Jump to content

Kırmızı Renk ve İçinizdeki Savaşçı Meditasyonu


sirius

Önerilen Mesajlar

Ateş ve İçinizdeki Savaşçı

 

Derin bir nefes alın ve bir ateş etrafında oturduğunuzu hayal edin. Alevlerin tüm çevrenize sıcaklık yaydığını hissedin. Ateş sizi çeker. İçinizde ateşe atlayıp alevlerle bütünleşme isteği doğsun. Işık ile bir olmak. Hazır olduğunuzda korunmuş olarak alevlere atlayın. Onlarla dans edin. Ne yapacağı önceden kestirilemeyen, değişken ve inip çıkan bir varlık olmanın nasıl bir his olduğunu deneyimleyin.

 

Şimdi de alevlerin etrafında ki ışık olduğunuzu hayal edin. Bir ışık olarak, ışık hızında yol alabilirsiniz. Hızla yükselip kırmızı bir tünelin arasından geçip farklı bir dünyaya geçiniz. Şimdi kendinizi demirden yapılmış beş kenarlı bir kapının önünde bulunuz. Kapının üzerinde ibranice "yargılama" anlamına gelen DİN kelimesinin kazındığını gördünüz. Kırmızı renkli harflere dokunun ve kapının açılışını izleyin. Kırmızı mumlarla aydınlanmış büyüleyici bir koridora giriniz. Odanın ortasında bir ateşin yandığı bir cadı kazanı görüdünüz.

 

Ateşin ışığının bir siluet oluşturduğunu fark edin. Yanına doğru yürüyün ve sizin en iyi savaşçı görüntünüzle tanışın. Bir kadın veya adam olabilir, bir süper kahraman veya bir ninja da olabilir. Bu askerin elinde bir kılıç, lazer olabilir veya silahsız olabilir. Kahramınınız muhteşem bir kırmızı aygıra atlayıp sizi arkasına alır. Atınız odanın içindeki bir aralıktan inanılmaz bir hızda dört nala gitmeye başlar ve sizi geniş bir alana çıkarır. Geçmişinizi, bugününüzü ve geleceğinizi aşarsınız, korkularınızın tarlaları ile umutlarınızın otlaklarını geçersiniz. Arada bir, korkularınızdan birinin bir canavar şekline bürünüp üzerinize doğru geldiğini görürsünüz. Her defasında savaşçınız onu tek hamlede yerle bir eder.

 

Korkularınızı öldürdükten sonra, fatihiniz sizi odanın içine geri getirip, ateşin yanında oturur. Bu muhteşem bedene dikkatli bakınız ve ona ne söylemek isterseniz söyleyiniz. Ne yapabileceğinizle ilgili ondan yardım isteyin. Savaşçınıza açık bir şekilde ifade edin. Sonrada süper kahramınınızı bunu sizin için gerçekleştirmesi için yollayın.

 

Şimdi Tanrı'nın ismi olan Elohim Gibor mantrasını mırıldanın. Kainatın yaratma gücünü Elohim Gilbor'u tekrarlayın. İstediğiniz kadar uzun bir tonda bu ismi mırıldanın.

 

Bitirdiğiniz zaman, derin bir nefes alın. Nefesinizi içinizde tutun. Kırmızının yeniden canlandırıcı enerjisinin bütün bedeninize yayıldığını hissedin ve nefes verin. Tekrardan derin nefes alın. Nefesinizi tutun. Kahramanınızla ebedi kan kardeşler gibi el sıkıştığınızı hayal edin. Daha sonra yanın ateşin yanına doğru yaklaşın. İçine atlayın. Ateşe katılın. Şimdi kendinizi başlangıçtaki kamp ateşinde hayal edin. Alevlerle dans etmeyi ışıkla beraber yanıp tutuşmayı unutmayın. Hazır olduğunuzda ateşin yanında oturun ve kor ateşin sıcaklığını hissedin. Kamp ateşinin yanındaki güvenli yere dönün gözlerinizi açın.

 

Kaynak: Bir dilek tut

 

Not (Sirius): 1-Hayal edilen ateş yakıcı değil güç verici sizi ısıtan güçlendiren ateş olacaktır.

