Jump to content

Chlorokinesis(Bitkilere hükmetme)


Terra

Önerilen Mesajlar

Biri yardımcı olsun, yıllardı hedgewitch uygulamaları yapıyorum fakar hiç bitkileri hareket ettirme ile ilgili bir şeye bakma ihtiyacı duymadım zaten farklı alanlar.Ancak telekineziden daha cazip geldi talepte yeşilci bir insandan gelince dur ben bi gnoxis e bakayim dedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu aralarda The Secret Circle izliyorum bi şevklendim bi şevklendim.Şunca zamandırda terrakineziye(toprak kontrolü) baktım uygulamaya çalıştım pek başarılı olamadım.En yakın alanda bitki kontrolü.Malum...Yardım...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

chlorokinesis in bitkileri hareket ettirme değilde onlarla iletişime geçme olarak biliyorum .. Yani Bitkilerle telepatik yolla iletişim... bir nevi empati kurarak onları anlama ve konuşma.. Bitkiler üzerindeki etki araştırdıgım kadarıyla şu şekilde oluyor. " bitkilerin gelişim sürecini hızlandırmak, Solan bir çiçeği canlandırmak... Hareketsel döngünün olayı bu şekilde oluyor" ama daha kapsamlı bilgi Forumda mevcut olması lazım.. Bakmanı tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Chlorokinesis

 

chlorokinesis, psychokinesis'in alt dallarından biridir. Bu nedenle araştırmalarını öncelikle psikokinezi üzerine yapmanı ve deneyimlerini bu yönde geliştirmeni öneriyorum. (tabi daha önceden tecrübe ettiğin bir çalışma yoksa) Olay bitkilere geldiğinde onların gelişimine etkide bulunacak zihinsel faaliyetler üzerine çalışabilirsin. Ama herşeyin temelinden başlamak gerekir.

Bu arada hedgewitch uygulamaları yaptığını belirtmişsin. Ülkemizde bu tür uygulamaları yapan birini bulmak zor sanıyordum :) Başarılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu arada yeri gelmişken bitkiler ile ilgili okuduğum bir kaç şeyi paylaşayım;

 

-Tanya adındaki bir Sovyet öğrencisi, hipnotize ediliyor ve hipnotistin kendisine telkin ettiği duygusal değişimler bir yalan makinesi ile irtibatlandırılmış bulunan bir bitkiye kaydediliyor.

- Bir parapsikoloji araştırmacısı, süjelerinden birine halüsinojenik bir mantar verdikten sonra, bu süje, gözü kapalı olarak yaptığı eşleme deneyinde, ihtimal hesabı kurallarını tümüyle alı üst eden bir sonuç alıyor.

- Çarpıcı bir deney sayesinde, bir yalan makinesi uzmanı, bitkilerin, ufak bir karidesin ölümüne tepki gösterebildiklerini kanıtlayarak, bitkilerin de duyu dışı algılamaya benzer bir algılama melekesine sahip olduklarını ortaya koyuyor.

- Iskoçya'da bir topluluk, bitki ruhları ile irtibat kuruyor ve o iklimde görülmemiş türden ve cesamette bitkiler yetiştiriyor.

- Sovyet araştırmacıları, bir parçası koparılmış yaprakların Kirlian fotoğrafını geçtikten sonra banyo edilen filmde, komple bir yaprak görüntüsüyle karşılaşıyorlar, ki bu da, bitkilerin prototip bir enerji alanına sahip olduklarını belirliyor.

- İki araştırmacı, tek bir havuç hücresinden, bütün bir havuç elde edebilmeyi başarıyorlar.

-Mantarlar üzerine uzman olan bir kişi, bir "curandero"ya, yani fala bakmak için bitkileri kullanan Meksikalı bir büyücüye danışarak, ailesinden birinin kaderini öğreniyor.

- Colorado'da bir müzik öğrencisi, bitkilerin, Bach ve Ravi Shankar'ın müziğinden güç alırken, pop müziği karşısında ızdırap içerisinde kıvrandıklarını keşfediyor.

