Jump to content

Bugün kullandığımız İnternet’e ne olacak?


apocalypse

Önerilen Mesajlar

21 Aralık 2012 Cuma günü, bildiğimiz anlamdaki tüm elektronik aletlerin çalışmaz duruma gelmesidir. Elektriği üreten her türlü santralin ürettiği enerji, artık hiçbir şekilde işe yaramayacağından, İnternet’i ayakta tutan tüm kablolu ve kablosuz altyapı ve sunucular işlevini kaybedeceğinden, İnternet, radyo ve televizyon, tüm uydu haberleşmesi, cep telefonları vs duracaktır. Tekrar çalıştırma düşüncesi anlamsız olduğundan İnternet’i tekrar faaliyete geçirmek gibi bir durum da olmayacaktır. İnternet’teki tüm bilgiye zaten sahibiz. Çakralar açılınca, İnternet’e bugüne kadar koyduğumuz tüm bilginin hayal bile edilemeyecek kadar misline ulaşır hale gelince, İnternet’in artık hayatımızda olmamasına aldırmayacağız. Çünkü, zaten İnternet’e benzer bir beyin ağını yavaş yavaş kullanmaya başlayacağız. Galaktik evrim bakımından gerekli olan bir özelliktir bu ve dünyadaki medeniyetler bugüne kadar foton kuşağı gelmeden bunu başarma yolunda adım atmadılar. Savaşlar, cahiliye çağları ve korku yüzünden insanlık bu konuda ilerleyip, diğer galaktik uygarlıklarla haberleşir duruma bir türlü gelemedi. Foton kuşağı insanlara işte bunu sunuyor.

 

Kısaca, foton kuşağı dünya'daki tüm yaşam için çok büyük bir faydası olan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemerdir. Güneş sistemimiz bu kuşağa girdiği zaman tekrar çıkması 2000 sene kadar sürecek. Foton Kuşağı (yada diğer ismiyle Manaşik Halka) kendi etrafındaki dönüşünü 25.860 yılda bir tamamlamakta ve güneş sistemimiz her bir 10.500 yılda bir foton kuşağına girmekte. Foton kuşağı torus şeklinde (araba lastiği biçiminde) bir kemer ve bunun kalınlığı (çapı değil, kemerin kalınlığı) 2000 ışık yılı. Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygıtın ise foton kuşağına girildikten sonra hiçbir şekilde çalışmaması. 2000 yıl boyunca sürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalışacak araca ihtiyaç da olmayacak. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve foton enerjisi kullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacımız olmayacak. Hiçbir şekilde fosil yakıt kullanmaya da ihtiyacımız olmayacak. Dünya atmosferi, okyanuslar ve akarsular yavaşça arınacak, dünya tertemiz olacak. Sürekli gündüz olacak, hiç gece olmayacak. İnsanlar, ortada hayvan kalmadığından sadece yüksek besleyici hale gelen bitkilerle beslenecekler. Yani, herkes vejetaryen olacak. İş ve para gibi olaylar devre dışı olacağından kimse çalışmayacak. Sürekli gündüz olan bu gezegenimizde herkes cennet gibi bir hali yaşayacak. Kimsenin canı sıkılmayacak çünkü herkes bugünkü İnternet ağına benzer bir ağla, beyinlerinden birbirlerine bağlı olan özel bir telepatik ağla birbirlerinin düşüncelerini ve bilgilerini okuyup öğrenebilecek. Kimsenin kimseden saklı birşeyi kalmayacak. Tüm insanlar bir birey olarak, bu ağ sayesinde mesafe gözetmeksinin birbirleriyle an be an bağlı olacaklar. İnsanlar artık hiç uyumadıklarından, bu ağ sayesinde 15-20 yılda tüm bilgilerini paylaşmış olacaklar. Tüm dış görünüşler denenmiş, her türlü korkular giderilmiş, tüm hastalıklar tedavi edilmiş bir hale geçildiğinde, insanların bir kısmı 5. boyuttaki dünyamızda kalmayı tercih edecek, çok büyük bir kısmı ise üst boyutlara geçerek dünyayı terkedecekler. Kalanlar, 5. boyuttaki dünyamızın temizlenmesi işleriyle ilgilenmeye devam edecekler. Üst boyutlara gidenler, istedikleri zaman dünyaya gelebilecekler. Dünya 2000 yıl sonra foton kuşağından çıktığında ve 3. boyuta indirgendiğinde artık yeni jenerasyon ve görevler için hazırlanmış olacak.

