Jump to content

Spiritüel Dünyadan Haberler


promise

Önerilen Mesajlar

Master Hakiki Reiki

İran'dan ülkemize iltica eden ve İstanbul sosyetesinde ünlenen master Hakiki Reiki (Hakiki Reiki diye okunur), piyasada reiki diye öğretilen tüm bilgilerin yanlış olduğunu iddia etti ve "esas reiki benimkisi" dedi. Bilindiği gibi Master Reiki, İstanbul sosyetesinin ünlülerine içirdiği reikili su ve yaptığı reikili muskalarla büyük ün ve servet sahibi olmuştu. 1. aşama için yaklaşık 5000 dolar gibi bir para alan master Reiki: "Cesareti olan TV’de karşıma gelir" dedi.

 

Ramtha, dün gece Şaziye Bar'da görüldü.

Atlantis'in büyük savaşçısı Ram, eğlenmek amacıyla gittiği barda Kenan Doğulu'nun şarkılarına eşlik edip eller havaya çekerken, bir yandan da yeni sevgilisiyle kumrular gibi koklaşıyordu. Çıkışta paparazzilere yakalan Ramtha, Show Haber kameramanına "sana aslında kim olduğunu söylersem, Allahın şaşar; bir daha da yerine gelmez" diyerek tehditler savurdu. Mutlu çift daha sonra geceyi Ram'ın Ataköy'deki evinde sürdürdüler.

 

Ashtar Sheron sünnet oluyor!

Galaktik Federasyon Dünya Misyonu Kumandanı Ashtar Sheron, bir türk kızına aşık olup müslüman olmaya karar vermiş. Komutan Ashtar, Hacer isimli genç kızımızın ailesinin isteği üzerine sünnet olmaya karar vermiş. Önceleri "benim uzaylıya verecek kızım yok, hem onlar sünnetsiz olur" deyip kızını vermek istemeyen baba, araya Serap Ezgü’nün girmesi ve Ashtar'ın elini öpmesi sonucu razı olmuş. Şimdilerde keyfine diyecek yok durumunda olan baba Hüseyin Ökkeş Terlisırt "bizim damat bize Jupiter manzaralı dayre alacağmış, gızımı da o diyar senin bu diyar benim gezdireceğmiş" dedi. Ashtar'ın sünneti Cumartesi günü Sünnetçi Kemal Özkan'ın düğün sarayında....

 

Kryon, banka hortumlamaktan tutuklandı.

Manyetik hizmetten Kryon, manyetik güçlerini kullanıp Sirkeci'deki ATM cihazlarından para yürüttüğü iddiasıyla İstanbul polisince tutuklandı. İfadesinde "Dünya'daki yoksullara yardım etmek amacıyla" yaptığını iddia eden uzaylı Robin Hood'un bir anda 400 milyon Yeni Türk Lirasını hüplediği ortaya çıktı.

 

Reiki'den sonra şimdi de Reüç

Cenab-ıl Vacib-ül Vücut yazılım yeni işletim sistemleri Reüç'ü düzenledikleri kokteylle kamuyona tanıttı. Reiki'nin ana çatısı üzerine kurulan Reüç'te, ilk programın iyileştirici özelliklerine ek olarak 'dokunarak yada uzaktan yemek pişirme', 'avuçiçinden email kontrol etme', 'çamaşır kurutma', 'ütü yapma', 'lastik değiştirme', 'mp3 dinleme', 'kapıcıya sabah ekmek alması için uzaktan mesaj' bırakma gibi bir sürü yenilik yeralıyor. CVV yazılım işletim sisteminde ilk hatayı bulduklarını ve yemek pişirirken elin 25 dakikadan fazla tutulması durumunda kişide geçici oluşan geçici basur azması probleminin en kısa zamanda halledileceğini söylediler.

 

Derin Reikicilik iş başında

Varlığı yokluğu sürekli tartışılan ama varlığı bir türlü ispatlanamayan Derin Reiki Çetesi "Reikiciliğin Susurluğu" denen bir olay sonucu gün yüzüne çıktı. Ünlü Reiki Master Hakiki Reiki'nin arabası seyir halindeyken Kayseri-Tokat karayolunun 45. kilometresinde parketmiş bir UFO'ya çarptı. Kazada Hakiki Reiki ölürken, arabasında bulunan ve çeşitli eylemlerde kullanıldığı tespit edilen haşhaşlı tütsüler, kalaşnikof marka Reiki sembolleri, çakra bombaları, uzun menzilli Seniki füzeleri akıllarda soru işaretleri yarattı. Araştırmayı derinleştiren polis Devlet içinde Derin Reikicilik olarak nitelendirebileceğimiz bir çeteleşmenin izine yakaladı. Çetenin ünlü Feng Shui'ci Kuzey Güney'i kalp çakrasından vurulması olayıyla bağlantısı araştırılıyor.

