Jump to content

Biyokinezi


Adramelech

Önerilen Mesajlar

Yarım saatlik bir meditasyon size yeticektir. Meditasyon rahatlığına ve saflığına ulaştığınız zaman, enerjinin

üstünüzden ve içinizden geçmesine izin verin. Vücudunuzun içinde bir enerji iğnesi oluşturun. Onu çok sivri yapın

ve keskin olsun. Şimdi genleriniz küçük tüpler içinde hücrelerinizde gezindiğini imajine edin.. Bu iğneye onun

görevini ve genlerinizi nası değiştreceğinizi söleyinizemrediniz bunu bir süre yapınız. Enerjinizi ve düşüncenizi

iğneye gönderin ve genlere geçirmesine izin verin. Enerji iğnesinin açtığı deliği kapamak çok önemlidir, yapmazsanız,

istediğiniz genlere ulaşamazsanız. İğne bir kez hücrelerin yanına geldimi, iğnenin küçük bir enerji tanesine

dönüşmesine izin verin ve gen değişene kadar ona etki etsin.

 

Burdan sonra, uyanabilir ve gününüze normal bir şekilde devam edebilirsiniz. Ama henüz işiniz bitmedi herhangi bir

iş yaparken tüm gün şunu aklınızdan çıkarmayın Ben ( ne olmak istiyorsanız ) buyum . Bunu genler gerçekten değişine

kadar devam ettirin hatta mükemmellik için nerdeyse tamamen evrimleşene kadar. 1-2 hafta sonra değişimleri

görmeye başlayacaksınız ve sonuçları hissedeckisiniz.

 

Alıntıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Telekinetik etki dışında insanın enerjisi kendi genetiğini değiştirmeye yetebilir.

 

Danimarkalı araştırmacılar, mavi gözlü insanların tek bir ortak atadan geldiğini iddia etti.

 

Kopenhag Üniversitesi’nden Hans Eiberg başkanlığındaki bir araştırmacı grubu, göz rengiyle ilgili gende yaşanan bir mutasyon nedeniyle, "melanin" maddesi üretimi azaldığından kahverengi olması gereken gözün mavi renk aldığını bildirdi.

 

Eiberg’e göre mavi gözlülerin DNA’sındaki mutasyon aynı döneme denk geliyor, bu da tek bir atadan dünyaya yayıldıkları anlamını taşıyor. Hans Eiberg, "Orijinal olarak, aslında hepimiz kahverengi gözlüyüz. Ancak kromozomlarımızdaki OCA2 geninin mutasyona uğraması sonucu, renkte değişim meydana geliyor. Yani bir anlamda göz renginin kahverengi olması yeteneği kayboluyor. Böylece göz rengi maviye dönüşüyor.

 

Oysa gözde yeşil renk, iris tabakabındaki melanin oranının değişmesinden kaynaklanıyor" dedi. Eiberg, bu sonuçtan yola çıkılarak, mavi gözlü insanların tek bir ortak atadan geldiğinin söylenebileceğini ifade etti.

 

BAŞKA BİR TEKNİK ise şöyle ;

Yapılan araştırmalarda sesimizin genleri etkilediği ortaya çıkmıştır. Öte yandan düşünce gücüyle de atom altı parçacıkları etkileyebilmekteyiz (ki meşhur sırrın (secret) temel mantığı da bu zaten) böylelikle genlerimizi kontrol edebiliriz. Bu nasıl olur diye sorarsanız aslında kolaydır. Değiştirmek istediğiniz özelliğinize konsantre olmalısınız. Saç rengi, göz rengi, boy, ..... Eğer mümkünse yeni halinizin resmini yapın veya fotoshopla yapın. Tüm saf niyetinizle ve enerjinizi odaklayarak mesela genetik bir hastalığınız veya göz rengi değiştirmek istiyorsanız yüksek bir sesle hücrelerinizle konuşun. Onlara değişmelerini söyleyin bunu yüksek sesle, enerji dolu ve konsantre olmuş bir şekilde yapın. Daha sonra yeni halinize konsantre olup onu imajine edin. Bu uzun süreçte belli bir zaman sonra değişiklikleri gözlemleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba arkadaşlar ben biyokinezi yaparak vücut geliştiriyorum eger gerçekten spor salonlarına gitmiş olanlar varsa bilir o hareketleri yaparaktan gevşemeden sonra büyük bir etki oluyor üzerimde sıkılaşma bi rahatlama oluyor sadace spor salonundaymış gibi imaje ediyorum ve vücudumun içindeki kasları görüyorum onların nasıl sıkılaştıgını birazda yag var o yagların eriyip kası beslemesini agır ekipmanlarla çalışıyorum ve etkisini görmeye başladım diyebilirim ve baktıgım kadarıylada bu biyokinezi ile ilgili pekte bilgi yok yapanlarda genelde göz için yapıyorlar aslında en başta aşamaları geçtikten iyice ögrendikten sonra beyinle ilgili işlemlere girmek daha avantajlı digerlerini daha iyi yapabilmek için diger kinezi çeşitlerini sonuçta herşey beyinde başlar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kendimden biliyorum uyarayım dedim yarım ve düzensiz meditasyonlarla içinizde ki negatif enerji fazlayken biyokinezi yaparsanız vücudunuz için iyi şeyler olmuyor köpek dişlerimi belirgenleştirmek istiyordum başardım ama ağız sağlıma ne kadar dikkat ettiysemde bi müddet sürekli ağızımda yara çıktı yaklaşık 1,5 ayda geçti geçti göz rengini değiştirmek isteyenler bence bu konuda çok titiz olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

