Jump to content

Önerilen Mesajlar

Bu, Kral Süleyman’ın kendisini bu kötü ruhların fesatlarından korumak için yaptığı majikal dairenin formudur. (levhaya bakın). Bu majikal daire 9 feet (274,32 cm) genişliğinde olmalı ve çembere ENYEH ile başlayıp LEVANAH, Luna ile biten kutsal isimler yazılmalı.

 

(Renkler.— İç ve dış dairelerin arasındaki boşlukta, yılanın sarılacağı yerde, onun vücuduna parlak derin yeşille isimler İbranice yazılmalı. Dairenin içindeki “Master” (Üstad) yazılı kare, kırmızı renk ile doldurulmalı. Bütün isimler ve harfler siyah olmalı. Hexagramlarda (altı köşeli yıldız) A,D,O,N,A,I harflerinin yazılı olduğu dış üçgenler parlak sarı ile, T şekilli haçların bulunduğu merkezler mavi ya da yeşil olmalı. Dairenin dışında kalan pentagramlardaki “Te, tra, gram, ma, ton” yazılı dış üçgenler parlak sarı ile ve ortadaki T haçların olduğu yer kırmızı olmalı1.)

 

SÜLEYMAN’IN MAJİKAL ÜÇGENİ

 

Süleyman’ın kötü ruhlara talimat verdiği Majikal üçgen formu budur. Majikal Daire’den 2 feet (60,96 cm)uzakta ve 3 feet (91,44 cm) genişliğinde olmalıdır (levhaya bakın). Şunu unutmayın ki, bu üçgen ruhun ait olduğu quarter (çeyrek)e doğru yerleştirilmelidir. Ve üçgenin daireye en yakın kısmı ruhun quarter’ını (çeyrek) göstermelidir. Daha önce de söylenildiği gibi çalışma sırasında ayı fark edin,vs. Anaphaxeton bazen Anepheneton diye yazılır.

 

 

 

 

1 -Sarılmış yılan sadece bir özel kodekste gösterilmiştir. İbranice isimler basitçe spiral düzende iki daire içine yazılmıştır. İbranicenin soldan sağa yazılan diğer Avrupa dillerinden farklı olarak sağdan sola doğru yazıldığını unutmayın. Küçük Malta haçları her bir İbranice ismi diğerinden ayırmak için konulmuştur. Bu isimler Kabalistler tarafından 9 ilk Sephiroth ya da Divine Emanations olarak bölüştürülen Deity Angels ve Archangels’tır. İngilizce harflerle yılanın başından itibaren burada;+ Ehyeh Kether Metatron Chaioth ha-Qadesh Rashith ha-Gilgalim S.P.M. (“Sphere of the Primum Mobile”(Gökün Ana kuvveti) için_ + Iah Chokmah Ratziel Auphanim Masloth S.S.F. (“Sphere of the Fixed Stars,” (Gökün Karışmış Yıldızları)için ya da S.Z. “Sphere of the Zodiac” (Gökün zodyakı)için) + Iehovah Elohim Binah Tzaphquiel Aralim Shabbathai S. (“Sphere” (Gök için)) Saturn’ün + El Chesed Tzadquiel Chaschmalin Tzedeq S. Jupiter’in + Elohim Gibor Geburah Kamael Seraphim Madim S. Mars’ın + Iehovah Eloah va-Daath Tiphereth Raphaë Malakim Shemesh S. Güneş’in + Iehovah Tzabaoth Netzach Haniel Elohim Nogah S. Venus’ün + Elohim Tzabaoth Hod Michaël Beni Elohim Kokav S. Mercury’nin + Shaddaï el Chai Iesod Gabriel Cherubim Levanah S. Ay’ın+.

 

 

(Renkler.— Üçgen siyah ile çevrelenmiş; Michael ismi beyaz zemin üzerinde siyahla yazılmış; üçgenin dışındaki üç isim kırmızı yazılmış, merkezdeki daire koyu yeşil ile renklendirilmiş.)

 

SÜLEYMAN’IN HEXAGRAMI

 

Bu, Süleyman’ın Hexagramının formudur. Dana derisinden yapılmış parşömenin üzerine çizilmiştir ve beyaz cübbenin etek kısmına giyilir, üzeri iyi ve saf bir keten bezle kaplanır. Bu ruhlara ne zaman görüneceklerini bildirir böylece insan formu almak ve itaat etmek için zorlanırlar.

