Jump to content

Elemantal(cin davetlerinde kullanılan semboller)


Urumhamatahayil

Önerilen Mesajlar

semboolerin kullanımını ( büyüde ve davatlerde) anlatan aşağıdaki yazı bazı kaynaklardan cevirdim .anlatmaya calışacağım 7 tane elemantal var bunları sırayla acıklayacağım en son yine eksik olarak davet ve kovmayı anlatacağım hepsini bir günde tamamlamayacağım herzamanki yazı dizisi mantığı güdeceğim (rimmon'un ve drako'nun öklit gruplar bölümünde yazılarını takip ederseniz konuyu daha iyi anlarsınız

 

Bu aşağıdaki yazıda basit büyü yapmayı sağlayacak olan sembolleri ve onların kullanımının olduğu geometrik sembollerin bir açıklamasını bulacaksınız. En çok kullnılan geometrik sembolleri gizli faziletler ve onların kulanılışını öğrenecsiniz.

 

The Triangle(üçgen)

 

37.png

kullanılan uygun rengi : siyah

 

uygun olan gezegeni: saturn

 

90.gif

uygun tütsüsü: Myrrh

 

http://img409.imageshack.us/img409/4529/historicalmyrrhfz9.jpg

 

küresi: binah(Anlayış, Kavrayış, Saf aşk, Kozmik ana)

 

91.gif

Üçgenin gizli sınırlarnı küresi olan fazilet sahibi yaptığı Binah'tır. Bu yüzden, onsuz kullanılmaz bir büyücü bunu kullnamak zorundadır üçgen olarak yere cizerse siyah renkte cizmeli giysileri mumu ve diğer objeleri siyah olarak kullanmalı saturun sembolunu cizmeli myrrh tütsüsünü yakmalıdır.bu sembolün bir sınırı vardır bu sınır acığa cıkarılan güç ve tüm uygulamalrın tam bilinmesi ile sorunsuz halledilir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

The Square(Kare)

 

688.jpg

 

rengi : mavi

 

gezegen : jüpiter

92.gif

tütsü: sedir

689.jpg

küre: Chesed

Merhamet, Yönetici, Güç ve Otarite

93.gif

karenin enerji kaynağı temel olarak Chesed'dir. planete Jüpiter'in gücü ise, gizli bir pay içindeki faziletidir. kare sembolü bir bünye veya bir kale gibidir. kare pusula , haşmet, toplum ve diğer kaliteler olan özelliği Jupiter'ı güçleri ile birleşir..kare de uyum, ve geneldede çalışıran dört esas güçü öğe olarak alır

--------------------

The Pentagram(beşgen,yıldız)

94.gif

rengi:kırmızı

 

gezegeni:mars

95.gif

tütsüsü:biber

ilgiendiği:tuaf acayip değişik olaylar:

küresi:Geburah(KUDRET, SAVAŞÇI, KUVVET, ADALET, FİZİKSEL GÜÇ)

690.jpg

Anatominin ve formun insanın olduğu pentagram sembolizasyonu küresi olan Geburah'tan gücünü alır.asıl güç olan öğe dördün üzerinde ruhun olduğu insana uyar. O da insanın uzattığı sembolü kullanır. O da, 4 ana ruhun bir bütünle le birleşmesini ve ilke olmasını beşinci insan gücüyle kazanır ve pentegram bir varlığa dönüşür.

 

 

pentagram bir varlık olarak kabul edilir gücün varlığıdır.kötü olarak görüldüğü zamanlarda olmuştur buda gücünden korkulduğu için ama zamanla bu ianaç ters çevrildiği zaman olacak diye düşülülmüştür.satanizmin bu sebolü kullanması ile karanlık güçler için kullanıldığına dair olan inaç iyice percinleşmiştir.wiccanın asıl sembolüdr.büyü ve davetlerde en çok kullanılan elemanteldir.aslında adalet anlayış güç gibi iyi özeliklerin güçlerini orraya cıkarmak içindir.

