu onun tercihidir. Erkeğin iradesi burada kadının üzerinde değildir. İyi ve kötü ayrımı da zaten büyüsel konularda yapılmıyor, defalarca bahsedildi. Eğer bir şirketin kilit elemanı rakip şirkete bilgi satıyorsa bu rakip şirket için iyidir, çalıştığı şirket için kötüdür. Ama etik değildir. Ortada bir zarar verme söz konusudur. Bunu önemsemek ahlak ve vicdanla alakalıdır. Bu konuda körelme yaşayan kişiler, ayrıca bilgi eksikliği olan kişiler için etik değerler pek de uyulası şeyler değillerdir. İnsanları manipülasyon amacıyla bir şeylerde usta olma fikrine sahip kişilerin etik değerler konusunda eksiklikleri olması normal. Umarım hayat boyu süren bir fikir olmaya devam etmez.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Witchcraft bölümünde bilgim oldukça alt düzey kaldığı için yorum yapmamayı tercih ediyorum, zira gereksiz yere kalabalık etmeyi istemem. Witchcraft önemli bir olay ve gerçekten bu işin etiğinden de ileri dünyayı değiştirebileceğimiz bir bilgelik türü bu. Onun için diyeceğim şeyi saçma bulabilirsiniz, sonuçta çok bilgim olmadan yorum yapıyorum.

 

Ama gerçekten forumda açılan başlıklar bu müthiş gücün oldukça komik işler için kullanıldığını gösteriyor. Sağlıkla ilgili olan şifa büyüleri için hiçbir şey demem, bu tarz şeyler önemli şeylerdir. Ama gidip aşk için büyü yapılması, birini ikna etmeye çalışmak, cazibe adına büyü yapmak gerçekten saçma geliyor bana. Bu gibi basit amaçlar için büyüye başvurmak, işin kolayına kaçmak adına doğanın düzenine müdahale etmek üstün bir bencillikten ötesi değildir. Bırakın bu gibi şeyler için maddi olarak elinizden geleni yapın, olmuyorsa da olmuyordur saçma sapan bir ilişki yaşamak için büyü yapmak çok mu anlamlı?

 

Kısaca, bunun gibi şeylerle uğraşmayın. Sahip olduğunuz gücü gerçekten önemli şeylere saklayın. Büyüye karşı değilim, yanlış anlaşılmasın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tarot , voodoo ve havvas büyülerinde bu konuya dair oldukça çalışma var . Dostluk , sevgi , dikkat çekme ve aradaki ilişkiyi geliştirme büyüleri bile dolaylı yoldan bu başlıktan istenen sonuçlara tesir gösterebilir . İyi ve kötü dengeleri açısından değerlendirmeden önce olayların , sosyal statülerin ve kişilerin tutum\prensiplerindeki dengeleri de göz önüne almakta fayda var . Diyelim ki zengin bir ailenin üyesisiniz ve öğrencisiniz . Okul paranızın ödenmesi sizin temel ve doğal ihtiyacınız . Lakin bu ailedeki sözü geçen reisin , kolay kolay pek kimseye para vermediği ve son derece ben-merkezci bir tutuma sahip olduğunu düşünelim ( Okul parasını bile vermeyecek kadar ). Şimdi bu kişiyle kavgalı olmak ve ona kara büyü yapmak yerine , ikna etmeye çalışmak sizce daha vicdani bir yöntem değil midir ? yapmasını becerebilene tabi ? . Yoksa d.ngalak gibi okulu bırakmak ve fakir ama gururlu bir maskeye bürünmek sizin için daha vicdani bir tutum mu olur ?

 

Daha bunun gibi birsürü örnek verilebilir . Özellikle büyünün açığa çıkardığı enerjiye kurban olacak kişi , vicdani muhakemeden yoksun bir şahsiyet ise . İstiyorsanız kimseyi etkilemeyin , kimseyle ilişki kurmayın , herşeyi kendi başınıza elde edebilecek kadar güçlü olduğunuza inanın . Ama şunu söyleyeyim ki ; her istediğimizi her anda elde edebilseydik eğer insan ilişkilerinin bir anlamı kalmaz ve hatta bu forum bile kurulamazdı .

 

Tarot büyüleri- Recınal Sekoot..

 

Heıkı owusu- Kara afrikanın kara çığlığı ..

 

Bu kitaplar bu tarz ritüelleri içerisinde barındırıyor ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok ikna ettirmeye meraklıysanız psikoloji eğitimi alın derim insanların açığını buldunuz mu kandırmak kolaydır bence..

 

İşte bu insanların açığı sözcüğü hiç etik değil . İnsanları teşvik ve motive eden şeyler lügatını kullansak daha iyi . Karşılıklı gelişim , dostça beraberlik , daha ruhsal bir manada spiritüel egoizmayı tatmin edeceksem eğer , tekamül yoldaşlığı bunlar daha iyi . :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İşte bu insanların açığı sözcüğü hiç etik değil . İnsanları teşvik ve motive eden şeyler lügatını kullansak daha iyi . Karşılıklı gelişim , dostça beraberlik bunlar daha iyi . :)

 

Ama gerçek hayatta benim kullandığım şey zaten.. Cidden her insanın bir yarası veya geçmişten günümüze kalan bir travması mevcut ve bunu bulmak benim için zor olmuyor..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ama gerçek hayatta benim kullandığım şey zaten.. Cidden her insanın bir yarası veya geçmişten günümüze kalan bir travması mevcut ve bunu bulmak benim için zor olmuyor..
..

 

Özsaygı\Özsevgi düzeyini geliştirmiş bir birey için geçerli olan birşey değil . Neyse konudan sapmayalım dostum . :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar bildiğiniz bir kabul ettirme büyüsü yada majikal çalışma var mı ? Yani istediğin birşeye karşı taraf karşı çıkıyor kabul etsin çıtını çıkarmasın diye ... :confused:

Bu isteğiniz size normal geliyormu ? Birinin size bunu yaptığını düşünün kabul edermisniz.? Birin ağzını görünmeyen bir bantla kapatmaya çalışıyorsunuz resmen.Fiziksel düzlemde suç olabilecek bir şey büyü ile yapıldığında neden suç olmasın.?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...