 

(Renkler.— Daire, hexagram ve merkezdeki T haç siyah ile çevrelenmiştir. Malta haçları siyahtır. Hexagramda, dışarıdaki, Te, tra, gram, ma, ton yazılı beş üçgen parlak sarı renkle doldurulmuş, ortadaki T haçı kırmızı, içindeki küçük kareler de siyahtır. Daha aşağıdaki, Sigil’in siyah olarak çizildiği siyah üçgen ise beyaz bırakılmış. Tetragrammaton ve Tau siyah harflerle ve AGLA, Alpha ve Omega kırmızı harflerle yazılmış.)

 

 

SÜLEYMAN’IN PENTAGRAMI

Bu, Süleyman’ın Pentagramının formudur. Sol ya da Luna’dan (Altın ya da Gümüşten) yapılmalıdır ve göğüse takılmalıdır. Ruhun Seal’ini oranın öbür tarafında taşımak gereklidir. Bu, tehlikeden korunmak ve ruhlara talimat vermek için gereklidir.

 

(Renkler.—Daire ve pentagramın dış çizgileri siyahla çizilmiştir. Pentagram’daki İsimler ve Sigiller de siyahtır. “Tetragrammaton” yazısı kırmızı harflerle yazılmıştır. Pentagramın ortasındaki “Soluzen” kelimesinin yazıldığı yer yeşildir. Pentagram’ın “Abdia”, “Ballation”, “Halliza” vs yazan dış açıları mavidir.)

 

SÜLEYMAN’IN MAJİKAL YÜZÜĞÜ ya da DİSKİ

Bu Süleyman’ın majikal yüzüğü ya da diskinin formudur. Figür, altından ya da gümüşten yapılmalıdır. Kötü ruhların kükürtlü dumanı ve alevli nefeslerinden korunmak için exorcist’in yüzüne tutulmalıdır.

 

 

(Renk.—Parlak sarı. Harfler siyah.)

[Renk levhasına bakın, yukarıdaki üçlüde.]

 

1.JPG

 

3.JPG

2.JPG

 

4.JPG

 

 

Arkadaşlar yavaş yavaş sizlerle Geotia kitabını paylaşacağım.Çevirilerdeki emeğinden dolayı aurorax'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve unutulmamalıdır ki benim paylaştığım tüm bilgiler Sağ-El yolunun bilgileridir.

Bir de sizlerden bu bilgileri yayınlarken başlığa teşekkür mesajları yazmamanızı rica ediyorum.Konu dağılmadan sadece katkılar ve sorularla ilerlersek konu da dağılmamış olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.Kısa bir süre sonra hangi Daemon'un siğili hangi metale kazınır ve çağırma zamanları ne zaman olur? Hangi saatlerde uygun hangi saatlerde boşa çabalamış oluruz bunları da ekleyeceğim ayrı bir başlık altında.

 

@Meverick

Haklısn dostum bu yasal kaygılar yüzünden olduğu gibi paylaşılamaz zaten :) Önemi noktaları paylaşmak yeterlidir.Geri kalanlar mesela nasıl çağırılacakları gibi konular elinde siğil olduktan sonra bir yolu muhakkak bulunur :) Yani en kötü ihtimal enerji yüklemesi yaptığında bir süre sonra başarıya ulaşırsın.Ama yukarıda verdiklerimi yapmadan tehlikedir bir sağ-el yolu takipçisi için bu iş.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir şeye ne kadar çaba koyarsan ondan o kadar elde edersin diye eski kural, maji için her bakımdan geçerlidir. Bir majikal seremoniye kendini ne kadar verirsen, sonuçların olası olarak o kadar etkileyici olacaktır. Maji disiplinin bir kısmı akla gelen her şeyin peşine takılmak yerine, tüm zihin yapılacak iş — imgelemler, sözler, hareketler ve arkalarında yatan daha derin anlam motifleri — üzerine odaklanıncaya dek düşünceye hakim olmayı öğrenmektir. Bu hemen kazanılan bir süreç değildir, ama zihinsel odaklamada atılan ilk adımlar bile gerek ritüelde gerek yaşamda önemli kazanç sağlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

