Jump to content

PsişikYetenekler Bölümünün Sizler İçin Başlıca Önemi


hexagram

Önerilen Mesajlar

Bu bölümde hayati değer taşıyan ve hayatınızı kökten değiştirebilecek veya kolaylaştırabilecek pratik bilgiler yer almaktadır.Tarafımdan eklenen “Psişik Korunma” yazıları psişik gelişminiz süresince her zaman işinize yarayacak bilgilerdir.

Yazıların bir kısmı bana ait olduğu gibi genelini kitaplardan yazmaktayım.

 

Bir işe başlamadan önce korunmanız gerekir.Her ilişkide,her işte korunmaya ihtiyacınız var.Bu yeri geldiği zaman hayati önem taşır,yeri geldiği zaman da işinizi daha da kolaylaştırır.

Özellikle psişik gelişimimiz için uğraştığımızı düşünürsek,bu gelişim aşamasında korunma birinci sırada yer almalı.

İyi bir korunma da enerji düzeyinizi yükseltmek ve iyi bir kalkan oluşturabilmekten geçer.

Psişik Yeteneklerin hepsinin temelinde kendi ruhsal enerjiniz yatar.Beyin gücü diye geçen olaylarda da enerjiniz aktif rol oynar.İster cadı olun,ister majisyen,ister medyum,isterseniz de sadece konularla ilgili bir insan olun,korunmaya ihtiyaç duryarsınız.Bu tür konuları sadece okuyan ama uygulamayan kişi de aklında canlardırdığı için,imajinasyonla birşeylere etki eder,kendi aklında birşeyler kurgular ve hiç beklemediği anda bazı olaylar gerçekleşebilir. Yani olumsuzluklarla karşılaşmamak için uygulamamak yeterli bir çözüm değildir.

 

Ben şahsen bu siteyi ve bu konulardaki amacı,tam bir Psişik İnsan’a dönüşebilmek için hazırlanmış olarak görüyorum.En azından Psişik Yetenekler bölümünün mod’u olarak benim amacım bu diyebilirim,yani herkesin psişik yeteneklerini en üst seviyyede kullanmasını sağlayabilmek. :)

 

Şimdi aşağıya niçin psişik korunmaya ihtiyacınız var ve psişik gelişimimiz hakkında bilgiler yazacağım.Bunu kitaptan yazıyorum,kafamdan yazmak istemedim çünkü bazı noktaları atlamaktan korktum. :) Bu yazıda çok güzel bilgiler var.

Yazının amacı PSİŞİK KORUNMA’dır,nasıl gerçekleştirebileceğinizi genel hatlarıyla sunuyor :)

Partantez içindekiler benim yorumumdur.

Ve ricam,lütfen hepsini baştan sona okuyun,şimdi okuyamayacaksanız da bir gün mutlaka okuyun ve bu işin önemini anlayın.

 

NEDEN RUHSAL KORUNMA:

 

1-Ruhsal korunma her insan için hayati önem taşır!

 

2-Her insan beden,duygu,akıl ve ruhun birbiriyle sınırsızca etkileştiği bir bileşimdir.

 

a)Negatif ruhsal etkilere karşı en kırılgan olan taraf duygusal fonksiyonlardır.

b)Hayal gücü,ruhun Astral Planı’nın özel bir fonksiyonudur ve kişi için neyin iyi olduğunu resmetmek üzere rasyonel akıl tarafından kusursuzca idare edilir.

c)Bilincinde olmadığımız şeyler bizi Astral Plan yoluyla etkileyebilir:

Unutulmuş veya bastırılmış sorunlar,bilinçaltı aracılığıyla algılanmış konular,bize tamamen astral yoldan ulaşırlar.

 

3-İnsanın fiziksel bedeni nasıl ki fiziksel dünyanın parçası ise astral bedeni de Astral Plan’ın(Asral Dünya’nın) parçasıdır.

 

a)Bilinçli eylem,bilinçaltı tarafından kolaylıkla yönlendirilebilir.Reklamlar bunlara güzel bir örnek teşkil eder.Reklam bombardımanları,farkında olmadan mantıksız kararlar almamız için bizi etkiler.

b)Astral Plan’ı bir buluşma yeri olarak düşünebilirsiniz. Burada hem ruhun hem de var olan herşeyin ruhsal atkivitesi,fiziksel,içgüdüsel,duygusal etkileri,diğer insanların düşünce formları ve bedensiz varlıklar buluşur.

c)Tüm bu aktiviteler bizi etkilerken,sahip olduğumuz ve sınırları içinde yaşadığımız doğal savunmaları da güçlendirebilir.

d)Kasıtlı ya da kasıtsız ruhsal saldırılar,kıskançlığın,kızgınlığın ruhsal etkileri veya benliğimize egemen olma girişimleri astral plan yoluyla bize ulaşır.