- Hindistanlı bir bilim adamının asistanı olan Stella Ponniah, kadife çiçekleri önünde kutsal Bharata Natyam dansını yaparak, bu bitkilerin büyümelerini % 60 oranında hızlandırıyor.- Bir din adamı, mısırlar için dua ediyor ve bu sayede çok daha çabuk büyüdüklerini keşfediyor.- Son derece sıkı bir kontrol altında yürütülen bir dizi deney sırasında Macar ruhsal şifacı Oskar Estebany, içinde su bulunan şişelere dokunuyor ve dokunduğu su, şans ihtimalinin de çok ötesinde, tohumların büyümesini hızlandırıyor.

- Yaratıcı bir Amerikalı, çiçek açtığı o ana kadar görülmeyen bir bitkinin bir türünden çiçekler üretiyor ve bunu da bitkileriyle konuşarak gerçekleştiriyor!

- Psişik bir kişi, ölmekte olan bir yaprağa ölmemesini emretmek suretiyle bir bitkiye şifa veriyor. Yaşayan yaprak, ölmüş bulunan kısmın da yerinde kalmasını sağlıyor.

- Kapalı bir kutu içinde büyüyen mısır sapı, sulanmayıp ölüme terkediliyor, ancak yakında bulunan ve sulanmakta olan bitkilerden bir şekilde enerji çekerek, hayatta kalıyor.

- Kirlian fotoğrafları, bitkiler üzerinde akupunktur noktalarının mevcut olduğunu ortaya koyuyor.

- Bir "alpha telefonu", bir araştırmacının hanımı tarafından tehdit edilen bir bitkinin mikro voltajında meydana gelen değişimleri tespit ediyor.

Bir çok araştırmacının ' psi alanları ' ve ' x-enerjileri ' ile açıklamaya çalıştıkları bu olguyu ' kuantum fiziği ', ' kristal resonans olayı' ve hatta ' takiyonlar' ile ilgili gören bilim adamları da vardır.Araştırmacılar ve hassas kişiler, bitkiler alemi ile daha yakın ilişkiler içerisine girdikçe, o kadar çeşitli tezahürlerle karşılaşmaktadır ki, sanki birden fazla gerçek ortaya konulmakta ve gene birden fazla açıklamanın yapılması gerekmektedir.Örneğin; fizik düzeyde, fotonların bir organizmadan ötekine enformasyon taşıyabileceğine ilişkin Sovyet bulgusu, 'bitki iletişimi" muammasına biraz ışık tutabileceği gibi, spiritüel düzeyde de Findhorn'da gerçekleştirilen türden Yüksek irtibatlar, bitkiler aleminin "Yönetici Varlıkları"nı tanımamıza ve dolayısıyla bu konuda yüksek bir senteze varmamıza yardımcı olabilirler.Dünya insanı, bilgiyi ve onunla çevresini ve kendisini görmeye, duymaya ve idrak etmeye başladıkça, yaşamın anlamının, canlılık ve cansızlık kavramlarının ve daha hemen hemen her konunun yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini derin bir şaşkınlık içinde anlamaktadır.

Dünya insanı; geri evrim düzeyi gereği, insana değer vermezken, hayvanlar alemine korkunç bir katliam uygularken, bitkiler alemini canlıdan bile saymazken, bu yüzyılda giderek güçlenip gelişen Spiritoloji ve Parapsikoloji bilimleriyle bir değişim içine girmeye başlamıştır, tüm soyut ve somut bakımlardan olmak üzere.Bitkiler ile ilgili yapılan araştırma ve deneyimler, onların nice beklenmedik ve harikulade bir canlılık tezahürüne sahip olduğunu ortaya koymaktadır. Bunlar daha birer giriştir ve giderek daha ileri aşamalarda, dünya insanı, nice gôrkemli ve mükemmel bir canlılar aleminin içerisinde yalnızca belirli ôzellikler ile bir kesit olduğunu gôrecekir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Psikokinesis konu dışına çıkar, nevermore unda bahsettikleri tamamen 'yeşil konuşma' ismini verdiğimiz bir olay ki teşekkürler ...Ben speakingde iyiyimde biraz action istiyorum, bitkisel herşey terrakinezi başlığı altına girer -element toprak- bununlami başlamam lazım?bu arada İskoçyadaki topluluğu biraz daha acabilirmisin never...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Siz elementleri hükmetmek için kullanırsanız ne toprak ta ne başka birşeyde başarılı olamazsınız. Kaldiki bitkilere hükmetme onlarla iletişime geçme falan boş işler aslı olmayan işler. Bazıları her kelimenin ardına kinezi koyuyor alın size kinezi dalı. TEK VE KESİN birşey söylüyorum uyduruk kinezilere çalışırsanız hiç birşey ba şa ra maz sı nız! Tek bir dal vardır oda TELEKİNEZİ. Yok nekrokinezi yok şu kinezi yok bu kinezi. nekrokinezi dediğniz olayda Telekinezi aerokinezi dediğiniz olayda Telekinezi. Ama ELEMENTler Ap ayrı bir dünyadır.

