Jump to content

boynuzsuzgeyikler

Önerilen Mesajlar

Birçok açılım yönemi karma başlıklar altında verilmiş fakat her açılım ayrı ayrı açıklanmalı sorular ve açılımlar birbirine girmemeldir.Bu sebepden üçlü açılımdan başlıyrak açılımarı açıklmaya çalışacağım.

Deste bakan kişi tarafından eğer ters kart yorumlamıyor ise direk eğer ters kart da yorumluyor ise yarısı ters döndürlerek karıştırılır.Karıştırma bittikten sonra baktıracak olan kişi desteyi sol eli ile sağdan sola doğru ikiye keserç.Bakan kişi sağdan sola doğru ikiye ayrılış desteyi alır ve bir kez daha karıştırıp yine baktırıcak olana kestirir.Bu işlem üç defa tekrar ettirilir.Yanız ikinci toplayışta önce bakılacak olan daha sonra bakacak olan arıştırır.Ve bir ayrıntı bakılacak olan kişi kartı sadece üç defa karıştırmalıdır.

Bakılacak olan kişinin kartları karıştırma işlemi iskambil kartlarını karıştırır gibi değildir.Masada duran defter gibi yere paralel tutulmalı ve keser gibi karıştırılmalıdır.Baktıracak olan karıştırırken sorularına odaklanmamalıdır.Bu boşuna çabadır.Kartlar zaten gerekli olanı ortaya çıkaracaktır.

İkinci karıştırış bittikten sonra baktırcak olan desteyi yine sol eli ile sağdan sola doğru bu kez üçe ayırır.Bakan sırası ile soldan sağa doğru giderek rastgele yığılı kartlardan oradan(yada eline gelen yerden) tutar ve ters çevirip yorulamaya başlar.

Sol kart geçmiş

Ortadaki kart şimdiki zaman

Sağ kart gelecektir

Açıklmalardan sonra sorular başkar.

Örneğin şimdiki zamanda görülen bir tehlike var.Bakan bu tehlikenin ne olduğunu alamak için ortadaki destenin en altından sırayla soldan sağa doğru üç kart açar bu açılan kartların anlamı sırası ile ;

Sol kart tehlikenin doğuşu-oluşumu-nedeni

Orta kart durumdan kurtulmanın yolu

Sağ kart tehlikenin olası etkileridir.

aynı işle geçmişe uygulndığında ve yeni üç kart çıldığında

Sol kart genelde çok uzak geçmiş olduğu için tam yorumlanamayabilir.

Orta kart sorunun uzak geçmişteki yapılan hataları

Sağ kart şimdiki zamana aktrılış nedenleri

aynı işlem geleceğe uygulandığında

Sol kart durumdan kurtulunulanın yolları

Orta kart durumdan kurtlunulamazsa olabiecek en hafif sonuç

Sağ kart durumdan kurtlunulamazsa olabiecek en ağır sonuç

Bu işlemleri açtığınız her soruya da üçlü açarak devam edebilirsiniz.Ama kafa karıştırmamak için açılıma baştan başlamak daha uygundur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O yazdığım yorumlar kendi destemin :D seninkartlara uymaz.Ama açılımlar birdir.Her desteye uyarlar :) Biraz zaman alıyor yazması.Klavyemin durumunu da az çok biliyorsun , tuşlar basmıyor o yüzden yavaş ilerliyor bu konuyu tamamlamam biraz uzun olucak :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

verilen açıklama kitapları genelde yeterli olmuyor... annemde asıl bir açıklama kitapçığı vardı... yine bu deste için... ondan aklımda kalanlarla yorumluyorum... zamanında o kitabı yutmuştum resmen :D ama demek ki değnekler bölümüne dikkatimi vermemişim :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

YAZI TAMAMEN ALINTIDIR...

 

Üç Kart Tarot Falı Nasıl Bakılır?