 

4-Bazen,hastalık veya duygusal nedenlerle doğal savunmamız,yani direncimiz geriler.Üstelik bazı insanlar bazı etkilere daha açıktır.

 

5-Güçlendirilmiş aura,ruhsal korunma için temel gerekliliktir.

a)medyumlar ve bazı hassas kişiler açıklarını kapatmak için aurayı güçlendirme tekniklerine ihtiyaç duyarlar.

b)İş dünyasındaki insanlar strese özel olarak maruz kaldıkları için korunmak zorundadırlar.

c)Sosyal ve danışma çalışmalarına katılan insanlar da ruhsal stresin etkisi altındadırlar.

d)Fiziksel veya duygusal anlamda hasta olan herkes aura güçlendirmesindne fayda görecektir.

e)Ev kadınları ruhsal korunmaya ihtiyaç duyarlar.

Çünkü:

Ailenin talep merciidirler.

Ailenins atın almacısıdırlar.Bu nedenle de reklamlara ve tüketim ekonomisinin satış bankalarına herkesten daha çok maruz kalırlar.

 

KUVVET ALANLARI VE GÜÇ KAYNAKLARI:

 

6-Ruhsal korunmada temel ihtiyacınız güçlendirilmiş auradır.

 

7-Auranın[başlıca] iki temel bölümü vardır:

a)Fiziksel bedenden yayılan biyomanyetik aura.

b)Ruhsal enerjiden kaynaklanan ve astral beden tarafından yayılan psişik aura.

 

8-Ruhsal korunmada bizim ilgimiz psişik aura alanı üzerinde.Psişik aura yüksek spiritüel titreşimlerin enerjisi ile beslendiğinde,aura kendisininkinden daha düşük titreşimli bütün dış astral kuvvetleri dışarıda bırakan koruyucu bir bariyer haline gelir.

 

a)Titreşimi yükseltilmiş psişik auranın gücü,fiziki bedenin ötesine ulaşabilir.

b)Bu aura,doğru düşünme ve pratik sayesinde,siz izin vermedikçe bedensiz varlıkların yaklaşmasını da engeller.Bu durum,siz uyanıkken de uyurken de devam eder.

c)İyi gelişmiş aura yoluyla,yıkıcı tüm negatif enerjilerin de yönü dğeiştirilir.Auranız bu enerjileri bir ayna gibi yansıtır.Size ulaşmasını engeller.

d)İyi gelişmiş psişik aura kapıya dayanan satıcılar,dilenciler,zaman harcatanlar gibi günlük stresleri de uzaklaştırır.

e)Fiziksel eylemler bile güçlü bir aura ile yön değiştirebilirler;şiddet,kaza,doğal afetler,hatta bulaşıcı hastalıkların fiziksel zararlarına karşı korunma sağlanabilir.

 

9-Güçlü bir aura iyilik,mutluluk,güven ve cesaret artırır,başkalarının size saygı duymasını sağlar.Kendinizden memnun olma düzeyinizi yükseltir.

 

10-Koruyucu psişik aura üç çeşit korkudan zarar görebilir:

 

a)Mantıklı Korku:Gerçeklerin doğru bilgisine dayanır ve mantıklı eylemlerle karşılaşır.

b)Mantıksız Korku:Genellikle gerçeklerle orantısızdır.Geçmişte yaşanmış bazı gerçek olaylara veya hayal gücü ile uyraılan şeylere dayanır.Korkulan şeyi mantıklı analizlerle yerine koyarak,gerçeği hatırlayarak veya yükselen gerilimin ve dikkatin başka yöne çekilmesiyle üstesindne gelinebilir.

c)Ani Korku:Bilinçaltı etkiler buna neden olabilir.Rüyalarda da ortaya çıkabilir.

Benliğimizin bütün düzeylerine duyarlılık,bu korkulara tam bir çözüm getirebilir.Yüksek Benliğiniz,kararlarınza denge ve seçme yeteneği sağlamada en büyük güç olacaktır.