zihinsel odaklanma majikal ilerleyişin olmazsa olmazı şüphesiz ama invokasyon yapmak isteyenler için çoğunlukla yeterli olmuyor. Yeni başlayan bir majisyenin gerçekten oldukça uzun bir süre çabalaması gerek sadece zihinsel yoğunlaşmayla demon invoke edebilmek için. Bu yüzden biraz hile hurda kullanmak gerekiyor. Simyasal destek en bilinen metodlardan biri uygun metaller üzerine sigil kazımak yani. Bir diğeri saatler konusu fakat goetialarda verilen saatler her ne kadar gezegen saatleri gibi gözükse aslında gezegen saatleri değil.

 

Ayrıca belirtmem gereken bir diğer nokta davetlere yeni başlayanlar için majikal dairelerin çoğunlukla gerekli korumayı sağlayamadığı. Çünkü daire açma aşamasını hızlıca halledip bi an önce invokasyona başlamak isteyenler genelde eksik yapıyorlar bu ritüeli. Bazıları da iletişim kurduklarında heyecana kapılıp daireden dışarı çıkabiliyorlar. Bunlar çok önemli küçük ayrıntılar arkadaşlar invokasyon yapacaklar bu hususlara riayet etmeye özen göstermeli.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kral Süleyman, Ruhlara değil, Cinlere ve Hayvanlara hükmederdi. Ayrıca o bir Majisyen değil ++ Peygamberdir. Bildiği ilim de Havas İlmidir. Ayrıca Dönemin En Zengin Asili, Peygamberi ve Kralıdır. En Büyük Düşmanı Olan bir Kraliçe ile Savaşmak üzereyken, Kraliçe, Kral Süleyman'ın inandığı Dine inanmış ve iman etmiştir. Ve Kral Süleymanla Kraliçe Evlenmiş Güçlerini Birleştirmişlerdir. Bu Kullanılan Sembollerin Kral Süleymanla Bir İlgisi

Yoktur. Kral Süleyman'ın Yalnızca 1 Adet Mührü vardır ki Oda Tekrardan Kullanılmak Üzere Tanrı katına çıkarılmış, Korunmaya Alınmıştır. Kral Süleyman ve Tanrı Dışında bu Mührü Bilen Kimse Yoktur.

 

Efsaneye Göre Bulunan ve Kral Süleymana ait olduğu sanılan 22 Sembol ve 45 Mühür sembolleri Dönemin, Kral Süleymana Karşı Çıkmak için Demonlarla antlaşma yapmaya çalışan bir rahibe aittir. Sonraki Bulunan yazıt ve

İşlemelerle rahip bu mühür ve sembolleri tekrardan kullanılmamak üzere mühürlenmiş fakat 1800' lü yıllarda tekrar bulunmuştur. Gün yüzüne çıkarılmak ve sembolleri çözmek için bir çok rahip hayatını kaybetmiş farklı enerjilerin baskısı altında kalmışlardır. Şuan da bile bu mühür ve sembollerin kullanımı hala bir sır olup çözülememektedir. En son bir kaç Professörün ve rahibin bir araya gelmesiyle anlamları bulunmaya çalışılmıştır. Ama gerçek anlamları taşığı asla ifade etmemektedir.

 

Burada ki Semboller Sizin kitaptan açıkladığınızdan çok fazlasını ifade eder, Aynı zamanda Bu Semboller Eksik çizilmiş veya Değiştirilmiş gibi görünmekte.

 

Paylaşımız Güzel Devamını merakla bekliyorum

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

nerdeyse bütün goetik sigillerin çözümlemeleri yapılmış durumdadır sayın northice kaldı ki zaten büyük çoğunluğu yüzyıllardır kesintisiz bir biçimde kullanılagelmiştir. Ayrıca boynuzsuzun verdiği şekiller güncel olarak çalışmalarda kullanılan eksiksiz sigiller gördüğüm kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

nerdeyse bütün goetik sigillerin çözümlemeleri yapılmış durumdadır sayın northice kaldı ki zaten büyük çoğunluğu yüzyıllardır kesintisiz bir biçimde kullanılagelmiştir. Ayrıca boynuzsuzun verdiği şekiller güncel olarak çalışmalarda kullanılan eksiksiz sigiller gördüğüm kadarıyla.