 

RTÜK (Ruhsal Tekamül Üst Kurulu) Lotus pozisyonunu yasakladı

RTÜK, bu kararına gerekçe olarak uzun süre meditasyon yapan kişilerde görülen omurga bozukluklarına dikkat çekti ve yeni bir pozisyon bulunana kadar Lotus pozisyonunda meditasyon yapılmasını yasakladı. Karara tepki gösteren Brahma Kumarisçiler Taksim'de izinsiz gösteri yapmaya kalkınca 7. çakraları polis copuyla bir güzel açıldı.

 

Yogi Ayı Yogi

Sevilen çizgi film kahramanlarından Ayı Yogi uzun süredir inzivaya çekildği Nepal'den sonunda Yogi sıfatını alarak çıktı. Yüzünde ermiş bir ifadeyle sevenlerinin karşısına çıkan Yogi Ayı Yogi, artık park bekçilerini seveceğini; onlarla bir olduklarını ve sevgiyle sarılacağını söyledi.

Buddha albüm çıkartıyor

Adına çıkartılan Buddha Bar serilerinden sonra yoluna kendi ayakları üzerinde devam etme kararı alan Sidhartta Gotoma (sahne adıyla Buddha) albüm çıkartıyor. Albümünü için “yeni çakracı” Serdar Ortaç'tan da parça alan Buddha, bir Müslüm Gürses klasiği olan "Gittiğin yollardan dönmedin geri, kadere rest çektim isyanlardayım"a da bir cover yapacakmış.

 

Biyoenerjiye zam

BEDAŞ'tan (Biyo Enerji Dağıtım AŞ) yapılan açıklamaya göre artan maliyetler nedeniyle biyoenerjinin metreküpüne %3 ile % 5 oranında zam yapıldı. Zamların Şubat ayından itibaren geçerli olacağı bildirildi.

 

Tatlıses Spiritualizm

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses otobüsçülük, lahmacunculuk, antep biberi derken şimdi de spritualizme el attı. "Olaya bizim de katkımız olsun" feslsefesiyle yola çıkan İbo ilk iş olarak Solara'yı şirketine transfer etti. Solara'nın artık Tatlıses Spritualizm aracılığıyla Dünya'ya bilgi aktaracağını söyleyen İbo, konuyla ilgili cehaleti kastedilince kızdı ve "Urfa'da medyum vardı da biz mi gitmedik" dedi.

 

Steve Rother ve Grup Çiçek Pasajı'nda

Dünya'yı saran ekonomik kriz sprituel alemi de vurdu ve geçim sıkıntısı yaşayan Steve Rother ve Grup, İstanbul Çiçek Pasajı'nda fasıl yapmaya başladılar. Parlak mavi gözleri ve beyaz bıyıklarıyla pasajın gözdesi olan Steve'in özellikle "açık yeşildi gözü, çiçek gibiydi yüzü, o çok güzeldi ama, yalancının biriydi" şarkısını Amerikan aksanıyla söylemesi büyük ilgi çekiyor. Steve'e eşlik eden Grup ise pasajdan fırsat buldukça lightworker.com'a bilgi yollamaya devam ediyor.

 

Galaktik Federasyon Başkanlığı seçimi sonuçlandı

Uzun tartışmalara neden olan Gezegenlerarası Galaktik Federasyon Başkanlığına Haluk Ulusoy seçildi. Haluk Ulusoy seçimlerde mafya parmağı olduğu ve hile karıştığı yönündeki suçlamaları reddetti. Bilindiği gibi Haluk Ulusoy uzun süre Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı da yapmıştı. Ulusoy evli ve iki çocuk babası.

 

Gemilerde talim var, Orion'lu yarim var

Evrenin negatif çocukları Orionlular, gezegenlerindeki ekonomik durumu bozulunca soluğu Trabzon'da aldılar. Trabzonlularla bavul ticaretine başlayan Orionlular, eskimiş uzay gemilerini de kelepir fiyatına satışa çıkarttılar. Orionluları çok seven Trabzonlular şimdiden onları kıraathanede okey, eşli pişti, tavla gibi oyun oynayıp çay içmeye alıştırdılar. Orionlu dişilerle de işleri pişiren vatandaşlarımızdan Rıza Parlak "bu uzaylı garıların da dadına doyum olmuyo" dedi.

 

Lazlar Orion'da...