 

NOT:Günlük yaşamda ruhsal korunmanızın daha iyi olabilecğeini hissettiğiniz durumları belirleyin.Auranız,gerektiği gibi “parlayan bir kalkan” olduğunda derinlemesine düşünün ve değişiklikleri çözümleyin.

Auranızın farkında olun.Eğer üstünde çalışırsanız,düşündüğünüz gibi güçleneceğini bilin.Auranız güçlendiğinde siz de güçleneceksiniz...

Eğer özel bir korkunuz varsa onu tanıyın ve bu konuda ne yapabileceğinizi düşünün.

Gerçek değerleri bulun ve anları izleyin.Hayatınızın sorumluluğunu “Yüksek Benliğiniz”e verin.

“Sezgi” ve “Dinleme” yeteneğinizi geliştirin,bu şekilde diğer canlıların auralarıyla gerçek ahengi kurabilirsiniz.

“Işık Kulesi” metodunu günlük olarak uygulayın.

Acil metodu,acil durumlara karşı kullanın.

Çevrenizdekilere “Işık Kulesi” metodu ile nasıl yardımcı olacağınızı farkedin.

[Psişik Yetenekler bölümü içinde “Işık Kulesi” metodu mevcuttur.]

 

MEDYUMLUKTA DERİN SULAR:

 

11-Medyumluk üzerine anlatılan dehşet hikayeleri ya tamaen uydurmadır ya da temeli tarihi gerçeklerin yanlış yorumu üzerine kurulur.

 

a)Çoğu zaman söz konusu olan medyumluk değil,kışkırtma amaçlı hurafe ve propagandadır.

b)enerji yoksunu olan bazı sıradan insanlar,genellikle bilinçli bir niyetleri olmadan sağlıklı insanların enerjilerini emerler(psişik vampirler :) )

c)Hoşnutsuz,duygusal olarak hasta veya olgunlaşmamış bazı insanlar kendi davranışlarını örtmek için medyumluk hakkında popüler yanlış kanaatlerin arkasına saklanır.

 

Organize medyumluk,bu grubun dışında kalanlar için korkutucu değildir.Çoğu medyum,kişisel gelişimi ve çeşitli varlık tarzlarının araştırılması ile o denli meşguldür ki bu tür oyunlarla vakit kaybetmezler.

(Ben medyumum diye dolaşan,kendi siteleri olan insanların medyumluğunu bu açıklamayla daha iyi anlıyoruz sanırım :) )

 

12-Hayatın her alanında olduğu gibi,zayıf ve saf insanları avlamak isteyen medyum kılığa girmiş şarlatanlar da vardır.En iyi korunma,zayıf ve saf olmamaktır!Tekrar belirtelim,gerçek medyumluk şeyler içermez.

Şarlatanlara,şarlatan gibi davranmak gerek!

 

13-Gerçek bir medyumun da sözgelimi kıskançlık nedeniyle,başkasına yönelik gerçek bir ruhsal saldırıda bulunacağı durumlar olabilir(Majik savaşlar...).

 

a)Böylesi bir durumda aurayı güçlendiren “Işık Kulesi”,kurbanın korunmasını mükemmel olarak sağlayacaktır.Tabii saldırgan,kurbanın hayal gücü üzerinde oynayarak uarasını zayıflatmazsa.

b)İçten saldırı,suçluluk hisleri yönlendirilerek kullanılan yaygın bir yöntemdir.

c)En iyi savunma bu tür duyguları ciddiye almamaktır.Suçluluk duyuyorsanız izleri sürerek yaptığınız bir hatayı bulabilirsiniz.Bir başka deyişle kendinizi affedebilirsiniz.

d)En iyi ruhsal “antiseptikler”den biri gülmektir.Hemen herşeyin mizahi bir yanını bulabilirsiniz.

 

14-Bazı medyumlar,özellikle iç gelişmelerinin erken yıllarında,halka rasında esrarengiz olaylar olarak nitelendirilen bazı korkutucu ruhsal fenomenlerin merkezi olabilirler:

 

Nereden geldiği belli olmayan çeşitli gürültüler,eşyaların kendi kendine hareket etmeleri,istemsiz beden dışı tecrübeler,hayaletler ve benzerleri gibi...

