Jump to content

ruhları görmek için bir büyüye ihtiyacım var...


gfbezgi

Önerilen Mesajlar

bir ruhla iletişime geçmek için bir büyü olduğunu zannetmiyorum varsa da ben bilmiyorum.

 

dolu büyüler var =) Ruhları çağırmak ve iletişime geçebilmek için iksirler, büyüler, tütsü karışımları gibi bir çok formül var. Bu noktada ruhu çağırmak sorun değilde, irtibat biraz sorun. Bu irtibat meselesini de büyüler kolaylaştırıyor ama kişinin biraz olsun durugörüsünün iyi olması önemli. Bunun dışında İrtibat celse ile yapılabilir. Bu tür bahsettiğim şekilde, ruh için tütsülerle de enerji yükseltilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ruhlarla iletişime geçmek için bir sürü şey var da arkadaşın görüşmek istediği belirli bir ruh anladığım kadarıyla.bu nasıl olur bilmiyorum.bu arada pelin otu halüsinojen değil mi?

 

evet içerisinde thujon isminde bir bileşik var. Zaten ruhları görmesini de bu sağlıyor. =) ama diğerleri kadar çok fazla etkisi yok. asıl bir ot daha var ruhlarla alakalı ve yüksek dozda halisinojen ama o bitki öldürücü olduğu için kullanılmamalı.

 

ruh çağırma formüllerinde de belli bir ruh için büyüler mevcut zaten. Ama bir eşyası gerekiyor, resim, giysi veya mezarından toprak gibi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

pelin otunu kaynat kaynattiğin otu al . Suyunu başka bir Kaba dok ve içine birer tutam olacak şekilde hindiba ve ejderkanı koy bunu da kaynat su yoğunlaşacak krem gibi olacak . Bu krem kıvamındaki suyu yatağını çevreleyecek şekilde dok . Kaynattiğin pelin otunu yatağın yanına koy . Sandal ağacı tütsüsu yak ve bir kağıda yatağını simgeleyen şekli cız biraz büyükçe olsun ve şeklin 4 köşesine mavi ortasına da beyaz mum yak . Mumlar erinceye dek transa geç . Soğan meditasyonu uygun bunun için . Bütün bu işlemler bitince üzerindeki metal ne varsa çıkar ve yatağa yat . Gece mutlaka uyandırılacaksin . Işlem bitince yatağı çizdiğin kağıdı yak ve denize nehire yada tuvalete at.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ejderkanını nerden bulucagm

 

güzel soru :) ben yazıcaktım şimdi

 

birde şunu sormak istiyorum mesela coğu şeyi yaptıktan sonra ya yakıyoruz ya denize birylerlere atıp gömüyoruz bunun sebebi nedir yani diyelim bu işlemi yaptık kağıdı yakmadık sakladık veya yaktık küllerini sakladık ne olur ? ve neden kendimizden uzaklaştırıyoruz ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...