En iyi Müzik Grubu Sizce Hangisi ?
-
Similar Topics
-
Hoşunuza Giden Müzik Klipleri
Hoşumuza giden, anlamlı bulduğumuz, kendisini izleten klipleri bi araya toplayalım diye açıyorum bu başlığı., Yer: Diğer Müzik Türleri
-
Müzik Tarihi
Müzik , geçmişte ve günümüzde bilinen her toplumda bulunur ve kültürel bir evrensel olarak kabul edilir. [1] [2] En izole edilmiş kabile grupları da dahil olmak üzere dünyadaki tüm insanlar bir müzik biçimine sahip olduklarından, müziğin büyük olasılıkla ataların popülasyonunda insanların etrafa dağılmasından önce mevcut olduğu sonucuna varılabilir. Sonuç olarak, ilk müzik Afrika’da icat edilmiş ve daha sonra çeşitli enstrümanlar yapmak için çeşitli farklı malzemeler kullanılarak insan yaşamının, Yer: Diğer Müzik Türleri
-
Yükselen Burcunuz Hangisi?
Doğum anımızdaki en önemli 3 noktadan biri ve belirlenmesi en hassas olanı yükselen burçtur. kendi yükselen burcumuzu işaretleyip sitedeki yoğunluğun hangisinde olduğu merakımı gidermek istedim... bilmeyenler bazı bilgilere sahiplerse öğrenebilirler...yardım edebilirim. Emin olmadan işaretlemeyin! http://www.gezinet.net/images/burc.gif, Yer: Anketler
-
Kişiliğinizi İfade Eden Renk Hangisi? Neden?
Bazı insanlar renklerin kendilerini , kişiliklerini anlatığını düşünür.Peki sizin kişiliğinizi ifade eden renk hangisi??Ve neden o rengin kişiliğinizi ifade ettiğini düşünüyorsunuz??, Yer: Anketler
-
Yavuz Çetin Müzik ve Barış Festivali
Türk rock müziğinin altın çocuğu Yavuz Çetin’in anılacağı 5. Yavuz Çetin Müzik Festivali, 5 Mayıs'ta Volkswagen Arena’da gerçekleşiyor. 18'inci ölüm yıl dönümünde sanatçı arkadaşları ve sevenleri tarafından düzenlenen gecede Türk müziğinin birbirinden önemli isimleri yer alacak. Tanju Eksek & Yavuzcan Çetin Batu Mutlugil Büyük Ev Ablukada Even Flow Moğollar Bulutsuzluk Özlemi Kurtalan Ekpres Pentagram Sahte Rakı Tarih :05 May 2019 Pazar 13:00 Yer: Volkswagen, Yer: Pano
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.