Jump to content

Voodoo tipi: Etkilenilen kişinin aklina girme büyüsü


Semyaza

Önerilen Mesajlar

Öncelikle söylemem gereken şey bunun ne irade bağlayıcı ne de "birini kendime aşık ederim" çabasında bir büyü olmadığıdır. Amaç bir şekilde tanışıklığınızın olduğu ama bir türlü dikkatini çekemediğiniz birinin aklına girebilmek. Bu formülde olay zaten özellikle rüyalar aracılığı ile bunu başarmak. Size gereken 4 önemnli malzeme var.

- Mezar Tortusu ( Çok sevdiğiniz, değer verdiğiniz ölen bir yakınınızın mezarının olabildiğince derininden alınan bir miktar toprak ) Bu işin tek zahmetli yanı zaten

-Kediotu kökü (Valerian root) Kolaylıkla temin edilebilir bir bitkididir

-Eğir Kökü diğer adı Hazanbel (Calamus )

- Yeşil renkte daha önce başka bir amaç için kullanılmamış bir kağıt ( Venüs temsili açısından yeşil olmalı)

Yukarıdakileri temin ettikten sonra bu büyünün hazırlandığı gün Cuma olmalıdır yani Venüs gününde hazırlanmalı. Diğer önemli nokta ayın konumu. Bu da kesinlikle "Waxing Moon" olarak tabir edilen döngüde ya da ay Dolunay olduğu zaman olmalıdır. Diğer ay evrelerinde bu büyüyü yapmaya kalkışmayın etkisi ya hiç olmaz ya da ters şekilde işler.

Doğru gün ve zaman ayarlandıktan sonra, yeşil renkteki kağıda önce kendi adınızı bütün olarak göbek adı varsa+ soyadı vs., ve sonrada dikkatini çekmek istediğiniz insanın adını bütün olarak yazın. Mezar tortusundan biraz alıp onu kedi otu köküyle karıştırdıktan sonra isimlerin yazılı olduğu kağıdın ortasına bu karışımı koyun.

Şimdi işin diğer kısmına gelirsek ,tek bir parça eğir kökünü elinize alın. Bi süre tam konsantrasyonla elinizde tuttuğunuz bitkinin enerjisini hissedin .Bu ufak kök parçasını kontrol etmek istediğiniz insanın bilinçaltı olarak düşünün. Etkilendiğiniz insanın bilinçaltı şu an elinizde tuttuğunuz ufak kök parçasıymış gibi yoğunlaşın. Enerjiyi yükledikten sonra bir kalemle bu kök parçasının üstüne şöyle yazın ör: ''Ceyda'nın rüyaları''.. Burada Ceyda etkilendiğiniz insan oluyor. Eğir kökü kişileri kontrol etme enerjisine sahiptir bu yüzden voodoo' da sıkça kullanılır. Zaten ufak ince çubuk şeklindedir kolaylıkla üstüne yazı yazabilirsiniz. Bir süre daha konsantre olun ve yeterli olduğunu hissettiğiniz anda saç telinizi alıp bu çubuğun üstüne dolamaya başlayın. Erkekler için, uzun saçınız yoksa sıkça giydiğiniz bir ayakkabının ayakkabı bağını kullanın. Saçı ya da bağı dolarken şunları söyleyin:

" Rüyaların benim, Ben Rüyalarınım---La torum cultin cultorum, bultin, bultorum" ( C harfi K sesiyle söylenicek kultin gibi, geri kalan olduğu gibi okunuyor zaten) Bunu defalarca tekrarlayın enerji yerleşene kadar.

En sonunda dolama işi bitince eğir kökünü kedi otu ve mezar tortusu koyduğumuz kağıda ekleyin. Bu kağıdı katlayın ve yine daha önce başka bir amaçla kullanmadığınız temiz bir kumaşa sarın. Bunu yatağınız altında saklamalısınız, yastığınızın altı değil yalnız sonra sabah eğir kökünü orda burda bulmayın.

Gelelim ne işe yarar sorusuna. O insan sizi alakasız şekilde rüyalarında görmeye başlayacak kısa bir süre içerisinde. Sonra sizi okulda işte orda burda falan görünce " Ne garip ?" demeye başlar ve en garibi ise bilinçaltı kendisine sizi hatırlatan ufak imgeler göstericek yolda yürürken belki de.. Kurnazca ve tartışmasız güçlü bir etkisi vardır bu büyünün. Siz hamle yapmadan o insanın sizi merak etmesi--- olay bundan ibaret. Aşk meşk tavına getirme işi ise sonrasında sizin ufak çabalarınıza kalmış. Bunun yanında bu büyüyü uygularken gerçekçilik olayının da dışına çok çıkılmaması lazım.16 yaşında teenage takılırken Gökhan Özen için bu büyüyü yapmaya çalışmak eminim bi yere varmıycaktır. Ha ama karşı komşunun kızıdır, arkadaşın arkadaşıdır ya da her gün kantinde gördüğünüz , markette mandalin alırken rastladığınız Bim kasiyeridir olur mu olur yeterki ütopyalarda dolaşmayalım:wacko:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu latince sözcükleri Bi kaç farklı Grimoire versiyonunda kolaylıkla bulabilirsin ama daha sık biçimde Meksikalı Brujerito adlı cadılar kullanırlar. Voodoo Benin'den sonra Güney Amerika'ya yayıldığında Meksikalılar bunu Batı'dan aldıkları geleneklerle karıştırıp kullanmışlar.Çok tuhaf değil o yüzden:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu büyü ne kadar doğrudur ya da ne kadar işe yarıyor bilemiyorum, bilmediğim şey hakkında yorum yapmayacağım. Ama söylemek istediğim tek bir şey var, bu tarz büyülerde (etkilemedir aşktır şanstır carttır curttur) ölü toprağı kullanmamanızı öneririm. Özellikle yakın olduğunuz birilerinin mezarından alınan topraksa. (!)

Büyüler belki işe yarıyor olabilir evet ama yapılan bazı büyülerin uzun vadede verdiği zararlar tartışılmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

voodoo büyülerinde sıkça ölü toprağı kullanılır ölmüş ruhlardan -ata ruhlardna- yardım almak için. Hatta ölü tozu (toprağı değil, ölmüş yakılmış birinin külü) korunma büyülerinde bile denk gelebilirsiniz. Bu niyetle yaparsanız hiçbir sorun çıkmaz. Pek tabi ki bir de hepimizin bildiği gibi ölüm büyüleri ve karanlık çalışmalarda kullanılır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir de kızın adı ve soyadı yaygın kullanılıyorsa ne yapabiliriz? Mesela eğir köküne saç telini bağlasak?(Saçma ise kusuruma bakmayın. Bu işlerde pek bir bilgim ve merakım yok. Sadece insanların iradesini değiştirme ilginç geldi.

eeemreee tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...