Jump to content

Değişim Kuramı.


MistikRuh

Önerilen Mesajlar

"Değişim kuramı" rabsal düzenin parçalarından biridir.olmalıdırda, çünki sürekli değişen ve sınırsız teknolojiye sahip bir dünyada yaşıyoruz, Değişim kuramı 3'e ayrılır

 

A)Kişi Değişimi

 

B)Zaman Değişimi

 

C)Mekan Değişimi.

 

*Kişi Değişimi*

 

Zaman paradoksu öyle hızlı ilerlerki , Buna Yönelik Teknolojide ilerler , ilerledikçe kişide değişimler başlar. hem Ruhsal Sonra Fiziki Değişimlerdir Bunlar. Örneğin çok sıkı fıkı olduğunuz bir arkadaşınızla ,Bir komşunuzla herşey yolundayken tren raylardan yönünü değiştirir. Artık bu noktada ilişkiler çatallaşmış olur.

Bazense olaylar ani hızla gelişir kişi artık kendini yinelemelidir. Bu birazda zaman değişiminin parçasıdır.

Kişiyi ortamda değiştirebilir ,Zamanda , Bu bünyeye Göre değişir. Kişi Aynı ortamdan sıkılır ve farklı geçitler arar ,geçmişini bir nebzede olsa silmek yada hatırlamamak ister.

 

*Zaman Değişimi*

Zaman paradoksu öyle hızlı ilerlerki kişinin değişimi sırf bireysel olmayabilir , Bu bulunduğu ortamada bağlıdır. Zaman kişiyi olgunlaştırır yada dahada cahilleştirir.burda iş yine bünyeye bağlıdır. Zaman değişimi toplumsal değişimide vurgular.Bir nevi "Toplumsal Değişim" de denilmektedir. Bir uyanış ve bilinçlenme yöntemidir.Halk ağzında " zaman herşeyin ilacıdır" denilir. Aslında Zaman kavramı kişinin eğitimini ve kendi kendini yetiştirmesi sürecinedebağlanır.

 

"Mekan Değişimi"

 

Mekan değişimi kişinin yada aile bireylerinin bulunduğu konumu değiştirmesi yada taşınması anlamına gelir. bu durumda bireyleri mekan nasıl değiştirir ?

 

Zaman paradoksu hızla ilerlerken mekanda önemli etkenlerden biridir. Bireyler bulunduğu ortama ayak uyduramazsa mekan değişimi yaparlar ve daha sonra bulundukları mekan spiritüel bir yolla herzamanki gibi kişinin huyunu ve tavrını değiştirmesi mümkündür. çünki geçmiş bellekler (onlara Göre) silinir veya arızalanır. ve artık yeni bellekler takılır , kişi ilk dönemlerde yeni mekanına alışması zordur. Sonra kördüğüm yavaş yavaş açılır ve yeni mekanına adapte olmaya başlar başladıkçada huy evrimi gerçekleşir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...