 

Alıntı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biraz senaryo yazmış her kim yazdıysa. Hani imkansız diye bir şey yok, ama aralık ayı gelince birden bu kadar şeyin olcağına da inanmıyorum. Çok yakın bir tarihten bahsediyoruz burda belki gelecekte olabilir onu bilemem. Yine de bir sürü 2012 senaryosu arasında foton kuşağı en mantıklısı geliyor bana tabi bu yazıda baya abartılmış :D Her şeyin bir oyun, plan olabilceği ihtimali de var tabii. Her şeye hazırlıklı olmak lazım, çok şeyde olabilir..hiç bir şeyde olmayabilir. Yaşayıp görcez artık, paylaşımın için sağol eline sağlık. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu kadar kısa bir süre içersinde bu söylenenlerin olması bana hiç mantıklı gelmedi. Laikha'nın dediği gibi imkansız diye bir şey yok ancak senaryo neden bu kadar iyimser yazılmış ki?

 

Madem ki insanlar vejeteryan oluyor ve sürekli gündüz olacak, o zaman dünya üzerinde ki oksijen miktarı artacak. Fazla oksijen de insana zararlı. Herkes birbiriyle sürekli bağlantı halinde olacak ve bütün bilgilerini paylaşacak ve delirmeyecek ? Düşünsenize akfanızın içersinde milyonlarca ses ve görüntü var. Bütün hastalıklar tedavi edilecek ve tedavisi olmayan hastalık kalmayacak denilmiş. Aklıma ölüme çare bulunup bulunamıyacağı fikri geldi eğer bulursa çok kötü bence. Son kısım da ise insanların büyük bir kısmı üst boyuta geçmek isteyecek deniliyor. İnsan doğasında barındırdığı açgözlülük burada devreye girebilir mi? Yani üst boyuta geçip kendimi geliştirdim daha sonra alt boyuta tekrar gelip egemenlik kurmak istedim. Sadece benim isteyeceğimi de sanmıyorum. Boyut değiştirenlerin büyük bir kısmı bunu isteyecektir. peki bu bir kaosa sürüklenmemize sebep olup Dünyayı daha güzel yapıp temizleyelim derken toptan yok etmezmi ? Nasıl olsa teknoloji daha üst seviyelerde olacak ve buluşların verdiği hasarda uç safhalarda gezecek.

 

 

Kısacası çok güze hayal bunlar:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Doğru bu bir süreçtir . Süreci kullanamayan insan ırkı altın çağ geldiğinde Çok pişman olacak . Yıllardır bir şekilde hazırlanmaya çalışılan biz kendi içimizde çeliştiğimiz için hazırlık aşaması da tam bir fiyasko olacak ne yazık ki . Bu arada foton kuşağı ile ilgili okuduğum en güzel yazılardan biriydi bu paylaşım .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2012'de her şey bir anda olmayacak tabi. bu, ne kadar süreceği belli olmayan bir süreç. buradaki yazı zaten bir öngörü ve gerçekleşeceği söylenen şeyler zaten olması gerekenler diye düşünüyorum. hoşuma gitmeyen tek şey artık gece diye bir şey kalmayacağı ve sürekli gündüz olacağı. tabi buna da alışılır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şeffaflık ve özel hayatın kalmaması biraz olayı bozuyor. Şeffaflığı savunsamda belli oranda mahremim olmasını isterim. Hepimizin elbette 7 milyar insana naklen yayın yapmayacağı şeyler vardır. Başlıkta dolaşan bir kaç olaya kendi teorilerimi sürmek istiyorum. Bir üst boyuta geçip, alt boyuta ziyaretlere fetih amaçlı gelinebilir önermesinde o seviyeye ulaşıldığında iyilik ve kötülük kavramının tamamen değişeceğine inanıyorum. Herkes aynı olmayacak kabul lakin iyininde kötününde farklı şekillerde farklı kavramlarda ele alınacağına inanıyorum. Öyle büyük bir değişimde günümüz iyilik, kötülük, açgözlülük kavramlarının değişmeden kalması mümkün değil. Öyle büyük bir değişiminde kısa vadede gerçekleşmesi mümkün değil. Uzun vadede yüksek bilince ulaşıp açgözlülük ve benzeri kötücül ve negatif enerji tabanlı kişilerin kalamayacağına, o tabanda kalanların ise tekamülü yüksek varlık düzeyinde tamamlayamayacağına inanmaktayım. Bunu günümüzdeki pek çok dinde Azizler, Alimler, Veliler ve Peygamberler ile örnekleyebiliriz. Bir diğer konu ise global zihinsel ağın kurulup kozmik düzeyde diğer varlıklarla iletişime geçilmesi, zihne sayısız sesin, görüntünün ve pek çok farklı deneyimin akması olayı. Şimdiki zihin seviyemi bunu kaldırmaya elbetteki müsait değildir ve muhtemelen foton kuşağında orta veya uzun vadede yüksek varlık tekamülünün tamamlanması esnasında zihin onu kavrayabilecek düzeye erişip mahremiyet arayışıda kontrollü biçimdebu deneyimleri zihnine kabul edebilecektir. Üst boyut kavramını ele alırsak, tekamül düzeyi bu seviyeye ulaşınca fizik bedene bir yerden sonra ihtiyaç kalırmı bilinmez. Zaten fizik bedenle kalırsakta muhtemelen bedenlerimiz bugünkü gibi olmayacağından o tekamül düzeyine uygun biçimde yeni bir formasyona bürünür diye düşünüyorum. Bedene ihtiyaç kalmaması durumunuda pek çok dini kaynaktaki cennet kavramından yola çıkarak bir olgu oluşturabiliriz zihnimizde.