 

a)Bu tür olaylar,enerjinin,acemi medyumların astral bedenindne kontrolsüz çıkışın sonucudur.

b)Bazen gruplar salıverilmiş fakar yönetilmemiş enerjilerin bir sonucu olarak,herhangi bir çaba sarfetmeden ruhsal fenomeni tecrübe edebilirler.

c)Zaman zaman bu tür enerji materyalinin salınması astral düzeyde düşünce gücüyle yaratılan formları çekebilir.

d)İstenmeyen olayların ortaya çıktığı durumlarda,gelişme programını durdurun ve aurayı güçlendirmek için günde üç kez Işık Kulesi’ni uygulayın.

e)Dengesiz ayinlerin yol açabilecğei kargaşalara karşı güçlendirilmiş auranız en etkili panzehirdir.

f)İyilişme dualarında olduğu gibi fazla enerjiye yön vermek sadece farydalı bir program oluşturmakla kalmaz,fenomene de son verir.

 

15-Bir rüya günlüğü tutmayı deneyebilirsiniz.Bu alışkanlık,ruhsal kargaşanın kaynağı ve doğasını ortaya çıkartacaktır.

 

16-Ruhsal saldırı asla tek yanlı değildir:

Sladırgan,bir şeyini sizin ruhunuza yerleştirmek için sizin bir şeyinizi kullanır.Bu dğeiş-tokuş,akımı tersine çevirmek için kullanabileceğiniz iki yönlü kanal açar.

a)Saldırıyı önlemek için kişisel aşyalarınızı ve kesilen saçlar,tırnak gibi vücudunuzdan atılan hr şeyi kontrolünüz altında tutun.Düşmanınızın eline koz vermeyin.

b)Şüpheli saldırganınıza asla konukseverlik göstermeyin,aksine onu başınızdan atın!!

Üstünüze veya evinize yerleştirlmiş küçük şeyleri arayın.

c)Şüpheli saldırganla konuşmanız gerekirse,sizin ve onun arasında bir paravan olarak,parlayan koruyucu auranızı kullanın.

d)Her gece uyumadan önce Işık Kulesi metodunu uygulayın.

 

NOT:Ruhsal Vampir’lere karşı dikkatli olun’Çoğunun, başkalarının enerjilerini çeken masummuş gibi görünen kişiler olduğunu hatırlayın.Kendinizi verilen metotlarla korursanız onlara da dolaylı yoldan yardımcı olabilirsiniz.

Auranızı Işık Kulesi ile güçlendirmeyi sürdürün...

Hayatınızı aylakça geçirmeyin!

Sorumluluğu Yüksek Benliğinize verin,kararlılıkla ana hedefleri izleyin.

Medyumlukla sadece laf olsun diye uğraşmayın(cadılık da aynı şekilde :) ).Ya doğrudan girip korumasından faydalanın ya da uzak durun!

Korunmak için özel bir sembolünüz varsa,ek yardıma ihtiyaç duyduğunuzda,o sembolünüzü mavi bir ışık içinde(korunma amaçlı olduğu için mavi),alın hizanızda,canladırın.

Utanacağınız veya suçluluk duyacağınız bir şey yaptıysanız,alt benliğinize sevgi,acıma ve mizahla bakın.Kendinizi affedin ve yeniden başlayın(Pişman olup,pişman bir şekilde vakit geçirmek doğru değil,hatalardan ders alıp yeniden başamak gerek...)

 

RUHUN ZAYID NOKTALARI:

 

17-Rehberinizin duygusallık değil akıl olmasına izin verin.Duygu,astral mekanın yakıtıdır ve astral çalışmanızı güçlendirmek için kullanmanız gerekir.

Ancak korku ve şehvet duyguları,hayal gücünü yanlış şekilde uyararak kuruyucu auranızı zayıflatabilir.

 

a)Güçlendirilmiş auranız dışarıdan gelecek her türlü saldırıya karşı fethedilemez bir kalkandır.Ne var ki sadece dışarıdakiler bloke edebilir.

b)Hayal gücünüzde sembolik bir imaj biçimlerdirdiğinizde bu,karşı güçle riçin auranız içinde oluaşadak kalkanın odak noktası oalcaktır.

c)İstenmeyen enerjileri yok edecek pozitif eylemler canlandırarak istenmeyen imajlardan kurtulmayı öğrenin.

(Not:Bu olayı biraz çocukça ve eğlenceli olarak hatırlamak istiyorsanız,Harry Potter’da Böcürt’lü(ruh emiciye karşı kalkan oluşturma) sahneyi aklınıza getirebilirsiniz :) Kitabı okuyanlar demek istediğimi anlamıştır.Okumayanlar için de kaybedilecek bir durum sayılmaz,o kadar öenmli dğeil :) )

d)Gerektiğinde konsantrasyonunuzu ve aklınızı başka bir yöne yönlendirin.

