Jump to content

Vrillon'un mesajı


Ashtar Sheran

Önerilen Mesajlar

1977‘de Yapılan Ilk Galaktik Federasyon Yayını (Vrillon Ashtar Command) 26 Kasim 1977 cumartesi aksami ingiltere'de yasanan ilginc bir oalyi sizlerle paylasmak istiyorum. Saat 17:10 sularinda yerel televizyonlarin haberlere basaldigi sirada kendisini Ashtar Galaktik Komutanligindan "Vrillon" ismiyle tanıtan bir ses yerel televizyonun yayin yaptigi sinyale girmeyi basardi. 6 dakika boyunca yerel tv kanalini tilt eden illegal yayin devam etti, kanal sahipleri ve yayıncılar tarafından nekadar durdurulmaya calisilsa da birturlu basarili olamdilar. “Resmi bir kurum mesajı engellemeye çalıştı. Binlerce insan televizyon kanalına ve polise telefon etti. Yayın kurulu, canlı yayında bir özür sunarken, bunu “muzip bir radyo yayını” ve “şaka” olarak addettiler. Bu “şaka”nın kaynağı ise hiçbir zaman tespit edilemedi.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=gflfRrcn6QI&feature=related

 

Vrillion’un Kasım 1977 tarihli mesajının tam metni ise şöyle:

 

“Ben Ashtar Galaktik Komutanlığı temsilcilerinden Vrillion. Uzun yıllardır bizi gökyüzündeki ışıklar olarak gördünüz. Şimdi sizinle, diğer kardeşlerinizle de olduğu, gibi barış ve bilgelik adına konuşuyoruz. Irkınızın ve dünyanızın kaderi ile ilgili sizi uyarmaya geldik. Böylece kardeş varlıklarla iletişime geçebilir ve aynı zamanda dünyanızı ve çevrenizdeki dünyalarda yaşayan varlıkları tehdit eden tehlikelerden korunmak için gerekli önlemleri alabilirsiniz. Bu; gezegeniniz Acquarius Çağı’na girerken, büyük uyanışa katılabilmeniz içindir. Yeni Çağ ırkınız için evrimin ve büyük barışın hüküm sürdüğü bir çağ olacaktır; tabii eğer yönetiminiz kendi kararlarını uygulatan şeytani güçlerin farkına varırsa. Şimdi dinleyin; çünkü bu şans bir daha elinize geçmeyebilir. Tüm şeytani silahlarınızı yok etmelisiniz. Çatışma zamanı bitti ve eğer hak ettiğinizi gösterirseniz, parçası olduğunuz ırk evriminin bir üst aşamasına geçebilir. Barış ve iyi niyet içinde yaşamayı öğrenmek için kısa da olsa zamanınız var. Gezegendeki küçük gruplar bunu öğreniyor ve yükselen Yeni Çağ’a geçebilmek için yaşıyorlar. Bunu kabul etmek veya reddetmekte özgürsünüz; ancak sadece barış içinde yaşamayı öğrenenler ruhani evrim alanına geçebilecekler. Şimdi Ashtar Galaktik Komutanlığı’nın temsilcisi Vrillion’un sesine kulak verin. Dünyanızda kol gezen sahte kahinler ve rehberlerin farkına varın. Onlar, sizin para adını verdiğiniz enerjinizi sizden alacak ve bunu kötü sonlar için kullanacaklar. Size de karşılığında değersiz artıklar kalacak. Yüksek benlikleriniz sizi bundan koruyacaktır. Size gerçeği, karmaşayı, kaosu ve yalanı fısıldayan içinizdeki sese karşı hassas olmayı öğrenmelisiniz. İçinizde varolan gerçeğin sesini dinlemeyi öğrenin.. ve evrim yoluna doğru ilerleyin. Bu bizim sevgili arkadaşlarımıza mesajımızdır. Sizin, gökyüzünde ışıklarımızı izlemeniz gibi biz de yıllarca sizin gelişiminizi izledik. Dünyanızda ve dünyanızın etrafında; bilimadamlarınızın da kabul ettiği daha fazla varlıklar mevcut. Sizinle ve ışığa olan yolunuzla ilgili derin endişe duyuyoruz ve size yardım edebilmek için elimizden geleni yapacağız. Korkunuz olmasın; sadece kendi benliklerinizin farkına varın ve dünyanızda uyum içerisinde yaşayın. Ashtar Galaktik Komutanlığı olarak ilginize teşekkür ediyoruz. Şimdi bulunduğunuz 3 boyutlu düzlemden ayrılıyoruz. Yüksek sevgi ve gerçeklik sizinle olsun”

