Jump to content

Trans esnasında gözün durumu [?]


blp

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar trans çalışmaları [ve dolayısıyla astral çalışmaları] yaparken zihnimi susturduğumda gözlerimde inanılmaz bir kuvvet, çekim oluşuyor. Gözlerim kapaliyken sanki göz bebeklerim içeride dönüyor (yukarı doğru veya iki göz birbirine yaklaşıyor mıknatıs gibi birbirini çekiyor). Trans tecrübesini bilen arkadaşlar acaba azıcık anlatabilir mi o anda neler yaşandığını (ki ben de bu sayede yanlış bir şey yapıp yapmadığımı anlamış olayım)

 

Bu tecrübenin nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için anlam veremiyorum yaptığım şey doğru mu yanlış mı? Ben öncelikle gözlerimi kapatıp bir süre nefes sayıyorum, kısa bir aradan sonra gözlerim kapalıyken gördüğüm karanlığın siyahlığın rengi değişiyor daha koyu bir hale geliyor en sonunda gözlerim inanılmaz ağrıyor açılacak gibi oluyor biraz daha sabredince istemsizce gözlerim açılıyor ve farkediyorum ki göz kapaklarımın altında şaşılaşıyormuş gibi bir hale geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

astral çalışmalar esnasında fiziki değişimler gayet normal . Şurada şu olur yada olmaz diye kesin konuşamıyoruz ama çok sık rastlanan durumlar var kasılmalar vs . Gözlerde ağırlık ağrı da buna dahil . Trans halinde demissiniz ama hangi çalışmada trans ? Aslında benim sizin sorunuza cevabım bir soru olacak ? Trans haline geçtiğinizde fiziki değişimi nasıl algılıyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gözlerim kapalıyken yaptığım meditasyonlar sırasında göz kapalarının altında gözlerin şaşılaşması bana da oluyor. Belki konsatrasyon, belki de istemsiz bir imajinasyon alışkanlığı bilmiyorum. Ancak senin kadar rahatsız olmuyorum. Durumun farkına varınca gevşe ve devam et.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Selamlar.

Cevaplar için çok teşekkür ederim sayın @nevermore ve @Ram.

Esasında rahatsızlık değil sadece doğru şeyi mi yapıyorum diye ikilemde kalıyorum, çünkü yaptığım şeylerin adını biliyorum fakat edindiğim tecrübenin doğru şey olup olmadığına emin olamıyorum.

 

Soruya şöyle cevap vereyim nevermore: ben açıkcası yaşadığım şeyin adının ne olduğunu bilmiyorum. Yani zihin susturma ve konsantrasyon çalışması yapıyorum örneğin. Nefesimi izliyorum bir süre sonra gözlerimde inanılmaz bir ağırlık oluşup garip renkte bir karanlık renk içinde buluyorum kendimi. (aniden düşme hissi, veya çınlamalar, karında ağrı, çekilme bunlar zaten oluyor) Yani vücudumu hissetmiyor, nefes alış verişimi (bazen) duymuyorum fakat bunun yanında sadece 360 derecelik bir karanlık ekran içerisinde gayet düşünebilir bir halde öylece kalıyorum. Hani gözlerimizi kapattığımız zaman gördüğümüz karanlık değil, çok farklı tonda farklı bir siyah. İlk önce gri oluyor sonra beyaz oluyor sonra karanlık bir ekranda kalıyorum öylece. Bu durumun adı trans mıdır değil midir bilmiyorum. Çünkü trans nedir okuyorum teorik olarak biliyorum ama yaşandığında ne hissedildiğini bilmiyorum. Bu durumdayken vücudumu hissetmediğim zamanlar oluyor sanki vücudumun içinde değil de başka bir kutunun içindeymişim önümde siyah bir ekran varmış gibi hissediyorum.

 

Yukarıda bahsettiğim durumu imajinasyon çalışması yaptığım zamanlarda farkettim. Yani rahat bir şekilde oturup gözlerimi kapatıp nefes saydıktan sonra kırmızı rengi görmeyi düşünüyorum, bir süre kırmızıya yoğunlaşınca bakıyorum ki karanlık içinde hareketsiz hissiz bir şekilde kalmışım, (sanki bir kuyuya düşmüş gibi) öylece kalıyorum. Fakat kırmızı da görmüyorum.

 

Esas merak ettiğim ise yaptığım bu durumda bir hata mı var, yoksa trans denilen mevzu budur da ben adını mı bilmiyorum yani velhasılıkelam ben ne yaşıyorum ne yapıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir astral denememde karnımda bi boşluk hissettim ve hafifleme

daha sonralarda bunu yakalayamadım buna göre astrali başarmak üzere oldum içinmi oldu çok merak ediyorum ve astral dnemelirimden sonra çok fazla rüya görüyorum ve öğlen saatlerine kadar uyuyorum bu ne anlama geliyo bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sayın blp,

 

Anlattığınız ve anladığım kadarıyla, evet doğru şeyi yapıyorsunuz. Hatta pek çok kişinin yanlış bildiği bir detayı da biliyorsunuz. Doğru terim her zaman ''zihni susturmaktır'' ama bu genelde zihni ya da düşünceleri durdurmakla karıştırılır ki bu mümkün değildir..anca bir ölünün beyni durur. Gözlerde bu tarz bir çekim, kuvvet olması doğaldır astral denemelerinde. Eğer bu sizi çok rahatsız ediyorsa uyku bandı kullanabilirsiniz. Ne olursa olsun gözleri açmamanız lazım astral denerken. Ani olarak açmaya karşı ya da bu durum odaklanmanızı bozuyorsa, dediğim gibi uyku bandı işinize yarıyabilir. Zihni susturma ve konsantrasyon çalışmaları bi bakıma astrale hazırlıktır..ve önemlidir. '' aniden düşme hissi, veya çınlamalar, karında ağrı, çekilme bunlar zaten oluyor'' demişsiniz. Bunlar zaten bildiğiniz gibi ve Nevermore'un da belirttiği gibi normal fiziki değişimler. '' İlk önce gri oluyor sonra beyaz oluyor'' demişsiniz bu da astralin son aşaması ''beyaz ekran'' olsa gerek. Astral denerken ne belirti yaşarsanız yaşayın müdahale etmeyn, eğer müdahale ederseniz çıkış iptal olur. Olan bitene ''teslim'' olun ve ''sabırlı'' olun. Sabır olmadan olmaz. Yani çalışmalara devam ettiğiniz takdirde zaten baya yol katetmişsiniz yakında çıkış olacaktır gibime geliyor :)

 

Umarım yardımım olur, başarılar :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...