 

18-Bazen ruhsal saldırı,düşünce formunun yardımıyla yapılabilir.Bu form,güveninizi kazanmak için bir başka kişi veya varlık şekline bürünmüş olabilir.Karşınızdakinin taklit olduğunun farkına varmazsanız,düşünce şekliyle yaratılan şekli aura bariyenize davet etmiş olursunuz.

(Rüyalarda önemli kişilerle karşılaşma(şeyh,peygamber vs.) da bu şekilde gerçekleşiyor olabilir.Yani bir ruhsal varlığa hemen güvenmemek gerekir.)

 

a)Düşünce gücüyle oluşturulan negatif düşünce formları direkt olarak duygularına nüfuz ederek yerlerşir.Bu özellikle duygularına kolay kapılan insanlar için büyük bir tehlike oluşturur.Duygularınıza hakim olmayı öğrenmelisiniz.(buna ben de çabalıyorum ama o kadar kolay değil açıkçası :( )

b)Bu tür formlar tarafından “baştan çıkartılan” insanlar umutsuzca tuzağa düşürülmüşlerdir çünkü auraları içerden delinmiştir.Ancak bir başkası Işık Kulesini uygulayarak onlara yardım edebilir.

 

19-Seksüel enerjilerle beslenen başka tip düşünce formları ise,hiperseksüel eylemlere hatta tecavüzlere neden olurlar.Suç ve şiddetin ruhsal yanı ile ilgili öğreneceğimiz çok şey var.

 

20-Geri seviyeli bedensiz varlıklar da negatif etkilerini düşünce formlarıyla gerçekleştirirler.

 

21-Kara büyü olarak da bilinen(Kırmızı da olabilir :) ) Woodoo Büyücülüğü,hedeflenen kurbana benzer küçük bir heykelin kullanıldığı ruhsal saldırının başka bir biçimidir.Büyü aracılığı ile kurban arasında iletişim kurulur.Kurbanı tasvir eden ve çoğunlukla da balmumundan ya da sabundan yapılan heykele yapılan herşeyi,kurban da yaşar.

 

a)Heykele ulaşabilirseniz bağlantıyı kesip koparın.Heykeli konsantre edilmiş yoğun düşünce gücünüzle temizleyin.

Bunu yapabilmek için düşünce gücünüzü konsantre etme konusunda kendinizi daha önceden çok iyi eğitmiş olmanız gerekmektedir.(Zihin kontrolünüz iyi değilse sakın temizlemeye kalkmayın ve dokunmazsanız da iyi olur!)

b)Kara büyünün size karşı kullanıldığından şüphe ediyorsanız ama heykeli ele geçiremiyorsanız bile bağlantıyı koparabilirisniz.

c)Auranızı güçlü tutun ve ışık Kulesi uygulamaları ile mühürleyin.

d)Hayal gücünüzü,dilediğiniz şeylerin pozitif imajlarıyla doldurmak için yaratıcı canlandırma tekniklerini uygulayın.Kararlılıkla yapılan bir canlandırma(imajinasyon),korumanız için mucizevi sonuçlar doğuracaktır.

 

ÇEVRENİZDEN GELEN SALDIRILAR:

 

22-Gürültü,kalablık gibi büyük kent sorunları auramızda ciddi tahribatlara neden olabilir ve yorgunluk,direnç azalması,hatta hastalığa yol açabilir.

 

a)Bazı gürültü farktörlerini kaynağında azaltmak mümkün.Diğerleri de izole edilebilir.Hemen belirtelim,rock müziğin bazı türleri insan için “yanlış”tır.(Metal müzik dinleyen birisi olarak ister istemez bu cümleyi kurmaktan çekinirim ama gerçeklik payı kesinlikle var,bunu kabul etmek gerek :)hatta şu sıralar newage dinliyorum biraz biraz,sanırım newage deniyor bu müziklere.Mesela Loreena McKennitt.Herkes tavsiye ederim,gayet güzel.Ama metalden de vazgeçmiyorum :) Pop müziğe ise herzaman “hayır”.Neyse fazla uzatmayım :) )

b)Stres dolu bir çevrede kendinizi yenilemek için her günün başlangıcında ve sonunda Işık Kulesini uygulayın.

c)Gün boyunca ayarlayabildiğiniz her zaman,özellikle de stres yaratan durumlardan önce 10-15dakikaızı gevşemeye,aura güçlendirmesine ve yüksek benliğinize uyum sağlamanıza ayırın.