 

Hermetizimde pentegram varlık enerjisinin ortaya cıkralıması için yönleri ve şekilleri kullnarak doğa enerjisi ile birleşmesini ve renklerinde gücünü katarak daha etkin halde kulllanımasını sağlayacak semboller üretmiştir

 

691.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Emeğine sağlık urum.Zamanm olursa eklemeler yapmak isterim konuya çok güzel hazırlamışsın.Yalnız bu ruh pasif ve ruh aktif olayını tam anlayamadım:confused:

 

uygulamalarda haraket edilen yön ruh sembolünün yada ruha edilen duanın yada ruh yönün kullanıldığı yerde eğer uygulama korunma yada enerji kazanma ise pasif yani toraktan suya sudan toprağa davet maji ise aktif olanı yani havadan ateşe ateşten havaya

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

The Hexagram( 6 köşeli yıldız, davut yıldızı, süleymanın mührü ,yahudi yıldızı)

 

http://img402.imageshack.us/img402/192/hexagramqh8.jpg

 

 

rengi: sarı

gezegeni: güneş

 

http://img365.imageshack.us/img365/8158/jur12lw0.gif

 

tütsüsü:Frankincense

 

10.jpg

 

küresi:Tiphareth

yatatılış güzelik varlık ana ile ilişkilidir

 

11.jpg

 

 

Denge olan Hexegram sembolü; Gizli ilimlerin denge unsuru taşıyan sembulu İki üçgen ile tasvir edilir, dışarı birbirlerini keser,buzağı ve evrensel çiftlik olan yasayı dengeler. Bütün varlıkları kapsar içine giren şeyler, onun gibi hayali olarak karşısını yapmalıdır. Eğitilen sihirbaz çabukça bir altı köşeli yıldızı çizer daha çok etkili olsun diye elemtalin işaretlerini kullanır, yapacak olduğu daveti iyileştirmek için tamamen uygun orantılarda cizilmiş bir sembol cizmelidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

The Septagram( 7 köşeli yıldız)

8.gif

rengi: yeşil

 

gezegeni: venüs

9.gif

tütsüsü:Benzoin

http://img207.imageshack.us/img207/3751/benzoinvz0.jpg

küresi:Netzach(güzelik aşk iyilik sevgi bereket)

52.jpg

 

 

7 doğanın ve sayının olduğu Septagram sembolü Netzach küresi tarafından yönetilir. Yakın 7 sayının, birçok defa birçok defa tekrarlanması ve iç içe geçmesi sayesinde oluşur. evernin işleşisini semboloze eder. kaynaklarda kuranın sembolü olarak adlandırılır. evranin işlerişini ve tanrıya ulaşmayı hedef edinmiştir.bu sembol şanslılığın işaretidir.7 gezegen ve güneşin ortasının güneş olduğu everni temsil eder. elektronları sembolize eder. herşeyin döndüğünü ve birbirine bağlı olduğunu sembolize eder. her bir öğe 7 semboldür 8. sembolde kendisidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende bunu unuttun sanmıştım valla saol emeğine sağlık

 

:Ddaha iki tane daha var unutmadım :thumbsup:

 

deli gibi konu acıp durursam sonra böyle oluyor işte:swoon2:

 

unuttu sanırlar:cray:

 

teşekkür edrim :thumbsup:

--------------------

The Octagram(8 )

 

53.jpg

 

rengi:portakal

 

gezegeni:merkür

http://img297.imageshack.us/img297/6642/jur16nx8.gif

tütsüsü:sandal

http://img153.imageshack.us/img153/8446/sandalwoodyu4.jpg

küresi:hud

10.gif

 

Octagram sebolize sistemin de, ve (8 sayı) formun olduğu onun en büyüğünde bir duvar görevi görür yani bir kalkan bir kahraman bir koruycudur. esrarlar, doğal korunmalar 8 ci sayı olan octagram tarafından yönetilir. Hem de kapılara acılan yoluyla octagram, 8. boyuta acılan bir yıldız kapısı olrak düşünüle bilir.