 

Üç kart tarot açılımı en eski yöntemlerden biridir. Seçilen üç kart, hayatınızda geçmiş, ş

Üç kart tarot, Orta Çağ’ın sonlarına doğru çıktığı tahmin edilen tarot falının en çok kullanılan yöntemlerinden biridir. İnsanlık tarihinin, el falı ile birlikte en eski kehanet seçeneklerinden biri olan tarot, pek çok açılımdan oluşuyor. Bu yazıda ise üç kart tarot yöntemine odaklanacağız.

Üç kart tarot da diğer bazı yöntemler gibi adını seçilen kart sayısından alıyor. Nasıl ki “Altı kart yayılımı” için altı kart seçiliyor ve kartların her biri sırasıyla yorumlanıyorsa bu yöntem de öyledir. Seçtiğiniz kartın anlamı geldiği sıraya göre değişiklik gösterir. Önemli bir karar aşamasında ikilemde kaldığınız ya da aklınızı kurcalayan konular var ise fikir vermesi açısından bu açılım tercih edilir.

Üç kart tarot falı nasıl bakılır?

Üç kart tarot açılımı en eski imdi ve gelecek zaman dilimlerini okumanızı sağlar.

Öncelikle sessiz bir yere oturun ve kartları karıştırırken, şu an en çok düşündüğünüz, kafanızı en çok meşgul eden, merak ettiğiniz bir soruna odaklanın.

Daha sonra üç kart seçin.

 

Bu üçlü kart açılımı, ilişkileriniz, kariyeriniz, aşk hayatınız ve merak ettiğiniz her konuda size yol gösterici olacaktır. Her zaman güvenilir bir tarot okuyucusu bulamayabilirsiniz. O yüzden kartlarla siz de haşır neşir olabilirsiniz ve size yol gösterecek kartları, çeşitli kılavuzlardan faydalanarak yorumlayabilirsiniz. Sonuçta sizi sizden daha iyi kimse tanıyamaz. Kendinize dürüst olduğunuz takdirde, üç kart tarot size yol gösterecektir.

Tarot falı üç kart ile size nasıl yardımcı olur?

 

Bu yöntemde şu ana, geçmişe ve geleceğe dair bilgiler edinebilirsiniz. Üç kartı seçerken de sırasıyla bu zaman dilimlerini düşünebilirsiniz. Kartları seçerken sorularınızı bu dönemlere yoğunlaşarak sorabilirsiniz.

  1. Kart: Geçmiş kartı

Bu kart, geçmişi temsil eder. “Neden bu konumdasınız?” sorsunun yanıtını verir. Bu güne kadar sizi etkileyen ilişkileri veya bir kişiyi sembolize edebilir. Sorununuzun kaynağını da bu kartta görebilirsiniz.

  1. Kart: Şimdiki zaman kartı

Bu kart, oldukça önemlidir. Çünkü görevi, gözden kaçırdığınız bazı noktaları fark etmenize yardımcı olmaktır. Size, mevcut problemlerinizin kaynağını gösterebilir.

  1. Kart: Gelecek kartı

Üç kart tarottaki son kart olan gelecek kartı, sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olacak bir rehber niteliğindedir. Daha önce ele almadığınız, arka plana ittiğiniz seçenekler hakkında bilgi verebilir.

Tarot falındaki kartlara onları sık sık kullandıkça alışırsınız ve yorumlamanız da daha kolay olur. Hemen vazgeçmeyin ve kartlarla aranızda bir bağ kurmaya odaklanın. Diğer tarot açılımlarını da denemeniz, daha iyi bir okuyucu olmanızda size yardım edecektir. Zaman geçtikçe kartlar arasında ilişki kurma konusunda tecrübe kazanıp yeteneğinizin arttığını göreceksiniz.

 

 

Dipnot : Tarot'a başladığımdan dolayı çok fazla araştırma yapmaktayım. Böyle bir yazı buldum bunu da sizinle paylaşmak istedim.

Bilin veya bilmeyin okuyun veya okumayın ama çok bilmişlik taslamayın.

 

Sevgilerimle..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...