 

23-Buna ek olarak zaman zaman,bir an durup içinize dönün.Ruhunuzun derinliklerine konsantre olmak ve yüksek idealler düşünmek son derece önemlidir.Tabii hedefiniz bütünlük olmalı.

 

24-Kişiliğinizi geliştirin!!!

Kendinize karşı dürüst olun.Hayat tarzınız sürekli büyüme ve gelişmenin anlamlı ifadesi olabilir pekala.Kararlarınızı,diğer insanların ne yapmanız veya ne olmanız gerektiği konusunda düşündükleri üzerine değil,gerçek olaylar üzerine temellendirmeyi öğrenin.

 

a)Beğeni ve ilgilerinizi ifade etmeyi öğrenin.İş dışında aktiviteler geliştirin ve kendinizi yansıtacak bir aile kurun.

b)Toplumun önyargılarının aracı haline gelmeyin.Bilinçaltınızı baskılardan uzak tutun.Kendinize ait olmayan standartlar üzerine hareket etmeyin.

c)En azından hayatın bazı alanlarında kendinize yetmeyi öğrenin veya kendinize yetmeyi sağlayacak bilgiyi edinin.

d)Zanaat hem kendine yeterliliğin bir biçimi hem de beğeni ve ilgilerinizi geliştirme aracı olabilir.El işçiliği gerektiren işlerde çalışmak,beyin,beden ve ruh için birleştirici bir tecrübedir.

 

25-Ruhsal gelişmeyle ilgilenen kişi vejeteryan diyete öenm vermelidir.Vejeteryan diyet strese nedne olan faktörlere karşı direnmede,tutarlı kişisel hayat tarzının bir parçası haline gelebilir.( En azından yediğiniz et miktarında azaltma yapabilirsiniz.

Ayrıca şöyle de bir bilgi var:

 

Genç bir kadın Mae’ye seksapelini nasıl artırabileceğini sormuş.Cevap olarak şunu söylemiş:

“Yiyebildiğiniz kadar çok et yiyin.”

Yani et yemenin böyle de önemli bir özelliği var ancak ruhsal korunma için vejeteryanlık daha avantajlı.Bu konuyu ayrı bir başlıkta açmaya çalışıcam :) )

 

İŞ VE SOSYAL YAŞAMDA NASIL AYAKTA KALIRSINIZ?:

 

26-”Grup Zihni” ve “Grup Aurası” çok sayıda insanın uzun sürelerle bir arada bulunduğu her yerde dikkate alınması gereen etkenlerdirç

 

a)”Grup Aruası” o topluluğun içinde bulunan bireylerden yayılan enerjinin bileşkesidir.

b)Gruğ geçici değil,fazla süre bir arada oluyorsa ve 10-12 üyeden kalabalıksa kaçınılmaz olarak rakip gruplara bölünecektir.(Lise veya diğer eğitim-öğretim kurumlarındaki sınıflarda buna çok rastlarız :) )

c)İş çevresinde olduğu gibi böyelsi bir rekabet,çok stresli bir atmosfer ve rahatsız edevek tuhaf oyunlar yaratabilir.

 

27-Ruhsal korunma ihtiyacı,özellikle grup aktivitelerine katılan insanlar için daha fazladır.Aura güçlendirmesi için düzenli Işık Kulesi uygulamasına ek olarak:

a)Grupta neler olduğunun farkında vararak ana grupla ve alt gruplarla ilişkilerinizde temkinilı,kendi geleceğiniz üzerinde belirleyici olabilirsiniz.

b)Grupla ilginizin ne olduğunu herzaman hatırlamak için;bir işte çalışıyorsnaız dikkatinizi işe verin.Ve gerçek bağlantınızın nereye ait olduğunu hatırlayın.

 

28-Hayal gücünüzü(imajinasyonunuzu) konrtol altında tutmayı öğrenin.Örneğins atıcının,ürünün aslında olmayan avantajlarını anlatarak,ürün hakkında gerçeklere dayalı mantıklı yargılarınızı es geçerek sizde duygusal bir cevap çağrıştırmasına izin vermeyin.