 

2-Kudret mantrası olarak Elohim Gibor kullanılır. Gibor "kahraman" veya "cesur" olarak tercüme edilir. Bu mantra, Tanrı'nın hayat veren ve yaratan çetin gücünü davet eder ve insanların kahramanlara dönüşmesine yardımcı olur.

 

3-Bunu kırmızı bir ortamda yapmak daha faydalı olur. Mesela kırmızı giysiler, kırmızı bir mum gibi.

sirius tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herşey Neden kırmızı ? eğer kırmızı şeytanın rengi ise Elohim Gibor' u neden mırıldanıyoruz ?

 

kırmızının şeytanın rengi olduğunu kim söyledi? Şeytanın bir rengi var mıdır sence....

 

Kırmızı renk ile yapılan çalışmalar kişiye güç ve hırs katar. Kişinin özgüvenini yükseltir ve istediği konuda başarılı olmasında yardımcı. Kırmızı renk aynı zamanda (tonlarına bağlı olarak) aşkın ve arzununda rengidir. Kırmızı gül neden aşkın sembolüdür? =)

 

Kırmızı renk ile çok fazla çalışmanın sakıncaları vardır. Fazla kırmızı renk kişiyi agresifleştirir, nefsi arzularını arttırabilir (özellikle cinsel anlamda) ve kavgaya zemin hazırlayabilir. Ama dozajında kırmızı renk ile ypaılan çalışmalar kişinin motivasyonunu destekleyerek, onu istediği konuda (olumlu yönde) bir savaşçıya dönüştürebilir. Böylelikle istediğiniz hedefe kolayca ulaşmanızı sağlar.

 

Sadece kırmızı için değil tüm renkler için geçerlidir. Mesela mavi huzurun, derinliğin korunmanın rengidir. Lakin mavinin koyu tonları ve fazla mavi renkle çalışmalar yapmak kişiyi fazla dünyadan soyutlar ve içe kapanık bir kişi yapar. Ya da yeşil şefkatin, insan sevgisinin ve şifa ile bereketin rengidir ama fazla yeşille yapılan çalışmalar kişiyi korunmasız bırakır.

 

Kısacası herşeyin fazla zarar =) BU çalışma istekleri gerçekleştirmek için kırmızıya odaklanarak yapılan güçlü bir meditasyon. Birçok konuda başarıya ulaşmanızda kolaylıkla yardımcı olacaktır ama sık sık bu meditasyonu yapmayın. Mesela iki gün yaptıktan sonra bir gün ara verin. Veya kendinizi izleyin ve ara vermeniz gereken zamanları tespit edin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Peki :) Cevabınız için teşekkür ederim . Beni bu konuda aydınlattınız :) lakin bir sorum daha olucak . Ateşten oluşturduğumuz bu siluet bize zarar verebilirmi ? birde ateşten oluşum .. neden ateş. bunuda açıklarsanız sevinirim :)

 

ateş insanlığın başından beri "arınmanın" ve "gücün" sembolüdür. Ateş elementi yaşam vericidir, güçlendiricidir ve en önemlisi arındırıcıdır. Güneşi düşünün. Güneş, dünyayı ısıtır, yaydığı ışınlarla ağaçların fotosentez yapmasını sağlar, enerji verir, yaşam verir... Neden bütün kültürlerde ki cehennem ateş ile tasvir edilir? Neden hastalandığımızda "ateşleniriz"? Neden çöpleri ateşte yakarlar? Çünkü ateş, arındırıcıdır. Cehennem ceza yeri değildir arınma yeridir. Aşkın elementi neden ateştir? Çünkü aşk ruhu yakar ve yanan ruhtan yeni ve daha güçlü bir ruh doğar. Anka kuşunu hatırlayın, yanarak ölür ve küllerinden yeni bir anka kuşu doğar. Ateşin doğası keşfedilemezdir. Mumu izleyin, ateş yükselir alçalır, durgunlaşır... Ateşle bir olmak kendi doğanızla dans etmek gibidir.