Orion Yıldız sistemleri Federasyonundan yapılan açıklama da Orion ile Dünya arasında görev yapan Zyrnix B-13 uzay gemisinde iki tane kaçak türk yolcusu yakalandı. Ali Öz ve Ali Kara isimli vatandaşlarımız Giresunlu olduklarını ve Orion'a işçi olarak çalışmaya gittiklerini söylediler. Bu arada vatandaşlarımızı Orion'da size iş bulcaz diye kandırıp paralarını alan dolandırıcılık şebekesi çökertildi.

 

Galaksi Meclisi'nde kavga...

Samanyolu galaksisi meclisinde Dünya'yı temsil eden Kamer Genç, Satürnlüleri yolsuzluk yapmakla suçlayıp önündeki su bardağını Satürn temsilcisinin kafasına fırlatınca 65.000 üyeli meclis birbirine girdi. Kafasına gelen bardakla iyice dellenen Satürn temsilcisi "Dünyalıları tekamül ettirecez diye kıçınızı yırttınız, aha size Dünyalılar" derken bu sözlerle iyice coşan Kamer Genç, meclis kürsüsünden temsilcinin üstüne atladı. Ama maalesef yüksekliği hesaplayamayınca temsilciyi ıskalayıp yere çakıldı ve helvası yenecek duruma geldi. Alınan son bilgilere göre Genç, Spatyum'u da birbirine katmakla meşgulmuş.

 

Hükümet Reiki taban fiyatlarını açıkladı

Hükümet Reiki taban fiyatlarını açıkladı. 1. seviye öğretim ücretini 30 dolar olarak belirleyen hükümete Reiki masterlar büyük tepki gösterdi. Masterlar adına konuşan Reikiciler Feng - Shuiciler Kooperatifi başkanı Sensei Omay: "Çoluk çocuk evde perişan, devlet sesimizi duymuyor" diyerek isyan etti. Reikiciler daha sonra Isparta-Afyon karayoluna ellerini koyup reikilerini asfalta vererek hükümeti protesto ettiler.

 

Sırat Köprüsü kapatıldı

Bakım onarım çalışmaları nedeniyle Sırat Köprüsü geçici bir süre trafiğe kapatıldı. Ahir Zaman Belediyesi'nden verilen bilgiye göre Sırat Köprüsü'nün kapalı olması nedeniyle ruh geçişleri tali köprüden yapılacak. Rahmetlilere duy'rulur...

 

Lee Carroll malın gözüne vurdu.

Kryon'un medyumu Lee Carroll, büyükdedesi "Alice Harikalar Diyarında"nın yazarı Lewis Carroll'ın mirasından pay almak için açtığı davayı kazanınca resmen malın gözüne koydu ve bir anda milyarder oldu. Aşka gelen Carroll "başlarım Kryon'una da, manyetik hizmetine de" diyerek uçağa atladığı gibi soluğu Moskova'da aldı. Artık oralarda Rus kızlarıyla napar bilinmez.

 

Yine Master Hakiki Reiki

Master Hakiki Reiki, reiki konusundaki ilk albümü "Ellerini ver bana"yı yakında Şahin Özer Plakçılıktan çıkartacağını bir basın toplantısı ve kokteyl ile kamuoyuna duyurdu. İlk klibi "ellerini ver bana"nın da prömiyerini bu toplantıda yapan Reikinin şarkısı sözleri şöyle:

"Reiki dediğin nedir ki

Üç beş çakra

İki el enerji

Ellerini var bana ey güzel

Bana seni gerek seni..."

Klibinde ünlü mankenlerinde rol aldığı şarkıcı-master'ın albümündeki diğer parçalar ise şöyle: "Master Karısı Binnaz", "Seni ben ellerin olsun diye mi sevdin", "Şöförsün dediler, reiki vermediler", "Hastayım yaşıyorum, bir el veren arıyorum", "Gözlerine yandığım dilber, sendeki çakralar kim de var?", "Koy elini alnıma, diğerini vicdanına", "Acıların masterıyım", "Master da benim, sensei de benim, istediğime vermem, istediğime veririm", "Yeter ki yolla bana senede birgün"...

 

Yine bir Reiki haberi

Turkcell "Alo Reiki Hattı" açtı. Reiki isteyen Turkcell aboneleri 8080'e "reiki istiyorum isim soyad" yazıp kısa mesaj attıklarında Turkcell'in anlaşmalı masterlardan reiki göndermesi alabilecekler. Aboneler bu hizmet için 4 mesaj ücreti ödeyecekler.