 

29-”İstek” ve “Korku”,hayal gücünü manippule edebilecke iki öenmli faktördür.Mantıklı kararlar için hiç bri kaynak olamaz.

 

30-Koşullanmış davranış,mantıklı yargıyı saf dışı etmek için kullanılan bir başka etkendir.Kibarlığınız,satıcı tarafından,kendi lehine maipule edilebilir.Satın alma ve iş kararlarında sosyal faktörleri dışarıda bırakın!”Hayır” deme korkusu mantıklı alternatifleri ileri sürmenizi ve bireysel yaşam tarzınızı zorlaştırabilir.”Hayır” demeyi mutlaka öğrenmelisiniz.

 

31-Rol verme,mantıklı yargıyı bertaraf eden bir başka yöntemdir.Anne,baba,karı veya koca,saygılı çocuk,aşık ve benzeri rolleriniz öne çıkartılarak yönetilen duygusal çağrılara cevap vermeyin.

 

32-Suçluluk duyguları,hayal gücünüzü yönlendirmek ve mantıklı yargılamanızı bertaraf etmek için kullanılan bir başka etkendir.Kendi ürün veya servislerini satın almanız konusunda sizi yönlendirmek isteyenlerin kendinizi herhangi bir konuda “suçlu” hissettirmesine izin vermeyin.

 

33-Asla “İyi bir şey kaçırıyorum” korkusunun vereceğiniz kararınızı etkilemesine izin vermeyin.

 

SAVUNMAMIZI AYİNSEL METOTLARLA GÜÇLENDİRMEK:

 

34-Ruhsal ve maddi dünyalar birbirinden kopuk değildir:

Astral dünya tarafından birleştirilmiştir.

 

a)Ruhsal enerjiler,fizik dünyaya özel etkiler yükleyebilir.

b)Sembolizm ve ayin bu şekild eorjinal bir obje veya eyleme güç yükleyebilir.

c)Bir muska;biçimi,bileşimi veya kaynağı ile ruhsal güce odak noktası olmayan uygun bir nesnedir.İlahi Güç’ten yardım istenerek daha etkili hale getirilir.Böylesi bir muska ruhsal korunmada yardımcı olabilir.Bununla birlikte ayin,tehlikeyi savuşturma konusunda en fazla değere sahiptir.

d)Ayinler,üyelerinin veya tek bir kişinin korumasını güçlendirmek için grup gücü sağlayabilir.Ayin,tehlike kaynağına karşı özel b,ir koruyucu gücü yönetmek için bir kişi tarafından da uygulanabilir.

 

35-Bilinçaltında yer alan suçluluk duyguları muhtemelen böylesi bir kötü şansın kaynağıdır.

a)Suçluluk duygularından kurtulabilirsiniz ve bunu yaplamlısınız da!

“Ödüller ve cezaları” unutun.Kendinize karşı dürüst olun.Yüksek benliğinizle ilişki kurun ve ilahi güçler tarafından sevildiğinizi bilin.

b)Bütün çabalarınızda başarı bekleyin,pozitif beklenti başarıyı davet eder!...

 

MİSİLLEME VE KARŞI ATAK:

36-Ruhsal saldırı,ruhsal korunmadan daha yorucudur.

Bu nedenle iyi savunma,herhangi bir saldırıdan daha kalısıcıdır.Bir saldırıyı sona erdirmek için misilleme yapmaya kalkışmayın.Auranızı güçlü tutarsanız saldırgan vazgeçmek zorunda kalacaktır.

 

a)Saldırıya karşı kendi içgüdüsel reaksiyonlarınızı bilmek faydalıdır.Bu öz bilgisi ile refleks eylemleriniz,içgüdüsel olarak ruhsal korunma tekniklerinde kullanılmak üzere programlanabilir.

b)Gelişmiş ve güçlendirilmiş bir aura,herhangi bir kötü gücü ve saldırıyı dış kenarlarından “geri yansıtarak” kaynağına döndürecektir.

c)Bununla birlikte bazen saldırıyı sona erdirmek için kati bir eyleme ihtiyaç duyulur.

 

37-Bir başka insan size niye saldırır?

Eğer bu kişi size kötü niyetle,kıskançlıkla,inkitam duygularıyla zarar vermesk isterse;bu onun kesinlikle ruhunun iyileştilmeye ihtiyacı olduğu anlamına gelir.