 

Şuana kadar bu konu üzerinde bir sürü kişi ile konuştum ve bu sonuca vardım. Ve kendi deneyimlerimide katarsak. Bakın insana zarar vermek istiyorsanız dokunmadan dövüş yapacaksınız. Nekrokinezi ile olmaz bu işler. Adam 2 gün nekrokinezi denilen uydurma bir dalı çalışıyor sonra taaa dünyanın bir ucunda bulan adama saldırmaya çalışıyor :D ah sen ne zekisin yavrum :) bu kafa ile çok saldırırsınız siz daha. Enerjinin madde ve mekan tanımadığı bazı alanlar vardır Tamam ona birşey demiyorum. ama bu her alan değildir. Hele telekinezi hiç değildir. Hadi benim evimdeki psi wheeli döndür.

 

 

Size bir master bir abimin çalışma kesiminden sadece birazını veriyorum(Dokunmadan dövüş, healing master) Bana diyorki bazı zamanlar 4-5 saat kapak çalışması yapıyordum( çalışmanın amacı odaklanma)

 

2.çalışma :Duvarsa asılı duran a4 kağıdının içindeki orta boylarda bir çizilmiş daireye belli duruşlarla en az 1 saat odaklanmak( pskolojik denge bozum çalışması yapmaya gerek kalmıyor bu alıştırma sayesinde çok önemli)

 

Gece en az 1 saat kendi tabiri ile gece çalışması(enerji yükseltimi için)

 

Sayın bakalım kaç saati günde dokunmadan dövüşe gidiyor. BU İŞLER BÖYLE BASİT DEĞİL! 1 hafta telekinezi yapıp gelip burda TEKnik paylaşmakla olmuyor bu işler. Ve bu paylaştığım program çalışmanın bazıları.. Bitki hükmetme buna hükmetme şuna hükmetme yok suyu kaldırıp hükmetme falan hikaye maalesef.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 1/16/2012 at 11:53 PM, Locked said:

Chlorokinesis

 

chlorokinesis, psychokinesis'in alt dallarından biridir. Bu nedenle araştırmalarını öncelikle psikokinezi üzerine yapmanı ve deneyimlerini bu yönde geliştirmeni öneriyorum. (tabi daha önceden tecrübe ettiğin bir çalışma yoksa) Olay bitkilere geldiğinde onların gelişimine etkide bulunacak zihinsel faaliyetler üzerine çalışabilirsin. Ama herşeyin temelinden başlamak gerekir.

Bu arada hedgewitch uygulamaları yaptığını belirtmişsin. Ülkemizde bu tür uygulamaları yapan birini bulmak zor sanıyordum :) Başarılar.

Türkiye de 3 senedir tek tük hedgewitch ile tanıştım. Bir ara dünyada varda koca türkiyede sadece ben mi varım diye düşünmüşlüğüm bile vardır. Çalışmalarımda kafa patlata patlata sinirlene sinirlene başarıya ulaşıyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim çalışmalarımdan öğrendiğim. Bitkilerimle konuşmak onların dallarına dokunarak severek dallarını kısaca hafif hafif okşayınca daha çabuk geliştiklerini gördüm. Ben şifalandırmak adına tarifler hazırlıyorum. Hep'te inandığım bişey vardır ki. Bir gün tüm topluluk bir araya gelecek...

Çok zaman geçse de bir gün hepimiz bir araya geleceğiz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...