Jump to content

Gördüğüm ölü veya intahar eden insanlar.Yardım ederseniz çok sevinirim.


MerLin

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır bazı şeyler görüyorum.Mesela şu anda annemin iş yerindeyim.Buraya gelirken eski tahta köprünün yanından geçiyordum kafamı çevirdim ve köprünün üst demirlerinden kendisini asmış bir adam gördüm öylece duruyordu.Gözlerimi açıp kapadığımda ise yok oldu.Edebiyat dersinin ortasında daldım ve zıpladım çünkü vücudumun önünden bir araba takla atarak geçti.Son durak filmini bilirsiniz belki aynı onun gibi.Bilinçaltı falan derseniz hiç korku filmi izlemem sevmemde ayrıca günlük hayatımda böyle olaylarla da karşılaşmıyorum.Ve o arabanın takla attığı gün akşam annem evleneceği adamın öğlen 3 gibi ki buda benim dersime denk geliyor Eskişehir'e gelirken arabayla takla atarak öldüğünü söyledi.Duyu-görü mü,başka birşey mi bilmiyorum fakat bu beni gerçekten korkutmaya başladı.Ne olabilir sizce bir fikriniz varmı?Ayrıca buraya sadece 2 örneğini yazdım daha birçok şey geldi başıma bu konuda.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bunlar normal şeyler değil.Fakat psikologa gidersem normal bir depresyon başlangıcı gibi bile gösterbilir.Burda ki insanlara güvendiğim için konu açıyorum.

 

Depresyon başlangıcı demez. Samimiysen anlattıklarında direk tedavi altına alınırsın. Ve alınman da gerekir bence. Görüler imaj şeklinde olur. Gerçekle imajı ayırt edememe durumu ancak psikolojiktir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence gördüklerin gerçekleşmiş diye gazeteleri falan kontrol et, eğer olmamışlarsa da ileride olabilir diye bekle bence. bu ya durugörü ya da geçmişi görüyorsun. dediğim gibi gazetelere bir bak derim.. ama zor bir durum gerçekten. umarım her açıdan kazasız atlatırsın..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Valla abi tam anlamadığım için size danışayım dedim bi :D.

Ama ayırt edebiliyorum bakıyorum orda asılı adam duruyor köprüde mesela bana bakıyor resmen ölmüş kafayı çeviriyorum yok oluyor ama görüyorum kesinlikle.

 

 

Ölü adama yorum yapamam herşey olabilir o.Ben sadece arabanın takla atması ve adamın ölmesi olayına durugörü dedim.Eğer gördüğün araba o ise. Olayları gözlemle iyice olanları gördüklerini.Kendin anlıyabilirsin konuları okuyorsun sitede ve biliyorsundur herlde artık.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bunları bir iki kere görmüş olsaydın durugörü falan derdim ama bu kadar sık görmen psikolojik bir bozukluğun işareti olabilir.

 

Sorun devam ediyor mu bilmiyorum fakat bu arkadaşa katılıyorum. Yaşanan herşeyin parapsikoloji ile alakası olmak zorunda değil. İtiraf etmek gerekirse buna benzer şeyler bende çok yaşadım. Asılmış bir insandan ziyade yanan insanlar veya siyah giyinimli bazı varlıklarların beni kestiği gibi kan ve vahşet dolu şeyler görürdüm.

Psikiyatriste gittim ve artık rahatım diyebilirim. Zaman zaman yine olsa da eskisi kadar korkunç değil.

 

Bunlar ciddi şeyler, gözardı edilmemeli diye düşünüyorum. Zira bu tür görüntüler beynin ön lobosundan göze yansıtıldığı söyleniyor. Sebep olarak ta bir takım beyin sıvılarının yetersiz gelmesiymiş.

Kısaca, ihmal edildiğinde çoğalan kötü bir durum içerisindesin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...