Seri Katil Charles Milles Manson'ın Hayatı..Cani manyaklar arasında en özel olanıdır.
-
Similar Topics
-
Kayıtlara Geçmiş İlk Seri Katil : Henry Howard Holmes
Doğum adı Herman Webster Mudgett Doğum 16 Mayıs 1861 Gilmanton, New Hampshire, ABD Ölüm 7 Mayıs 1896 (34 yaşında) Philadelphia, Pensilvanya, ABD Ölüm nedeni Asarak idam Ceza Ölüm Kurbanların sayısı 4–200 (4 kesinleşen; 27 itiraf edilen) Cinayetlerin süresi 1888-1894 Cinayetlerin yer(ler)i ABD, Kanada Tutuklama tari, Yer: Tarihi Kişiler ve Olaylar
-
İki Video Arasında Bir Bağ
2 video kombinleyin, aynı anda açılınca başka anlam / anlamlar çıksın ortaya... https://youtu.be/iBDisZJ5riY, Yer: Forum Oyunları
-
Antik Mısırın Özel Tütsüsü Kapet Yapımı
Antik Mısırın Özel Tütsüsü Kapet Yapımı Bloga yazidigim son mesajım bana bir kaç yıl önce yaşadığım eski bir olayi dusunmeme sebep oldu. Mısır Tanrılarına saygı gösterirken ritüellerinin çoğunda kullandığım kapet için bu tarifi hatırladım. Yeniden paylaşmaya degecegini dusundum. Yunan kifesi tarafından da bilinen Kapet, eski Mısır'da popüler olan bir tütsü türüdür. Her bir madde için doğru tercümeyi bilmediğimiz için çoğu tamamlanmamış olsa da, oldukça birkaç tarif ve üretim yöntemleri bize ul, Yer: Neo-paganizm & Wicca
-
Hayvanlar Arasında Büyümüş Vahşi Çocuklar
İnsanı insan yapan etkenlerin çevre mi yoksa kalıtım mı olduğu tartışıla gelmiştir. Psikoloji ve eğitim kökenli bilim adamları insan kişiliğinin ve davranışlarının oluşumunda çevrenin önemine dikkat çekerken, tıp ve biyoloji kökenli bilim adamları kalıtıma vurgu yapmışlardır. Sanırım iki tarafı da uzlaştıracak ve memnun edecek saptama; “insan, kalıtımın belirlediği sınırlar içerisinde çevrenin şekillendirmesiyle insan olur” şeklinde olur. İnsanların yalnız başlarına yaşayıp yaşayamayacakları he, Yer: İnsan Psikolojisi
-
Charles Baudelaire -Şarabın,Esrarın şiiri.
“Siz ey şarabın derin neşeleri, kim tanımaz sizleri? Kimlerin teskin edilecek bir pişmanlığı, anımsanacak bir anısı, dindirilecek bir acısı, kurulacak hayalleri varsa, onların hepsi gelip sana, asma liflerinde saklanmış olan o gizemli Tanrı’ya sığınır. İnsanın içindeki güneşin ışığıyla aydınlanan, şarabın o büyük gösterileri ne görkemlidir! İnsanın içindeki güneşin ışığıyla aydınlanan, şarabın o büyük gösterileri ne görkemlidir! İnsanın ondan devşirdiği o ikinci gençlik nasıl da hakiki ve ateşli, Yer: Edebiyat
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.