[h=3]Biyokinezi - Göz Rengi Değiştirme[/h][h=3]Biyokinezi zihin gücüyle vücuda hükmetmektir. Bu konu göz rengini değiştirmek gibi özel bir konu içerir. Eğer yeterince dikkatli olmazsanız yada çalışmaya başladığınızda bitirmeden bırakırsanız biyokinezi sizin için zararlı olabilir.[/h][h=3][/h][h=3]Metot:[/h][h=3][/h][h=3]Adım 1:Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın. Yumuşak bir yere yerleşin. Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.[/h][h=3][/h][h=3]Adım 2:Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin. Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin. Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin. Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.[/h][h=3][/h][h=3]Adım 3:Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin. Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin. Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.[/h][h=3][/h][h=3]Adım 4:Normal dünyaya geri dönün. Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.[/h][h=3][/h][h=3]Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın. Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin. "Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi. Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın. Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz. Kendinizi inandırırsanız, güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.[/h]

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bunların geneli insan enerjisi, beyin gücü, istek ve inançtan geçiyor ... o yüzden dünya üzerinde imkansız kabul edilen birçok şey bu sistemler göz önünde bulundurularak gerçekleştiriliyor.

Bireysel ruhsal ve zihinsel yetenekle alakalı diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cevap için teşekkürler de görmeden inanılacak türden bir şey değil,eğer bir insan gözünün rengini değiştirmiş olsa bu yöntem ile,muhtemelen şuan bilim adamları tarafından incelenip dünya tarafından konuşuluyor olurdu.Yanlış anlamayın inanıyorum fakat neden bir kanıt yok?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cevap için teşekkürler de görmeden inanılacak türden bir şey değil,eğer bir insan gözünün rengini değiştirmiş olsa bu yöntem ile,muhtemelen şuan bilim adamları tarafından incelenip dünya tarafından konuşuluyor olurdu.Yanlış anlamayın inanıyorum fakat neden bir kanıt yok?

 

aslında bilimsel olarak bircok calışmalar var bu yönde.

Daha cok bilimsel calışmalar telekinezi ve ruhsal durumlar adına yapılıyor.

En son okudugum bir makalede hatta filmleride çekilmişti, zihin dalgalarıyla hayaletlerle iletişim kurmanın yolunu denemişlerdi ve bu olmustu. üzerinde calışmalar yapılmıştı.

Eski çaglarda insanların içinde saf bir duygu vardı ve güç vardı. zaman ilerleyip hayat zorlaşınca insanlar içlerindeki o saf gücü kötülük amaclarıyla cok kullanmaya başlamışlar ve günümüze kadar degişen ırklar bu gücün saklanmasına sebep olmus.

 

Yani bilim ve teknik acısından genelde bu tarz durumlar hep sorgulanır. Bir nedeni bir sonucu araştırlır.Bilimsel acıdan illaha mantıksal bir sonuc cıkartılmak istendigi için bulunan şeyler hep onlar için sonuclanamamış calışmalar olarak kayıtlara geçmiştir.

Halbuki bunlar incelendiginde ilerlenen ve kat edilen yolun bir sonuca vardıgını gösterir ama Materyalist düşünce olarak kesin elle tutulur bir takım sonuclar aranmaya devam edilir.

 

Bilimadamları dna'nın değişebilecegini uzun zaman önce bulmustur hatta bir takım mutasyon evreleri bile yapıldı degişik örneklerininde oldugu söyleniyor.

 

Bunlar sadece değişik kaynaklardan okudugum ve edindigim bilgilerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konu harikaymış, teşekkürler. İnternette daha doğrusu Youtube'da subliminal olduğu iddia edilen bazı videolar buldum. Örneğin şu kaynak...https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D1wA-OLN4UlY&ved=0ahUKEwjUl7bW2_DcAhVDSsAKHdabBjwQo7QBCBowAA&usg=AOvVaw3KZNHq5r_tZymi64xwcAZd

 

Sizden ricam, özellikle Sirius, Nevermore, Hektor, Aurora veya boynuzsuzgeyikler gibi biyokineziden iyi anlayanlar birazcık dinleyip gerçekten de işe yarayıp yaramadığını söyleyebilir mi? En azından tahminde bulunsanızda olur, elbet aylarca denemeyin ama sizce bu kaynağın bana biyokinezi çalışmamda katkıda bulunacağını söyleyebilir miyiz?

 

Cevabınız için şimdiden teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır deniyorum bunu ve gözüm değil ama saçım biraz açtı. Hatta annem değişimi farketti.

 

Kendimi geliştirmek ve daha da ilerleyebilmek için önerebileceğiniz kitap(lar) var mı acaba? Sadece biyokinezi olmasına gerek yok ama asıl biyokinezi hakkında tabi =) Internette bir sürü yazı ve video var ama sizin okuyup faydasını gördüğünüz bir kitap harika olurdu...

 

Cevap için şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...