Jump to content

Bilinçsiz Astral Deneyimi ve Karın Bölgesi Kasılma Kilidi, Sorular


ForbiddenParadise

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar, öncelikle yazıyı okuyanlara ve cevap verecek olanlara teşekkür ediyorum.

 

Ben Astral Seyahat konusu ile hiç bir bilgiye sahip olmadığım zamanlarda bunu yaşadığımı hatırlıyorum.

 

Önceleri, yatağa yattığım zaman hemen uyumak istediğim için kendimi iyice serbest bırakmam gerektiğini ve rahatlamam gerektiğini, yani bu yolla hemen uyuyup, yatakta dönerek zaman kaybetmemem gerektiğini düşünüyordum.Ve kendimi serbest bırakırken, sırt üstü yatmadığım halde, bi anda 3. aşamaya geçip beynimde kollarımda ensemden gelen bir derin uyuşma titreme ve çınlama hissediyordum. Buna Ektaz deniliyor sanırım. İşte bu anda "Noluyor Lan" tarzında bir tepki ile hemen toparlanıp gözlerimi açıp oturuyordum. Bunu farkettikten sonra aynı şey tekrar tekrar günlerce olmaya devam etti ve arada sırada sürekli oluyordu.

 

Daha sonra, üzerinden belli bir süre gectikten sonra bu olay farklı bir hal almaya başladı.Ben o gün bir bilgisayar oyunu oynadıktan sonra eve geldim. Haliyle kafamdan oyunla ilgili düşünceler ve görüntüler geçiyordu. Daha önce olan titreme çınlama olayı ilk başladığı zaman hemen gözlerimi açıyordum fakat sonra sonunu görmek istedim ve kendimi serbest bıraktım sonra vücudumu hissetmemeye başladım ve dedimki "herhalde vücudum uyuyo bilincim acık". Bu olduktan sonra yine oyunla ilgili düşünceler aklımda geçerken bir anda oyunla ilgili bir görüntü flash gibi gözümün önüne geldi.Yine "Noluyor Lan" gibi bir tepki verdim. Benim için çok yeni ve farklı birşeydi.İlerleyen zamanlarda 1-2 defa daha oldu. Pek ilgilenmedim. Daha sonra 6 ay askere gittim geldim. Askerde bir arkadas Astral seyehatten bahsetmişti. Sonra bu forumu buldum ve bir çok bilgi edindim.

 

Şu anda astral denemeleri yapıyorum fakat birşeylerin eksik olduğunu hissetdim. Sırtüstü yatıyorum ellerimi karnımın üstünde, göğsümün üstüne ve bacaklarımın başladığı yere koymayı denedim. o titreme ve çınlamayı hissedip uyuşmuş hale geçebiliyorum. Kendimi ters yönlü hayal edebiliyorum ama yinede kendimi kasıyormuş gibi hissediyorum.

 

Bir kaç denemeden sonra birşeyi farkettim. Sırtüstü yattığımızda nefes alırken kendimizi tamamiyle rahat ve serbest hissedemiyor olmamızın yanında Nefes Verirken karın deliğimizin alt tarafını kastığımızı hissettim. Bir kaç denemedir burayı serbest bırakmaya calısıyorum ve bunu başardığım zamanlarda Akıcı Ektaz yaşıyor gibi hissediyorum.

 

Son denememde kendimi havada ve ters bir şekilde kendimi hayal etmeye çalıştım fakat oradan bakarken kendimi değil yatağın ucunun aşağısında yerde cisimler gördüm.Yaklaşık 10 saniye kadar sürdü rüya gibiydi ve 10 saniye sonra yine normaldim.kendimi havalanmış hissetmedim sadece görüntüyü gördüm ve "Bunlar ne böyle diye" görüntünün içine daldım.

 

 

Şimdi bu konuda sorularım var.

 

1-Bu karın bölgesi ile ilgili bir fikri deneyimi olan varsa paylaşabilirmi?

2-Seyehat ile ilgili çok şey okumama rağmen çıkış esnası hangi aşamada oluyor ve bunun ne kadar sürede ve çok detaylı bir şekilde zahmet edip açıklayabilecek tecrübeli bir arkadaş varmıdır?

3-Genelde yatmadan önce denemeler yapıyorum.Yatmadan önce mümkünmüdür.

4-Ben fiziksel gözlerimin önünde beliren ya da şekli değişen kırmızılıklar ve herhangi bir görüntü ile ilgilenmeden direk gözümün önüne gelebilecek herhangi birşey hayal etmiyorum sadece düşünce ile kafamda zihinsel gözüm ile hayal ediyorum dogrumu ilerliyorum yoksa farklı bir yolmu izlemeliyim.Bu hayal etmeyi hangi aşamadan sonra yapmalıyım

5-Hangi aşamaya kadar nefesimize çakralarımıza veya vücudumuzla ilgilenmeliyiz.

6-Zihinsel gözümüz ile odamızı veya kendimizi hayal ederken zaten vücudumuzu veya o anda bulunduğumuz fiziksel durumu unutmak zorunda kalıyoruz hatta nefes aldığımızı bile unutuyoruz.Bu durumdayken astrale çıktığımızı anlayabilecekmiyiz ya da nasıl anlayacağız ve kendimizi odamızı hayal ederken bi anda uçuyo hissine kapıldıktan sonramı görüntü geliyo bunu detaylı olarak hiç bulamadım.

