Jump to content

Maji Sanatı İçin Gerekli Unsurlar


nevermore

Önerilen Mesajlar

kişisel istek sizi maji çalışmasına taşıyacak olan motivasyon,konsantrasyon ve karalılık, kişisel karardır.maji çalışmasını gerçekleştirmek için fazlasıyla motive olmuş olunması gerekir, böylelikle arzu edilen sonuca ulaşmak için yeteri kadar enerji yaymış oluruz.küçük enerji, küçük sonuçlara eşittir.yarım kalple yapılan girişimler maalesef hiç bir sonuç vermez.daha büyük ihtiyaç ya da arzu enerjimiz gibi dualarımızın sonuçlarını ya da diğer maji çalışmalarını taşımak için yükselecektir fakat bir kere maji performe edildiğinde arzu kendini ifade etmeyi keser ve bu nedenle zihnimiz arzulanan getirinin görünümüne odaklanır.getiri için endişelenmek ya da korkmak sadece enerjiyi yerle bir edecek ve sonucu da güçsüzleştirecektir.

 

zamanlama bir işte ya da majide başarı ya da başarısızlık demektir.bir işi ya da majiyi yapmanın en etkili zamanı hedefin yeni fikirlere açık olduğu zamandır.açıklık, pasiflik/aktif olmama (uyku) halini doğurur.aynı zamanda ayın konumu da bir faktördür; kazanmak için güçlenen ay ve yitirmek için de solan ay.

 

tarif zihin gücünü, başarının bir parçası olacak olan duyguların anlamını güçlendirecek herşeyin temeline taşımada önemli bir faktördür.bu yüzden arzumuzu tamamlayacak olan her çizim, resim ya da başka bir oluşum, majik çalışmanın başarısının önemli bir parçası olacaktır.tarif, arzunun getirisine bağlanmış araçların değişmeyen hatırlatıcısıdır.

 

yönlendirme arzuya ulaşmanın yanında aynı zamanda enerjiyi yönlendirme de çok önemlidir.bu, enerjiyi mental olarak bir resime ya da bağlantılı bir objeye aktarma ile ulaşmaktır.parıldayan şekiller görmek ya da hareket eden objeleri hayal etmek, bu anlamda yararlı bir transferdir.

 

denge denge, maji çalışılırken akılda bulundurulması gereken son kaidedir.bu, maji çalışmasındaki ihtiyacı ve hem majiyi yapan hem de hedef için önemi idrak edilmeli demektir.eğer majik işinizi öfke motive ederse bir süre beklemeniz ve hatta bütün gece uyumanız en iyisidir.aksi takdirde öfke, üzerinizde kötü enerjiyi yükseltmek için yararlı bir enerji olacaktır.

 

maji, kara ya da beyaz olsun çok fazla kullanılan bir söylem değildir.kullanımı ile pratisyenler hangi yönde ya da path'ta olunduğunu saptarlar.cadılar, wiccan rede'yi kutsal sayarlar ve negatif maji kullanmazlar.zarar veren, rencide eden,yıkıma ve acıya neden olan büyülerin hepsi negatif maji'ye girer.maji'yi gerçekleştirmeden önce ne olduğunu anlamak için zamana bırakmalıyız.maji'nin temel prensibi "ne ekersen onu biçersin"dir.bu, sizin dileğinize ve emeğinize yansır, büyüyü nasıl detaylandırdığınıza ya da hangi karmaşık gereçleri kullandığınıza değil...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...