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bağlantı kurulsa bile çok fazla birşey değişeceğini sanmıyorum. Zaten yapılması gerekeni söylemişler. Hükümetler silahlanma politikalarını bir kenara bırakıp insanlara refah ve huzur sağlamalı. İnsanları bu konular hakkında bilgilendirip barışçıl bir şekilde yaşatmaya sevketmeli. İnsanlar kendilerini ellerine silah alıp Ramboculuk oynamaktan alıkoyabilirler. Ama ülkeler maalesef toprak parçaları ve gereksiz egoları yüzünden insanları katletmeye devam edecekler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

adalet bıraz zor yanı ıkızlerden bırısı bıle dıgerınden bır sanıye once cıkıyo cıft yumurta ıkızydık hanı nıye aynı anda degıl en basıdınden ama bellı olmaz ya dunyanın durdugu gunde kı gıbı bır olay olurda ınsanlar kocaman bır hııı derse :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Silahlanmayı bırakın demiş de bunu söyleyen de bir Komutanlık. Bu nasıl oluyor? :)

Bir de o kadar mühim ve dünya çapında mesaj verirken sahte medyumlara falcılara dikkat edin,para kaptırmayın demiş. Bu mantıkla, başka dolandırıcıları da sayabilirdi. Ya da ne bileyim, cinsel saldırıya uğrayabilirsiniz, gece sapıklara dikkat edin. Kapınızı kilitleyin hırsız girmesin. vs gibi basit bir mesaj gibi geldi bu kısmı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sadece iyimser bakmamak lazım olaya...bizdeki tüm silahları yok etmemizi istiyor bu kumandan bozuntusu..biz silahlarımızı bıraktığımız zaman işleri kolaylaşır direniş olmaz(haa doğru adamlar bizden fersah fersah ileride ama savaş bu işte)..o yüzden kimsenin ağzına bakmamak lazım...şeyhülislamın salak bir fetva çıkarması cahil halkında onun peşinden gitmesi gibi bişey olabilir bu...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yüz yıldır uyarılıyoruz ama bir milim değişme yok . bu kadarmı beyinsiz bir ırkız nedir anlamadım ki ?

 

açıkcası bu yoruma çok güldüm :) ama doğru söylüyor katılmaktayım bu arada gece gece ürktüm arkadaş ya :) o baştaki müzik falan ürküttü zaten bide o resmi koymuşlar gelde ürkme :) ya biz birbirimizi katledicez yada onlar bizi katledicek bence :) eninde sonunda ölücez :D asthar gece gece nie ürkütüon insanı :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evrende bizim formumuzda varlıklar mevcut. Yaşadığımız gezegen değerli bir koloni. Gezegenin yaşı milyarlar ile ifade ediliyor. Fakat bilinen tarih bir kaç bin yıl. Bana göre; koloninin hasat zamanı geldiğinde birşeylerin farkında olanları ve içerisindeki şiddet , kibir , ego gibi bencil duyguları törpülemiş insanları yanlarına alıp yeryüzünde bir diğer tohumları ekmek için tufan yaratıyorlar ve tüm canlılar yeniden başlatılıyor yani ölüyor. Mısırlılar , Mayalar nerede gibi bir soruya vereceğim en mantıklı cevap budur.

 

Neden böyle bir savaştan haberimiz yok? Dünya dışı yaşamı tam olarak bilmeyen veya inanmayan insanlara böyle bir savaştan bahsedersek olabildiğine bilim kurgu hikayesi olarak algılar. İnsanlar henüz kendi vecihinin özelliklerini , ruhunun üstünlüğünü bilemezken böyle bir savaşı bilmesi hiçbir fayda etmez. İlluminati geçmişte uzaydan gelen varlıklar tarafından kurulmuş bir gizli örgüttür. Yani durum daha vahim , Reptilianlar zaten içimizde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Düşüncem amaçları kolonileştirmekti. ama insan ırkı okadar tehlikeliki kendine bomba sarıp patlatanlar bile var ölüceklerini bilmelerine rağmen, Silahları yok edin demiş. bundan bahseden gerçekten bir Ashtar Galaktik Komutanlığı Temsilcisiyse. "Komutanlık" gerçekten bizden korkuyorlar. Belki yaklaşmaya belki yardım etmeye ama şuan amerikada bir ufa geze hemen peşine 2 tane f16 salarlar sırf düşürmek için... 1977 de alınmış bu mesaj 35 sene geçmiş Çoktan gittiklerine emin olun bizi listeden çıkardıklarına eminim. sonunda kendi dünyamızı iyice kirletip bitiricez ve insanlık sona ericek...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...