 

McDonalds'tan İndigo Menü

McDonalds, indigo çocuklar için özel menü çıkarttı. Çoğunluğu vejeteryan olan indigolar için kabaktan yapılmış burgeri menuye ekleyen McDonalds, menuyu alan indigolara kainatın küçültülmüş bir modelini de hediye ediyor.

 

Yeni vergiler geliyor

Ekonomik krizden çıkmak için kaynak arayışında olan hükümet şimdi de "Geçmiş Yaşam Vergisi"ni devreye sokuyor. Reenkarnasyonun Meclis'te kabulunden sonra harekete geçen hükümet, her 5 enkarnasyon için 1 milyon lira vergi alınacağını açıkladı. Vatandaşların kaç defa enkarne olduğunu anlamak için yoğun bir faaliyete girişen Maliye Bakanlığı, bu sayım için yurtdışından ekmenezistler getirtti.

 

Grup İsyan Etti

Kainat varoldukça 5. boyutta kalıp sağa sola fetva veresi Steve Rother ve 'Grup' en son mesajlarıyla isyan bayrağını çekti. Grup adına konuşan Steve Rother: "Ölüyü fazla yıkarsan ya osurur, ya s.çar; Grup'ta insanlığa 'aman insanlık, canım insanlık, sizleri seviyoruz' mesajları verdikçe bizler daha da azıttık ve duymaz hale geldik, eh onlarında canı var" dedi. Tartışma yaratan mesaj Grup'un gelen bir mesajında şu bilgiyi vermesi üzerine çıktı: "Bu ışığın size son çağrısıdır, bir daha çağrı yapılmayacaktır". Uzmanlar Grup'un bu mesajla insanlığa koca bir "s.ktir!" çektiğini belirtirken, "Deveye diken, insana da diken makbüldür" gerçeğini uzaylılara bile kabul ettirdiğimizden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Reikiciler Halk Günü düzenliyor

Reikiciler-Feng Shuiciler-Shiatsucular Meslek Odası'ndan yapılan açıklamaya göre yaz ayları boyunca her ayın 2. haftası yapılacak inisasyonlar %50 indirimli olacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Sami Elvermez bu uygulamayla reikinin halka daha fazla yayılacağına inandıklarını, ülkemizde reikiye gerektiği önemin verilmediğini, devletten bu konuda destek beklediklerini söyledi. Elvermez ayrıca Shiatsu'nun yayılması için çok yakında "Bir parmak da sen bas" kampanyasına başlanacağını bildirdi.

 

Cennet iflas etti

İnsanların gittikçe daha iyileşmeleri sonucu iyice dolan Cennet, artan gider masraflarını karşılayamayınca iflas bayrağını çekti. Bu haber üzerine Cennet'in trilyonlarca borç taktığı yüzlerce şarap, seramik, inşaat, dekarasyon ve catering firması da zor duruma düştü. İflas açıklaması yapan Cennet Başmeleği Rıdvan yoğun protestolara maruz kaldı. Söylentilere göre Cennet'in iflasından sonra kaynak arayışına giren öte alem Sırat Köprüsü'nün hisse senetlerini halka açma, meleklere arzuhalcilik yaptırma (kontrat yazma-bozma falan), Cehennem'den yüksek faizli borç alma gibi çözümler arıyormuş.

 

Eşruhuna kaçtı, canından oldu

Diyarbakır'da yaşayan S. E. okuduğu kitapların etkisinde kalarak "eşruhumu buldum" diyerek amcaoğlu D. E.'ye kaçınca canından oldu. Evli ve iki çocuk annesi S. E. aldığı aşırı dozda kryonun etkisiyle böyle bir faaliyette bulununca, hakkında katl-i vacip hükmü veren aile meclisince görevlendirilen abisince kurşunlanarak öldürüldü. Bundan sonra eşruhunuzu ararken daha dikkatli olun aman ha!

 

IMF Dünya'yı kara listeye aldı

IMF (Intergalactic Magnetism Fund), Dünya'yı kara listeye aldı. Zor da olan gezegenlere düşük faizle enerji vermesiyle meşhur olan bu kuruluş "Dünya'ya giden gelmiyor, zaten istediğimiz önlemleri de almadılar, ne halleri varsa görsünler" diyerek enerjiyi kesip kuruluşun Dünya sorumluları Kryon ve Ramtha'yı merkeze çağırdılar. Kryon Dünya'dan ayrılırken verdiği demeçte "Sizin için kıçımızı yırttık, ayaklarınızı bile yıkadık halen bir değişme olmadı; artık ne yaparsanız yapın, ben Çeşme'ye tatile gidiyorum" dedi. Etkileri kısa sürede görülen bu kısıntıyı çözmek için Birleşmiş Milletler Ay'dan bakan getirtmeyi düşünüyor.