 

8 sayı değeri numarolojidede çok öenmli bir yer tutar.yapılan davetlerde aslında herzamn kulammak gerekirki korunmasız davet yapılmasın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ayrıca yok edilmek istenen bir enerji üçgen şekli içine alınıp(imgeleme yoluyla) üçgen küçültülü.Üçgen elemental çağırımlarda da çok kullanılır

--------------------

bazı kaynaklarda pentagram gezegen yönetimi olarak venüse atfedilir bunu alt not olarak eklemek istedim.

--------------------

hexagram en çok kullanılan majikal sembollerden biridir.Urum zaten gerekli açıklamayı yapmış bizede alt notlar düşüyor;)hexagram tılsımlarının bir özelliği hem korunma hem güç sağlamasıdır.yeni başlayanlar için pentagramdan ziyade hexagram tılsımları daha iyidir çünkü pentagramda elementleri kontrol vardır.hexagramda ise denge vardır önce enerji dengesi sağlanmalı.

--------------------

7 majikal öğelerde en çok kullanılan sayıdır.Yedi köşeli yıldız hristiyanlıkta kutsal ruhun sembolüdür.korunma,yaratıcılık,kötülüklerden arınma gibi anlamlar taşır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

The Enneagram (9)

http://img375.imageshack.us/img375/7800/enneagramod9.gif

rengi: mor

 

gezegeni:ay

12.gif

tütsüsü:kofur(çok türü vardır ilaç sanasinde kullnılan türü olacak uyşturucu etkisi vardır)

105.jpg

küresi:Yesod isa mesihle ilşkilendirilir.

13.gif

uzatmadan 9 acının enerjisini alır perileri çağırmak için kullanılır.

--------------------

bu konuda burda bitmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belki aktara giderken bu kelimeler işinizi kolaylaştırır arkadaşlar:

 

Myrrh:

Mürrüsafi, laden reçinesi, veya laden reçinesiyle mürrüsafiden oluşan karışım.

 

Benzoin:

Aselbent, asilbent, aselbent sakızı.

 

Frankincense:

günlük. (Resimden de anlaşılabiliyor.)

 

Kofur:

Hakkında yaptığım araştırmadan çıkarabildiğim tek sonuç onun çörekotunda bulunan eterli bir yağ olduğu. Belki çörekotu kullanılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

teşekür ederim aktarlarda veriğim isimlerlede bulabilirsiniz ona göre ceviridim çünkü hadi aktar bilmiyorum diyelim resimde koydum bulunur artık canım burada aktar lokman hekim çercici yusuf bunlar değişik şifali bitki satanlara verilen isimler bunlarda istediğiniz bitkileri bulabilirsiniz son zamnlarda birde mısır çarısı diye istanbulun dışındaki illerde acılan şifalı bitkisatan yerlere verilen isim olarak karşımıza çıkıyor.aklınızda bulunsun bu yok ama bu var derlerse almayın baharatcı isimini bilmiyor olabilir başka yere sorun :thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

daire korunmak için kullanılır. Birçok oyerde çemberi açma ritüelleri görürsün. BU tür ritüellerden ve daha birçok tehlikeli ritüellerden önce hayali olarak veya tebeşirle veya metal kılıç ile daire çizilerek korunma yapılır.

 

Daire majikal anlamda korunmak için kullanılır. Bir çok majikal daire örneği görmüşsünüzdür.

 

Bu sırada septegram özellikle Crowley'in de üzerinde durduğu bir nokta. 7 çok özel bir sayıdır. Bu yüzden 7 nin geometrik karşılığı septegramda çok özeldir.elven star: septagram yada yedi köşeli yıldız. 7 güçlü ve büyülü bir rakamdır. Ve septagramda bu rakamın enerjisini taşır. 7 harika vardır, 7 nota vardır, 7 katman vardır, cehennemin ve cennetin 7 seviyesi vardır, 7 çakra vardır, bir haftada 7 gün vardır. Kısaca bu sembol hepsinin bir uyumunu içerir. Cennetten, dünyaya enerjilerden maddiyata kadar 7 ve 7 nin geometrik tezahürü septagram bunların birleşimini harmonisini içerir. Bu açıdan bu sembol güçlüdür

 

bana sorarsanız septagram üzerinde yoğunlaşılırsa aşırı metafiziksel güçler elde edilebilir bu benim şahsi hislerimdir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...