 

Doğru Tüm Sigiller Artık günümüzde çözülmektedir. Bununla ilgili birçok eğitimde mevcuttur. Yüzyıllardır kullanılan sembollerde Kral süleymana ait değildir. Fakat Yazdığımı bir kez daha okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kral Süleyman veya Hz. Süleyman'nın Mührü gizlidir. Bir başka mühür veya sigil kullanılmamıştır. Bununla ilgili zaten birçok kitapta mevcuttur ki özellikle demon çağırma ve hükmetme sembolleri hemen hepsinde var fakat burada bilinmeyen birşey var bunlar Kral Süleymana ait değildir ve çizimlerde değişkenlik görüyorum ki siz bunun kitaplarını okursunuz, araştırırsınız, yüzyıllardır kullanılan sembolleri toplar kullanmaya başlarsınız. Fakat, şayet Havas ilmi bilmiyorsanız hiçbiri işe yaramaz.. Başınıza topladıklarınızı ne baba-oğul-kutsal ruh ne de bismillah'la dağıtabilirsiniz.

 

Kral Süleyman veya Hz. Süleyman Bir Peygamberdi , ve Havas İlmi Biliyordu. Ordusu kuşlar ve cinlerden oluşuyordu. Bir Rivayete göre de vezirinin Hz. Hızır olduğu söylenir.

Peki bu bilgiler kesinleşmişken Size sormak istediğim sadece şudur, Bir Peygamber neden demon çağırsın, onlara hükmetsin ? Zaten elinde yeterince İlahi gücü olan bir Kral neden şeytanlara tenezzül etsin ki, Hemde Onlara karşı savaşma yemini ettikten sonra. Tanrının elini taşıyan bir adam neden sembol kullansın ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

havas ilmi invokasyonlar için gereklilik arzetmez zira bu ilme alternatif olarak genellikle kabala kullanılır. Sizin gizli olduğunu söylediğiniz tek sigildir ki bu konuda hemfikiriz. Ayrıca peygamber olmak kral olmaya engel teşkil etmediği gibi majisyen olmaya da engel değildir.

 

Temel yanılgınız demonların şeytan olduğu yönündeki inancınızda yatmaktadır. Demonlar kötü varlıklar değillerdir tıpkı insanlar gibi, iyi varlıklar da değillerdir böyle bir genelleme yapmak yanlıştır.

 

İddalarınız cüzzi akılla külli ilmi kavramaya çalışan sefiller için geçerli olabilir fakat gerçek majisyenler mental plandaki etkileşimler vasıtasıyla gerek demonlarla gerekse meleklerle sigil dahi kullanmadan iletişim kurabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Majisyen Büyücü demektir. Ayrıca ben ilk yazdığımda Kral Süleymanın Zaten Dönemin hem en zengini, Kralı ve Peygamberidir Yazmıştım. Lakin Şu Konuda Belirtmek isterim ki Peygamberlere büyü yapmak yasaklanmıştır.

Havas ve invokasyon arasında da farklılık vardır ve çok büyük uçurumlar.. Havas İlmi Bilen biri zaten majisyen olup invokasyon yapamaz. Bu Havas ilmine aykırıdır.

 

Ayrıca Demon Hrıstiyanlıkta zararlı cin ve şeytan olarak bilinir ki demon'lukta oradan gelir.Ayrıca demonoloji bilimselliği de kanıtlanamamış bir papaz uygulamasıdır. Kabbala İlmi Museviliktir. Musevilik Musa Peygamberin dini ve ilmidir. Bu Yazdığınızla hiçbir ilgiliside yoktur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

anlamlarını bilmediğiniz kavramlar üzerinden fikir yürütmek yanılgısına düştüğünüzü görüyorum. Majisyen büyücü demek değildir tabiki görüşünüz kendinize ait fakat kuyruğa ayak demekle kuyruk ayak olmaz. "Demonluk" gibi bir kavram yoktur demon kavramının hristiyanlarca kötü anlamda kullanıldığı doğru olmakla birlikte hristiyanlar milletleri eski geleneklerinden uzaklaştırarak kendi dinlerine çekmek adına böyle bir sav ortaya atmışlardır yani bu dezenformasyondur. Demonoloji bir uygulama değil disiplindir, bilimselliği kanıtlanmıştır zira demonoloji dediğiniz şey tarihten bu güne ruhlarla ilgili yapılan betimlemelerin eski tapınçlardaki tanrıların vs. araştırıp derlenmesinden ibarettir. Kabala musevilik değildir bilakis müsevilikten önce de varolan son derece değerli ve kadim bir ilimdir.