 

UFO gerçeği açıklandı

Esasında açıklayanlar hükümet falan olmadı. Gelenekselleşen UFO Kongresine inen bir uzaylı kürsüye yürüdü ve mikrofonu eline alıp "Biz Varık" dedikten sonra badi badi yürüyerek salondan ayrıldı. Herkesin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen bu olaydan sonra uzaylıyı kovalamaya başlayan meraklı vatandaşlarımızın çabaları sonucu, bu faili meçhul uzaylının Adanalı cüce dilenci Ahmet Kısa olduğu ve UFOcuların kendisine makyaj yapmaları sonucu bu hale geldiği ortaya çıktı. UFOcular bu konuda açıklama yapmazken, otoriteler bu olayı Türk UFOculuğunun geleceğine indirilmiş bir darbe olarak nitelendirdiler.

 

Şaşkın uzaylı yanlış kanala bilgi indirdi

Manyetik hizmetten Oblion, Neptün'e vermesi gereken bilgileri bir anlık dalgınlık sonucu Dünya'ya indirince ortalık karıştı. Bugün ABD'nin Utah eyaletinde toplanan binlerce kişi Oblion'un her zamanki bilgilerini beklerken medyumdan hiç anlamadıkları tarzda bilgiler gelmeye başladı. Önceleri bu bilgilerin anlaşılmamasını kendi kazmalıklarına vuran topluluk, daha sonra medyumun kendi kendi "What the hell are you doing, men; you foolish casanova?" (Ne b.k yiyon ulan seni foolish casanova) (çeviri yanlış ama kastedilen bu) sözleriyle iyice şaşırdılar. Daha sonra Oblion grubu adına açıklama yapan Oblion ufak bir karışıklık olduğunu ve bu karışıklıktan dolayı çok özür dilediklerini falan söyledi ama bu hata Manyetik Hizmet hisse senetlerine büyük darbe vurdu.

 

Hükümetten dahiyane vergiler

Krize kaynak yaratmak için yurtdışı çıkışlarında 50 dolar alan hükümetimiz, ruhsal alemi keşfettikten sonra oradan da vergi almanın yollarını aramaya başladı. İlk olarak "Astral Beden Çıkış Vergisi" adı altında alınması düşünülen verginin ayda 1 kere her gece için bir çıkış hesabı üzerinden tahsil edileceği bildirildi. Çıkış başına 25 Yeni Kuruş alacak hükümetimiz bilinçli çıkışlar içinse ekstradan 25 Yeni Kuruş daha almayı planlıyor. Hükümet tarafından düşünülen bir diğer vergi ise "Kontrat Damga Vergisi". Her Türk vatandaşının evrenle varolan kontratlarına sanal damga pulları yapıştırmak süreciyle alınacak bu vergide kontrat başına 50 milyon olarak düşünülüyor. Ayrıca kontrat yenilemek isteyen her ruh içinse ekstra 250 kaat ve savcılıktan iyi hal kağıdı istenecekmiş. Yeni vergilerimiz vatana millete hayırlı olsun.

 

Toplu meditasyon yapalım derken boğuldular

Önceki gün akşamüzeri güneşin batışına karşı suyun içinde meditasyon yapıp ruhumuzu güzelleştirelim diyerek Kurtluca Deresine giren 30 kişilik bir grup, eriyen kar sularıyla iyice coşan derenin akıntısına kapılınca harbiden güzelleştiler. Civar köylerden gelen vatandaşlar ve jandarmaların çabalarıyla derenin çeşitli bölgelerinden toplanan cesetlerin yüzlerindeki ışıl ışıl ifade görenleri hayrete düşürdü. Vatandaşlar adına konuşan Sarızırtlak Köyü imamı Ali Kara "Cenab-ı Hak herkese böyle ölüm nasip eylesin" dedi. Polis tarikat ve toplu intihar şüphelerini araştırırken, grubun organizatörünün bölgenin koşullarını hiç araştırmadığı ihtimali üzerinde de duruluyor. Yazık oldu Süleyman Efendi'ye...

 

Tobias'tan çiğköfte partisi

Manyetik Hizmet'ten Tobias gezegeninde verdiği çiğköfte partisinde sevenleriyle biraraya geldi. 120 kadar konuğa kendi elleriyle çiğköfte sunan Tobias tatlı olarakta Sütlü Nuriye ve kavun içine dondurma sundu. Konuklarıyla uzun uzun sohbet eden Tobias'ın Asena hakkında söylediği sözler dikkatten kaçmadı: "Bir bedenleneyim, şerefsizim onun karşısında gerdan kırmazsam" diyen Tobi çok yakında Dünya'ya geleceğinin de sinyallerini vermiş oldu.

