Hangi Müzik Türü Hangi Derde Deva
-
Similar Topics
-
Hoşunuza Giden Müzik Klipleri
Hoşumuza giden, anlamlı bulduğumuz, kendisini izleten klipleri bi araya toplayalım diye açıyorum bu başlığı., Yer: Diğer Müzik Türleri
-
Müzik Tarihi
Müzik , geçmişte ve günümüzde bilinen her toplumda bulunur ve kültürel bir evrensel olarak kabul edilir. [1] [2] En izole edilmiş kabile grupları da dahil olmak üzere dünyadaki tüm insanlar bir müzik biçimine sahip olduklarından, müziğin büyük olasılıkla ataların popülasyonunda insanların etrafa dağılmasından önce mevcut olduğu sonucuna varılabilir. Sonuç olarak, ilk müzik Afrika’da icat edilmiş ve daha sonra çeşitli enstrümanlar yapmak için çeşitli farklı malzemeler kullanılarak insan yaşamının, Yer: Diğer Müzik Türleri
-
Bugün Sizi Hangi Şiir Anlatıyor?
Şiir olabilir dörtlükde. Bugün hangisi sizi anlatıyor. Ben başlıyorum " İnsan seni sevince iş güç sahibi oluyor, şair oluyor mesela... Meyhaneden cayıyor bir akşam üzeri, caysın be güzel, caysın be iyi... " Metin Eloğlu, Yer: Şiir
-
Hangi Elementsiniz ?
Daha önce Manje bu tip bir konu açmış ama test aynı değil merak etmeyin ... Çin filozofları her insanın beş temel elementle ilişkisi olduğuna ve insanların bu elementlerden etkilendiklerine inanıyor. Peki siz hangi elementten etkileniyorsunuz?. Burdan > http://www.testler.org/test.php?test=63 Ben su çıktım , testin sonunda sadece elementi değil renginiz ve kişiliğinizle ilgilide bilgiler veriyor ..., Yer: Yararlı ve Eğlenceli Linkler
-
Hangi Dili Konuşmak İsterdiniz?
Bakalım hangi dili konuşmak istiyorsunuz:D Ben İspanyolca konuşmak isterdim.Ve ölü dilleri., Yer: Anketler
-
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.