 

Görüldüğü üzere ne kabala ne invokasyon ne maji ne de demonlar üzerinde kayda değer bir bilginiz yok bu nedenle sizinle tartışmayı anlamsız buluyorum, kendi inançlarınız doğrultusunda istediğiniz yorumu yapmakta tabiki özgürsünüz fakat diğer üyeleri yanlış bilgilendirerek bir takım arabi zerzevatın bilip bilmeden uygulamaya kalktığı bir geleneği demonik invokasyonlarla bir tutmayınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anlamlarını Bilmediğim mi ? :) Sizinle Tartışmak istemiyorum. Fakat Bilginizin Yanlış olduğunu savunuyorum. Özür dilerim. Ayrıca o Dediğiniz Kabala değil Kabbaladır. ve Kabbala'nın museviklikle yakından ilişkisi vardır.

 

Maji bir büyü sanatıdır ve sanırım bunu da bilirsiniz ki çoğu yerde büyü majinin çocuğudur denir , invokasyon ise bir uygulamadır. Demon bir disiplin değildir. iyi ve kötü arasındaki bir çizgi nasıl olurda disiplin olur sizce ?

Sizin bilgilerinize saygı duyuyorum Maverick. Güzel bilgilere sahipsiniz fakat bu bilgileri enginleştirmelisiniz ki işe yarasın.

 

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Her ikiniz kadar da bilgili olmadığımı üzülerek belirtmeliyim.Fakat bildiğim şudur ki;dinlerin insanlar üzerinde afyon gibi etkileri vardır.Kayıtsız,şartsız inanmak esasındadırlar.Çoğu inanan da,sorgulamadan bu yolda yürür.Savunur,savaşır,iddia eder.Özellikle islam bu konuda çok katıdır.Maji yasaklanmıştır.Peki neden yasaklanmıştır?Buna gerek var mıdır?Yasaklanacaksa neden vardır?Bunlar sorgulanmadan kabul edilir,izinde yürünür.En kötü yanı ise,kişi kendini Tanrı kadar haklı zanneder.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle yukarıda havvas ı bilenin invokasyon yapmayacağı söylenmiş ki bu kesin bir yanlıştır.Bakınız Uzun Firdevs-i Rumi Davetname adlı eserini inceleyebilirsiniz.

Kral Süleyman veya Hz. Süleyman'ın deamon siğilleri haricinde 1 değil 2 mührü varıdır.Ve evet Hz. Süleyman daemonlar ile çalışmamıştır.Onları kibirleri yüzünden tutsak etmiştir. Ve kullandığı 2 mühür ve diğer sembolleri de bu tutsak etme olayı ile ilgili olduğu için yayınlamam mümkün değildir.Ola ki biri gaza gelir uygulamaya kalkarsa başına gelebileceklerin vebalini ben almak istemiyorum.Kaldı ki meverick in de dediği gibi çağırırken bile heyecana kapılıp çemberden çıkanlar var.

Bunların haricinde tabiyiki aslında bu siğillerin ve mühürlerin Hz. Süleyman'ın kullandıkları olmadığı çünkü yazılı bulunmadığı da rivayet edilir.Ama elimizde bu teoriyi destekler bir kayıt bulunmamaktadır.

Tek söyliyebileceğim çember içindeki siğiller sağ-el çember kullanılmayan siğiller sol-el yolunun siğilleridir.

Ve evet meverick saatler gezegen saatleri değil.Bu saatler ve siğillerin kazınacağı metaller ve de daemonların hiyerarşisini de ayrı bir başlık altında vereceğim ama daha zamanı var birkaç konu ile ilgili birden çok araştırmalarım devam ediyor.Ama bazı daemonların çağırma saat ve zamanları ne bizim zaman anlayışımızda ne de gezegen saatlerinde değil.Bunların da çözümüne ulaşıp eksiksiz bir bilgi ile başlığı açmak istiyorum yani arkası yarın başlığı açmak istemiyorum.