 

Sulukule Reikisi

Şambala, Karuna, Usui Reikilerinden sonra şimdi moda Sulukule Reikisi. Sulukule Reikicileri Yardımlaşma Derneği adına konuşan başkan Fatma Göbekatma Reiki'nin esas kaynağının Sulukule olduğunu söylerken şunları ekledi: "Abe neymiş Usuiymişte Şumbalaymış ta... esas reiki benim büyükgacı Elveren Kör Fatma'nın reikisiydi be". Bu tekniğin nasıl uygulandığı sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Abe yoktur biz de öyle sembol, niyet. Atarsın bir beşlik veririm sana Reiki. Çakra çukra da farketmez, o güzel gözlerine de veririm; o minik ellerine de. İstersen at bir beşlik de seni de güzelleştireyim e mi kızım"

 

Tobias Gençlerbirliği'nde...

İki haber yukarıda Dünya’ya geleceğini söylediğimiz Tobias, çok da fazla beklemedi ve dünyaya transfer oldu. Tobias’ın gelişi haber organlarından şu şekilde yer aldı: “Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav gene bir transfer bombası patlattı ve sprituel alemin gelecek vaadeden yıldızlarından Tobias'ı Gençlerbirliği'ne transfer etti. İmza töreninde konuşan Cavcav "Tobias'ın öyle genç göründüğüne bakmayın. İlerde büyüyünce Kryon'dan daha büyük bir kanal olacak. Gençlerbirliği'ne büyük gelir getirecek". 100bin dolara aldığı futbolcuları 5 milyon dolara satmasıyla tanınan Cavcav'ın Tobias'ın ilerdeki celselerinin telif haklarından kulübe büyük kazanç sağlayacağına kesin gözüyle bakılırken, Kryon'u transfer eden Fenerbahçe'nin ise artık emeklilik yaşı gelmiş bir kanala bu kadar yatırım yapması spor dünyasında halen eleştiriliyor.”

 

Işık Köprüsü ücretlerine yine zam...

Hükümet Işık Köprüsü ücretlerine bu gece saat 24'den geçerli olmak üzere %50 zam yaptı. Yeni tarifeye göre eski enkarnasyonundan 1 karma taşıyan kişiler 100 YTL, 2 ila 5 arası taşıyanlar 150 YTL, 5 ila 10 arası taşıyanlar 175 YTL, 15'ten fazlası için 250 YTL, neden şimdiki zamanda bedenlendiği anlaşılamayanlar içinse köprüden atlamak şartıyla bedava olarak geçiş yapabilecekler.

 

Şehir Magandaları UFO düşürdü...

Uçağın taksiye, geminin yolda yürüyen adama çarptığı cennet vatanımızda bir başka güzellik olan magandalar yine bir imkansızı başararak bir UFO'yu taciz etme suretiyle Sıraselviler caddesine düşürdüler. Akşam meyhane çıkışı Doğan marka arabalarında sağı solu taciz ederek TEM'de seyreden A.B., B.C. ve C. D. gökyüzünde gördükleri garip cisim karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken A.B.'nin B.C.'yi gaza getirmesi sonucu, B.C.'nin havaya sıktığı kurşunlardan birinin UFO'nun pilotu X.Y.'ye isabet etmesi kainat tarihinde görülmemiş bir olaya neden oldu. Serseri kurşun sonucu düşen UFO'yu incelemeye alan uzmanlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, tutuklanan sanıklardan B.C. "bir kusur ettiysek affola, biz şakalaşıyorduk" dedi.

 

Tıp sistemimizde devrim...

Reiki'nin tıbbi uygulamalarda kullanımının yasalaşmasıyla birlikte artık kulaklarımızda alışık olduklarımızın ötesinde yepyeni anonslar yer almaya başladı. Bugüne kadar "acil kanamalı bir hasta için acilen AB RH +" biçimde yapılan kan anonslarından sonra bugün ilk kez Türkiye radyolarında duyulan "Yarın yapılacak bağırsak ameliyatı için Rahime Kılıçarslan'a acilen Reiki talep ediliyor. Lütfen 2. sembol kullanmayınız" anonsu yepyeni bir dönemin habercisi oldu.Halkın büyük çoğunluğu ne olduğunu anlayamazken minibüslerde ve yollarda ellerini birbirine kavuşturmuş kişilerin görülmesi dikkat çekti.