 

Yazımı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yukarıdaki yazıya göre bir seri katil de birden aydınlanıp muhteşem bir varlığa dönüşecek gibi duruyor. foton kuşağı ile herksin aynı etkiyi yaşaması mümkün mü?

 

foton kuşağı tüm insanların, tüm varlıkların eşit olmasını hedefleyen bir sistem olacak sanırım. Bu durumda evet, bir seri katil de herkes gibi hak ettiği huzura ve düzene kavuşacaktır diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

foton kuşağı tüm insanların, tüm varlıkların eşit olmasını hedefleyen bir sistem olacak sanırım. Bu durumda evet, bir seri katil de herkes gibi hak ettiği huzura ve düzene kavuşacaktır diye düşünüyorum..

 

herkesin aynı "aydınlanma"yı yaşaması bana tuhaf geliyor. konu hakkında sadece bir kaç yazı okumuşluğum var o sebeple bunlar kişisel fikirlerimin ötesine geçmiyor tabi ama aralık ayında birden en pislik insanın da üstüne nur yağacaksa böyle bütün bu meditasyonlarımı, öfke kontrol çalışmalarımı, sevgiyi ışığı herşeyi unutup, foton moton dinlemeden o kişinin suratına iki tane çarparım muhtemelen. şaka bir yana merak ettim diğer başlıkları da bir okuyayım bakalım ne diyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

herkesin aynı "aydınlanma"yı yaşaması bana tuhaf geliyor. konu hakkında sadece bir kaç yazı okumuşluğum var o sebeple bunlar kişisel fikirlerimin ötesine geçmiyor tabi ama aralık ayında birden en pislik insanın da üstüne nur yağacaksa böyle bütün bu meditasyonlarımı, öfke kontrol çalışmalarımı, sevgiyi ışığı herşeyi unutup, foton moton dinlemeden o kişinin suratına iki tane çarparım muhtemelen. şaka bir yana merak ettim diğer başlıkları da bir okuyayım bakalım ne diyorlar.

 

:) Benim de düşündüklerim kendi inandıklarım sadece, ne kadar doğru bilinmez. ama dediğim gibi, bu süreçte bir kazanan-kaybeden durumu olacağını sanmıyorum. Zaten doğru olduğuna inandığımız eylemleri (meditasyon falan) foton kuşağı için değil kendi huzurumuz için yapıyoruz. Bu durumda şunu sormak gerekir ; herkes aynı aydınlanmayı, aynı cenneti, aynı boyutu hak ediyor mu ? benim görüşüme göre, evet..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Doğru foton kuşağına giriş yaptığımızda elektronik olan her şey duracak, internet, tv, cep telefonları, vs. Buna rağmen her hangi bir sıkıntı yaşamayacağız, ancak 21 aralık geldiği gibi hoppaaa birden aydınlanmaya da giriş yapmıyoruz sakin olalım, sadece önceden hazırlığını yapmış ruhen temizlenmiş bir takım meditasyon telepati türü çalışmalarla kendini bu çağa hazırlamış insanlar boyut geçişi yapabilecekler ve bu bahsedilen özellikleri kazanmakta bir anda olmuyor, gün gün ilerleyeceğiz, ancak tabiki gün kavramıda değişecek, 24 saat değil yıllar süren gün kavramından bahsediyoruz ki bu durumda bahsedilen özellikleri kazanabilmemiz yıllarımızı alacak, onu da tabiki hakeden, bu tür şeyler için kapasitesi olan insanlar yapabilecek. Daha benliğinden, yaşamdan, ruhtan, bilinçten, bilinçaltından habersiz hiç bir şey bilmeyen fındık beyinlilerin fotona girdik diye birden nirvanaya ulaşmasından komik bir şey olamaz, olmayacakta, herkesin ayrı bir fikri olabilir tabiki bu konuda, bekleyelim ve görelim derim ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...