 

 

Deneyimleri ve birçok bilgiyi okumama rağmen cevaplayamadığım sorular bunlar.Eğer bilen arkadaslar varsa bu konulardaki tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba Arkadaşım ben mesajını geç gördüm umarım sorularının yanıtları yine de işine yarar;

 

1-Astral bedene çıkış yolu solar plektus chakradır, yani karın / göbek bölgemizdir. Astrale çıkmaya başladığında solar plektus tarafından bir baskı hissedebiliriz. Astrale çıktıktan sonra buradan bir bağla bedenimize bağlı kalırız. Bu durumla ilgili astral seyahat çalışması yapmadan önce aç karnına meditasyon yapmanı ve tam nefes dediğimiz olayı yani önce diyafram sonra ciğerlerimizin alt kısmı ve en son üst kısmı olarak yavaş ve derin nefesler alarak ve bu nefeside aynı şekilde burnundan yavaşça vererek nefes egzersizleri yapmalısın.

 

2-Astral seyahate çıkarken , kalpte aşırı çarpıntı, kulaklarda uğuldama,göbek bölgesinde rahatsız edici bir duygu yaşayabilirsin. bu süreç 15 - 25dk arasında kişinin kendini alfa durumuna (beyinin uyanık bedenin tamamen uyuma noktası) alması ile süre değişebilir. Astral seyahat çalışması sırasında kesinlikle rahatsız edilmemeli ve odanızda karanlıkta kalmamalısınız. bir abajur, mum yada basit bir gece lambası işinizi kolaylaştırır.

 

3- Bu soruda takıldım ama şunu yazabilirim. Astral seyahat çalışması için günün herhangi bir saati olabilir. Fakat uyumadan önce daha etkilir çünkü, beden gün içinde yorulur ve astrale daha bir hazırlıklı olur. Ama siz ben sabahları çalışmak istiyorum derseniz, bedeni yoracak bir spor, sıcak bir banyo yaptıktan sonra astral seyahat çalışması yapabilirsiniz. bu şekilde de beden yorulmuş, zihininiz açık olur.

 

4-Astral seyahati uzanarak yapıyorsanız, bir kaç nefes egzersizinden sonra vücudunuzu rahatlatın ve kendinizi, yukarıdan kendinize bakıyormuş gibi imgeleyin yada hayal edin en etkili yöntemlerden biridir ve çalışmalarınızı her zaman bu şekilde kendinize odaklanarak yaparsanız yol katetmeniz daha hızlı olur.

 

5-Alfa durumuna gelene kadar. Beden uyuduktan sonra vücudunuzu düşünmeyin düşüneceğiniz tek şey kendinize yukarıdan bakıyor olmak olsun. Zaten o esnada chakralar kendi görevlerini yapıyorlardır :)

 

6-Astral seyahate çıktıktan sonra bedeninizi net bir şekilde görürsünüz. Odanızda bazı eşyaların yerleri değişmiş gelebilir size bu normaldir. Ayrıca ayaklarınız yoktur çünkü havada süzülürsünüz, göbek bağına benzer bir enerji bağı sizin eterik bedeninizi, fiziksel bedeninize bağlamıştır. İlk deneyimi yaşamaya başladığınızda odanızıdan ayrılmamanızı öneririm. Ayrıca önemle eklemek istiyorum Kendinize iyice hakim olduktan ve bu konuda iyice deneyim kazandıktan sonra güneş sistemi ve uzaya gidin onun haricinde her astral deneyiminiz kademeli olsun. Önce odanız sonra eviniz sonra mahalleniz, başka şehirler, ülkeler vs..

 

Ek bilgi : Astal seyahat çalışması yapmadan bir kaç gün önceden kırmızı et tüketmeyin. Sık sık meditasyon ile kendinizi hazırlayın astral seyahat çalışmadan önce bir kaç adet havuç yemenizde astral seyahat yapmanızı kolaylaştıracaktır ayrıca solar plektus chakramız sarı renktir sarı renk kıyafetler giymenizde size kolaylık sağlayabilir.

 

Bol şans

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

benim bir sorum olucak . İlk astral deneyimi sırasında diyelimki odadan çıktık ve istediğimiz farklı bi yere gittik bunun sakıncası nedir

 

Eterik bedenimiz bir bağ ile fiziksel bedenimize bağlıdır. Her ne kadar özgür ve havada uçuyor olsakta Astral bedeninde bir kontrolü var. Kendi Eterik bedenimize hakim olduktan sonra kademeli bir şekilde mekan değişikliği yapılırsa hem aradaki bağda rahatsız edici titreşimler azalıyor hemde bedeni korkmadan yönlendirmekte daha başarılı oluyoruz. Astral seyahatte her ne kadar dönmeyi ister istemez bedenimize dönsekte, İlk denemede güneş sistemine gidenlerin dönüşlerinde sorun yaşadıklarını biliyorum. Beden hakimi önemlidir. Bu sebeble ilk deneyimde yakın yerlerde olmak hem Astral deneyimini daha eğlenceli kılacaktır, hemde deneyimlenmesi daha kolay olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...