 

Spirituel Fuarda kavga...

Gelenekselleşen doğal yaşam fuarlarının 5.sinde çıkan büyük kavga kamuoyunda geniş yankı buldu. Ra-sheba tekniğini tanıtan standın, kazayla biyo-enerjicilerin standıyla yanına düşmesiyle başlayan gerilim; karşılıklı sataşmalarla büyüdü. Ra-shebacıların "Bizim ejderlerimiz sizin enerjinizin kök çakrasına koyar" sözlerine, "Delikanlı adam ejderini göndermez delikanlı gibi kendi enerjisiyle dalar lan" diye yanıt veren biyo-enerjiciler bir süre sonra önce stand masalarını sonra sandalyeleri ve en sonunda yeni inisiye edilmiş öğrencileri birbirlerine fırlatmak suretiyle birbirlerine girdiler. Ortalık karışmışken bir de kavgaya ACMOS'cuların "Size sevgi, barış kardeşlik demedik mi lan efendi olun, olmayana da öğretiriz" diyerek sopalarını çekip kavga eden gruba ekleştirmeleri sonu işler çığrından çıktı ve tüm fuar birbirine girdi. Kavga sonucu 3 Master, 18 inisiye edilmiş öğrenci, 2 sandalye, 1 Fuar kolonu, 1 de internet sitesi, 2 de ruhsal rehber çeşitli yerlerinden yaralar alırken, yaralılar Taksim ve Akaşa İlkyardım Hastanelerinde tedavi altına alındı.

 

Melekler aşka geldi bir kere...

Milyonlarca yıldır insanoğluna yardım eden ve onları destekleyen melekler, hal ve gidişata bozularak kazan kaldırdılar ve insanoğlunun aklını başına getirmek üzere faaliyetlerde bulunacaklarını ilan ettiler. Melekler Sendikası Başkanı Başmelek Michael'in verdiği demecte: "Ulan milyonlarca yıldır bi tarafımızı yırttık size hizmet ettik, ama siz kendi değerinizi bilmediniz. Biz sizin yerinizde olmak için gıptayla bakarken siz birbirinizi yediniz. Biz de işi bırakıyoruz ve bedenlenip yanınıza geliyoruz. Dünya 6 milyar biz varız 60 milyar. Gerekli izinleri de aldık. Aklınıza koyacağız" sözleri dikkat çekti. Melekler işi yavaşlattıktan beri Dünya üzerinde bir gecede mevcut suç ve kaza oranlarının %1500 artması kamuoyunu ayağa kaldırdı. İnsanlar adına konuşan ruhsal liderlerden papa meleklerin bir şekilde "deveye diken, insana da .iken lazım" sözünün anlamını kavradıklarını düşündüğünü belirtirken, az biraz akıllanmamız halinde durumun normale döneceğine inandığını belirtti. Gelişmeleri bizden takip edin.

 

Ramtha'nın filmi çekiliyor...

Sprituel alemin babalarından ve hintlilerin tanrılarından Ramtha'nın hayatı film oluyor. Ünlü yönetmen Steven Spielberg yeni tanıştığı Ramtha kitaplarının etkisinde çok kaldığını belirtirken, onun hayatının gelecek nesillere de aktarılması için böyle bir projeye girdiğini habercilere anlattı. "Ramtha: Atlantis'ten gelen adam" adını taşıyacak filmde Ramtha rolünü ünlü aktör Brad Pitt oynarken, Tanrıyı da Sean Connery'nin seslendireceği belirtildi. Filmin savaş sahneleri görkemiyle dikkat çekerken, Ramtha'nın göğe yükselme sahnesi koyu hristiyan ceammatinin tepkisini topladı. Ramtha'nın İsa'ya eşdeğer gösterildiğini öne süren koyu hristiyanlardan birisi kendini cami avlusunda yaktı. (Evrensellik bu işte) Filmin gösterime gireceği tarih merakla bekleniyor.

 

Ankaragüçlüler Shaumbra dövdü

Haftasonu oynanan maçta Ankaragücü tribünlerine girip elindeki megafonla sevgiden dostluktan kardeşlikten bahseden vatandaşımız linç edilmekten zor kurtuldu. "Hepimiz Shaumbra'sınız aslında" diye biten cümlelerin sonunda Shaumbra'nın yabancı dilde annelerine edilmiş küfür olduğunu düşünen Ankaragücü taraftarı, "Gençlerbirliği aramıza adam yollamış bir de anamıza küfrediyor" diyerek kapalı tribünden olduğu gibi kardeşimizin üzerine aktılar. Polisin araya girmesiyle taraftarın elinden zor alının vatandaşımız A.Ö. çenesi kırık olduğu için kağıt kalemle yazdığı "Olsun ben onları da böyle seviyorum" cümlelerini karaladıktan sonra öldü.