 

silüete gelince sizin oluşturduğunuz bir şeyin size zarar vermesi mümkün değildir. Çünkü siz onu yaratırken onun sizi koruması için yaratıyorsunuz. Yarattığınız silüet zaten "sizin cesaretinizin ve gücünüzün" bir parçası =)

 

Bu çalışmalar biraz ileri seviye meditasyonlardır. İmgelemenin ve meditatif konuma geçmenizin güçlü olması gerekir =)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ateş irade gücünün sembolüdür ayrıca semenderler ve iblisler ateşten oldukları için coğu insanda ateşe karşı antipatik bir durum oluşmuştur ki bu yanlıstır içinde ateşin bulunduğu herşey karanlık bir gücü anımsatıyorsa insanda karanlıktır cünkü insan içinde 4 elementi bulundurur bence bu soruları sormadan önce biraz daha araştırma yapmalısınız :)

 

bu arada eline sağlık gerçekten peki bu sadece psikolojik olarakmı bir kazanç sağlıcak bize yoksa düşünce gücüyle evrene bir mesaj mayetindede değişikliklere yol açabilirmi ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ateş irade gücünün sembolüdür ayrıca semenderler ve iblisler ateşten oldukları için coğu insanda ateşe karşı antipatik bir durum oluşmuştur ki bu yanlıstır içinde ateşin bulunduğu herşey karanlık bir gücü anımsatıyorsa insanda karanlıktır cünkü insan içinde 4 elementi bulundurur bence bu soruları sormadan önce biraz daha araştırma yapmalısınız :)

 

bu arada eline sağlık gerçekten peki bu sadece psikolojik olarakmı bir kazanç sağlıcak bize yoksa düşünce gücüyle evrene bir mesaj mayetindede değişikliklere yol açabilirmi ?

 

sadece psikolojik bir etki değil aynı zamanda ruhsal bir çalışma olarak etkisi yüksektir. Ruhsal etkisi doğru meditatif konumda yapılırsa, psikolojik etkisinden daha fazladır =)

 

Peki seviye belirtmek gerekirse? Yani bunu herkes yapabilir mi yoksa ileri seviye mi dersin?

Teşekkürler bu arada ^^

 

Enerjisel çalışmalar ve meditasyonlar yapmış herkes yapabilir. Bu işler için belli bir seviye söylemek mümkün değil, kişinin kendini hazır hissetmesi ile alakalı. Lakin genelde bu tür çalışmalar başlangıçta önerilmez. Çünkü bundan önce meditasyonun temelini, meditatif konuma geçmeyi bazı basit ama etkili meditatif çalışmalarda güçlenmek gerekir. Doğru odaklanmayı ve konsantrasyonu sağlamayı beceriyorsanız bu çalışmayı da yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ruhsal etkileri nelerdir bir kaç örnek verebilir misiniz?

 

Aslında çalışmayı okuduğunuzda çok açık bir şekilde görülebilir. İçsel cesareti almak, başarı yolundaki engellerinizi ortadan kaldırmak, kişinin hem ruhsal hem dünyevi ilerleyişini engelleyen içsel korku ve endişelerle yüzleşip yola devam etmek.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tarz ileri imgeleme gerektiren meditasyonlardan önce imgeleme çalışmaları yapmanı tavsiye ederim. =) hayal gücü ve imgelemeyi güçlü yapmak bu çalışmaların temelini oluşturuyor.

Pentagon.jpg

Buldum :) imgeleme çalışmasını kendim hayal ederekmi yapmalıyım yoksa belli bir çalışması varmı?

Bu arada din kelimesini ibranice veya türkçe olarak imgelemek önemli değil sanırım?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Peki ateşle bütünleşip ışık olduk dans ettik ve koridordan geçtik sonra ne yapmalıyız? istediğim herşeyi mi?

 

Detaylı bir meditasyon hangi kısmını anlamadığını Korkularla yüzleşilecek. Bu sizin seçtiğiniz olabilri veya o sırada vizyon şeklinde akalabilir. Quote yaparak hangi bölümü anlamadığını iletirsen, daha çok yardımcı olabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...