Son olarak da daemon davetleri yapan biri olarak şunu söyliyebilirim ki sadece çemberler sizi koruyamaz.Güçlü bir irade ve en büyük korkularınız ile de yüzleşebilmeyi göze almak zorundasınız.Unutmayın ki büyük üstadlar bile yeri geldiğinde yanlış yapmışlardır.

Not: Ayın 1 ine kadar olan yoğunluğumdan dolayı başlığı takip edemiyorum.Kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

(Havas İlminde belirli semboller kullanılmıştır). Firdevs-i Rumi Hazretleri geçmiş dönemde edebiyat yazarı değilmidir ? . Bildiğim bir şey varsa oda Yazdığı kitapların çoğu ilminden değil geniş kütüphanesinden kaynaklı olduğudur. Tasavvuf eğitimi aldığı doğrudur.

 

Bilginize teşekkür ederim lütfen İnovkasyon ile havas tılsımları arasında ki farkıda bir ara yazabilirseniz çok mutlu olurum. Zira havas hakkında bildiklerim , inovkasyon ile asla uyuşmamaktadır.

 

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle Uzun Firdevs-i Davetname kitabında belirtilenler kendi tecrübeleridir.Havvas da evokasyon vardır.İnvokasyon yapan Hüddamlara sıcak bakılmaz ama invokasyon da vardır.Sadece çok tavsiye edilmez ve havvas yöntemleri bu konuda gizli tutulmuştur.Bilenler de anlatmazlar.Ben de kılı kırk yararak araştırdım buldum ve tecrübe ettim.Ve gerçekten çok tehlikelidir havvas yöntemleri.Bu yüzden sitemizde de bulunan batılı yöntemleri bu konu için daha uygundurlar.Yani normal yollar ile çağırdığım varlıklarla yaptığım invokasyon çalışmalar hatta Daemon ların lejonerleri ile yaptığım invokasyon tecrübeleri bile daha az tehlikeli.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Havas İlminin basit ve tehlikesiz olduğunu savunmuyorum. Zaten Havas ile elde edeceniz bilgi yalnızca tanımla sınırlıdır. Tabii geçmişten birileri size bunu öğretmedikçe :) siz bu konu bizi aşar diyorsanız. Havas ilmiyle ilgilenen biri olarak birşey diyemem elbette. Haklısınız basit değil. Bir harekenin bir tılsımın yanlış yapılması hayatınıza bile mal olabilecek kadar güçlüdür Havas ilmi. Ama Havas yalnızca ışıktan yanadır, Karanlık yönü seçmeniz bedelini ödediğiniz sürece size kalmıştır .. Yazılarınızı takip ediyorum, çok güzel konular paylaşıyorsunuz.. :)

 

Kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İşte kanki bu noktada senin de sol-el yöntemi ile ilgili bu olayda yazılarını bekliyorum :D tabiki ayrı bir başlık altında konuların karışmaması için ;)

 

@northice

 

Ben de havvas ile uğraşıyorum yolum sağ-el dir benim de ama havvas diğerlerine göre daha tehlikeli bunu demek istedim sadece.Mevcut tüm yöntemlerin havvas uygulamaları mevcut.Ama iyi ama kötü yöntmler bunlar karanlı tarafın şunlar ışığın demek biraz önyargı oluşturur.Tıpkı bu daemon davetleri gibi.Bu daemonlar kötü der havvas ama bunlardan yararanmak mümkündür.Kral Süleyman-Hz. Süleyman'ın bu yöntemi gibi.Bu yöntem ile daemonlardan birebir istenirse lejonerlerinden yardım alınabilir.Ama bu onlara minnet duyarak yücelterek olmaz.İşte zaten sağ-el ve sol-el yolunun ayrıldığı nokta da burada başlar.Sol-el daemonları yüceltir.Onlara ön kazndırır.Sağ-el ise köşeye sıkıştırıp istediklerini alır.Ama bu hayli zordur.Kral Süleyman-Hz.Süleyman bile tutsak ettikten sonra kullanmıştır onları ve daha sonra bilmemne(adını hatırlamıyoru şuan) gölünün derinliklerine hapsetmiştir onları prinçten ve mhürlü kaplarla :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...