 

Yataş tedavi yatağı üretimine başladı

Ülkemizde hızla yayılan alternatif tedavilerde kullanılan tedavi yataklarına artan talep üzerine harekete geçen ülkemizin önde mobilya imalatçılarından Yataş, çift kişilik açılır kapanır tedavi yatağını piyasaya sürdü. Çivit, eflatun, toprak kırmızısı, ibibik sarısı, kırlangıç kahverengisi renklerinde üretilen yatağın en büyük özelliği ise yeni geliştirilen aktif proteksiyon sistemi sayesinde tedavi olan kişilerin kendilerinden geçip yataktan düşmelerini önlemesi. Ayrıca sıkışıldığında misafirlerin yatabileceği çekyat özelliğine de sahipmiş bu yatak. Özellikle tedavi yatağı kırılan Senseilere duy'rulur.. http://www.derki.com/forum/images/smilies/icon_e_smile.gif

 

Aile Sergisinde Cinayet

Geçtiğimiz Cumartesi yapılan bir aile sergisi tedavisi çalışmasında, çalışmayı izleyip sürekli dalga geçen arkadaşını öldüren Cem K. alternatif tıp camiasını dehşete düşürdü. Sergi sırasında sürekli konuşan ve uyarılara aldırmayan kurban Efecan H.'nin son sözlerini karakutudan dinleyen uzmanlar "hehehehe, aile sergisi mi karpuz sergisi mi, lan Cem senden de ne karpuz olur" cümlesinden sonra Cem K.'nın son derece sakin bir şekilde şöminenin yanındaki kol demirini alıp arkadaşının kafasını karpuz gibi yardığını ve yeni sakin biçimde "Sanırım bir sorunumuz var, bu arkadaşımızı kim temsil edecek ki şimdi oluşan karmamızı çözelim" dediğini bildirdiler. Tutuklanan Cem K. ceza evine gönderildi.

 

Karma dediğin böyle çözülür

Kocasını aldatmakla suçlanan Aysel A.'nın boşanma duruşmasında verdiği ifade şaşkınlık yarattı. "Boynuzladım Hakim Bey, evet boynuzladım. Ama boynuzladıysam sebebi var. Medyum arkadaşımla geçmiş karmalarıma bakarken şimdiki kocamın geçmiş hayatımızda bir boğa olduğu ve sahibi olan beni boynuzlayarak öldürdüğünü gördüm. Bu aramızda bir karma yaratmıştı ve bunun çözülmesinin en güzel yolu olarak medyum arkadaşım benim de onu boynuzlamamı ve böylece onun gereken dersleri alıp ikimizin de ilerleme sağlayacağını söyledi. Eee boynuzlarım yok ki Hakim Bey, ben de böyle boynuzladım" diyen Aysel A.'yı hakim psikolojik tedavi görmek üzere ilçe ruh ve sinir hastalıkları merkezi'ne sevk etti. Medyum arkadaş ise aranıyor.

 

Mevlana fanatiklerinin yeni tezahüratı tepki çekti

Fanatik Mevlanacılar olarak anılan grubun Konya Belediyespor maçında açtıkları "Mevlana sen bizim herşeyimizsin" pankartı ve yaptıkları "Horasan'da doğdu... Türkiyeli oldu... Helal olsun sana... Celal Mevlana, Celal Mevlana..." tezahüratı halktan büyük tepki topladı. Grubun üzerine taşlı sopalı saldırı da bulunan galeyana gelmiş halka polisler de müdahele edemeyince fanatik mevlanacılar, mevlalarını buldular.

 

”Çemberimde Gül Oya” seyretmeye dalan Sensei öğrencisini felç etti

Kendisine tedavi amaçlı gelen öğrencisi H.Ç'yi "Çemberimde Gül Oya" izlerken tedavi etmeye kalkan Sensei G. O. diziye dalıp çakraya fazla enerji verince öğrencisini felç etti. Öğrencisinden gelen "Sensei bana birşeyler oluyor istersen duralım" sözlerini duymayacak kadar kendini kaptırmış olan G. O. ancak verilen reklam arasında ellerinin altındaki zavallının boş boş bakışlarını farketti, ama iş işten geçmişti. Acilen hastaneye kaldırılan öğrenciye uzaktan da olsa tekrar reiki yollanmasına ailesi engel oldu.

 

(Yazar: Hasan "Sonsuz" Çeliktaş-2002)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...