Jump to content

Arkadasımın Başından Geçen Olay


DemigodBBC

Önerilen Mesajlar

Benim uykum çok ağırdır. Başımda top atılsa uyanmam uyurken ama bu yaz başından öyle bir olay geçti ki etkisinden hala kurtulamadım.

Ertesi sabah erken kalkmam gerektiği için o gece erkenden uyudum. Dışarda bazı sesler duydum. İlk önce rüya sandım ama daha sonra gerçek olduğunu anladım. Nasıl oldu bilmiyorum ama duyduğum sesler fısıltıydı yani o kadar kısık konuşuyorlardi ki kendileri bile seslerini zor duyuyordu tahminimce. Sanırım iki kişilerdi ve konuşmalarını çok net hatırlıyorum. Ardından bazı garip sesler geldi. Uyanmak istiyordum ama sanki birşey beni yatağa bağlamıştı. Bağıramıyor, bedenimi hareket ettiremiyordum. Sesleri baya bir dinledikten sonra uyuyakalmışım. Sabah uyandığımda tam annemlere bu olayı anlatacakken, annem arabamızın soyulduğunu söyledi.

 

Bu olayın etkisinden kurtulmamıştım ki rüyamda komşumuzun evinin soyulduğunu gördüm ve aradan 1 hafta geçmeden evlerine hırsız girdi. http://wowturkey.com/forum/images/smiles/confused.gif

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...