Jump to content

yılan yuvası ve mezarlıkla ilgili bir büyü


ginger

Önerilen Mesajlar

o kadar çok başlık var ki, üç gündür sitede kayboldum. nereye nasıl yazayım bilemedim. Benim ve ailemin yıllardır merak ettiği bir durum var evde. Ananem gençken , bir kadın oğluyla evlenmesini istiyor ancak ananem ve ailesi kabul etmiyorlar. Ananem dedemle evlenirken de bu kadın düğüne gelerek baya olay çıkartıyor ve sana öyle bir şey yapıcam ki çok pişman olacaksın diye tehdit ederek gidiyor. Olayın sonunu anlatıyım uzatmadan, bu kadın oldukça sancılı bir şekilde ölüyor ve sürekli ananemin yanına gitmesini istiyor etraftan, onunla helalleşmem gerek ölmeden diyor ama ananem gitmiyor. öğrendiğimiz şu ki, bir mezarlıktaki yılan yuvasına konulan bir yumurta ile bir büyü yaptırıyor ama kendi hayatı da en az bizimki kadar kötü geçiyor.(ailede bu konuyu konuşmayı kimse sevmez özellikle çocukların yanında, o sebeple anladığım bu kadar). Ananemin, pek çok çocuğu öldü, bir tanesi de geçtiğimiz hafta. çocuklarının yarısı boşandı, kalan yarısı çok çok sıkıntılı evlilikler geçiriyor, bir dayım delirdi(cidden yani) diyebiliriz, şimdi de torunları boşanmaya başladılar. Hepimizin evlerinde bildim bileli mutsuzluk ve huzursuzluk hakimdir. Hepimiz girdiğimiz işlerde müdür seviyesine yükseliriz ama ya iş yeri batar ya başka bir sebeple o işte de tutunamayız. Çok kişiyle görüştük, hepsinin ortak söylediği bir şey var, ananeme yapılan büyünün çocuklarını ve torunlarını da etkileyecek bir büyü olduğu ve hepsi bu konunun kendilerini aşacağını ve yapacak bir şeyleri olmadığını söylüyorlar. Sadece gördüğüm rüyalar ve beni çok tedirgin eden 6.hissim için bu siteye üye olmuştum ama çok bilgili insanlar olduğunu anlayınca sormadan geçemedim. Söyleyecek birşeyleri olanlar varsa çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bahsettiğiniz büyü tehlikeli bir büyüdür. Yumurta büyüleri özellikle öldürmek için kullanılır, bunun yılan yuvasına konmasının ve bu şekilde büyü yapılmasının anlamı, bu kişnin yuvasından ölüm ve fesatlığın eksik olmaması için yapılır. eğer anneannen yaşıyorsa işiniz kolay, anneannen üzerinden yapılan büyü yine anneannen üzerinden bozulabilir. bozulmayacak büyü yoktur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...