 

a)”Size lanet edenleri kutsayın,size kötü davrananlar için dua edin.”Etkin şekilde “kutsamak”,düşmanınızın hasta ruhunu iyileştirece ve saldırıları sonsuza dek sona erdirecektir.

b)Yüksek benliğiniz ilahi kıvılcımdır.Bu da demektir ki,kutsama gücünüz vardır!

 

38-Aura,kişinin bütünselliğinin bir parçasıdır.Ruhsal aura ile elektrilsel aura, ”bütün aura”nın parçaları olduğu için,ruhsal aurayı güçlendirmek elektriksel aurayı da güçlendirecektir.

 

a)İşte ruhun korunma,yani auranın güçlendirilmesi,bu yüzden fiziksel sağlık ve iyilik için önemli bir yardımdır.

b)Ruhsal korunma(güçlendirilmiş iyi bir aura yalnızca koruyucu değildir,ışın da saçar) sizinle ilişkide bulunan diğer insanlara da yardımcı ve iyileştirici olan önemli bir araçtır.

c)Ruhsal korunma,ruhsal dünyanın farkındalığınına kapı açar.Ayrıca Yüksek Benliğiniz ile iletişim ve farkındalık,bu yaşamda atacağınız en önemli adımlardandır.

 

***************

 

Tam 7sayfa olarak görünüyor yazdığım yazı.Biraz uzun sayılır :)

Umarım okursunuz.Okamadan direk alıntı amaçlı kullanacak birileri varsa kaynağı belirtirlerse iyi olur...

8 Başlık olarak özet bir yazı oldu.Psişik korunmayala ilgili şimdilik 3 yazı açabildim.Devamı gelecek.Bu başların hepsinden konular yazmaya çalışıcam :)

Psişik gücünüzün ışığıyla kalın :):)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hexagram bi rüya günlüğü tutmayı denemelisiniz demişsin ya bunu biraz daha açarmıısın...

ruhsal kargaşanın kaynağına bu şekil nasıl inebiliriz ki....o zaman bunları not ederken gözardı etmememiz gereken detaylar vardır heralde

kafamda ki sorulara yardımcı olursan sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Rüya günlüğü bilindiği gibi günlük olarak her sabah yazılır..

Yaklaşık 1ay kadar sonra bazı şeyler zaten dikkatinizi çekmeye başlar.Bu sizin bilinçaltınızı yansıtacak ve eğer farkında olmadığınız bir sorun,içsel bir sorununuz varsa bunun farkında varabileceksiniz.

Haberci Rüyaların farkına varabilirsiniz.Yani bir süre sonra zaten göze batan şeyler olacaktır yazılarınızda

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben buna ihtiyaç duyduğumda sadece kendi içsel sesimi dinleyerek evrenin en kuvvetli işığının kalbimi doldurduğunu hayel ediyordum. geçerli olabilirmi. işe yaradığını düşünüyorum.ve bunu birkaç arkadaşımada yaptırdım.

 

Siz işe yarıyor diyorsanız yarıyordur :)

İşe yarayan bir şeye olmaz diyemem...

Ayrıca hoca demeyin,sadece bildiğimi paylaşıyorum,hocalık haddime değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gerçekten dört dörtlük bir yazı hex.Aynı çalışmanın maji bölümünde de sistemli bir şekilde yapılmaya başlanmasını temenni ediyorum.Rüya günlüğü kesinlikle ve kesinlikle çok önemlidir.Rüyalar bilinçaltımıza işlenmiş olayların sembolik olarak bilince aktarılma çabalarıdır.Bilinç normal işleyişinde yalnızca bilinçaltına kayıt yapar.Özellikle majikal gelişim için bilinç ile bilinçaltı arasındaki ilişkiyi çitf taraflı hale getirmek son derece önemlidir.Majideki sembolizmin en önemli nedenlerinden biri budur;)....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hexagram güzel bir yazı teşekkürler, şunuda eklemek istiyorum bir metal dinleyicisi olarak, kesinlikle katılmıyorum bu konuda zararlı olduğuna, zaten zorla dinlemiyoruz bildiğin gibi ve zevk alıyoruz bundan buda ruhsal gelişimi çok olumlu etkiler, bende gerçekten çok etkili oldu metal müzik, sadece psişik güçlerimi ortaya çıkarmada değil genel anlamda da, bir hayat duruşudur metal(özellikle Heavy Metal) emin ol eğer şartlandırmadıktan sonra kendini metal senin için bulunmaz bir nimet bile olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...