Jump to content

Druid Para Büyüleri


cemsit

Önerilen Mesajlar

Para büyüleri 1:

Bankadan gıcır gıcır, kullanılmamış bir kağıt para edinin ve onu hep o gıcır hali ile koruyun.Her sabah uyandığınızda paranın üzerine o günün tarihini atın ve parayı iki elinizin arasına sıkıştırın ve yedi kez BAFOMETİNARA kelimesini söyleyin.Her gün bu işlemi tekrar edin ve her günün tarihi paranın üzerine yazın.artık para size daha da yaklaşmaya başlayacak ve işleriniz açılacaktır.Para eskiyince,yeni bir para ile işlemi sürdürün..

 

Para büyüleri 2:

Antikacılardan eski gümüş para edinin.Beyaz bir kağıdın üzerine ARKTALERİ kelimesini yazın ve gümüş parayı bu kağıda sardıktan sonra bir ip ile bağlayın.Sonra parayı kağıda sarılı bir şekilde cebinizde taşımaya başlayın.Bu büyü sizin paraya yaklaşmanızı sağlayacaktır..

 

Alıntıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben şu büyüyü tavsiye ediyorum, kullanan tanıdıklarım var, biraz uğraştırıyor ancak sonuçları son derece tatmin edici:

 

1. Aşama

Günlük gazetenizi açın, iş ilanları sayfasına bakın. O büyük sayfada bir yerlerde dikkatli baktığınızda sizin yeteneklerinize ve bilginize uygun bir meslek sihirli bir şekilde ortaya çıkacaktır. Eğer gazete işe yaramazsa bu büyüyü internetten Google'ı açıp "iş ilanları" yazarak ta kullanabilirsiniz.

 

2. Aşama

Yeteneklerinize göre olan işi bulduktan sonra gelelim büyünün ikinci aşamasına. Bulduğunuz işin işverenine gitmeniz, ve bu kutsal kişiye bazı büyüsel malzemeler götürmeniz gerekiyor. Malzemelerin listesi:

-Kırtasiyeden alınan siyah mürekkeple dolu, ucuna 3 kez "hoh"lanmış, 3 kere sallanmış ve en az 3 saniye boyunca güneş ışığına maruz kalmış tükenmez (pilot ta olur tercih sizin) kalemle yazılmış bir özgeçmiş

-Kutsal işveren kişiye giderken giyilmesi gereken, özenle seçilmiş, üzerinde absürd desenler, şekiller vs. olmayan, arıtılmış ve 3 gün güneş ışığında bekletilmiş suyla dolu bir ütüyle 3 kez ütülenen ve 3 kez buharlanan sihirsel iş görüşmesi giysisi

-Kutsal işveren kişiyi etkilediği bilinen ve kokusuyla kişiye özgüven veren keskin bir erkek parfümü (3 veya katları defa sıkılmalıdır)

-Kutsal işveren kişiye kurban olarak verebileceğiniz değerde gördüğünüz 1 kutu kutsanmış kakaoyla yapılmış ve kutsanmış sütle tatlandırılmış çikolata

 

3. Aşama

Geldik son aşamaya. İlk 2 aşamayı tam olarak yerine getirip kutsal işveren kişiye gittiğinizde söylemeniz gereken bazı sihirli sözcükler var, ancak bu sözcükler kişiden kişiye göre değişmektedir. Şu şekilde açıklayayım:

Giriş Bölümü:

"İyi günler, iş görüşmesi için gelmiştim (Burada kurbanlık olarak hazırladığınız bir kutu çikolatanızı sunun)"

Devam Bölümü:

"Yeteneklerim (yeteneklerinizi ve kabiliyetlerinizi söyleyin), ilgi alanlarım (ilgi alanlarınızı söyleyin) (Siz bunları söyledikten sonra kutsal işveren kişi sizi yeterince değerli görürse size bazı şartlar sunacaktır, belirli sihirsel çalışma saatleri, ve bu çalışmaların karşılığında büyünün sana sağlayacağı para miktarında pazarlık etme gibi, şartlar size uygunsa kabul edin, uygun değilse kabul etmeyin sonrasına çok sıkıntı çekebilirsiniz, başka bir yerde aynı büyüyü tekrar deneyin)"

Kapanış Bölümü:

"(Şartları kabul ettiyseniz, kutsal işveren kişi sizinle sonra tekrar temasa geçeceğini söyleyecek ve ritüelinizi bitirecektir. İyi günler dileyin ve kutsal işveren kişinin mekanından çıkın.)"

 

Eğer tüm aşamaları tam olarak yerine getirdiyseniz, kutsal işveren kişi sizi yeterince değerli gördüyse ve sizinle tekrar temasa geçerek ritüelinizin ve kurbanınızın sonucunda isteğinizi kabul ettiğini söyler, size belirli sihirsel çalışma saatleri verir, ve belirlenen saatlerde size verilen görevleri yerine getirirseniz, para hayatınızdan asla eksik olmaz. Bu büyüyü yapan tanıdıklarım var ve hepsi de paralı ve huzur içinde yaşıyor :)

 

 

 

Şaka bir yana, eğer kendiniz çalışarak para kazanabiliyorsanız ya da paraya çok acil ihtiyacınız yoksa böyle büyüleri hiç aramayın, zaten çok büyük ihtimalle işe yaramaz, bu tarz para büyüleri genelde paraya çok sıkışan insanlara yardım etmek için bulunmuş şeylerdir, kimseyi çabasız kolayca zengin etmez...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...