Jump to content

"Nasa beynime girip beni yönlendiriyor" diyor


caslanova

Önerilen Mesajlar

böyle birşeyin olabileceğine ben ihtimal vermiyorum. Ama sizinlede bi paylaşıyım dedim.

 

 

 

 

Hakkari'de beyin kontrolünü başkasının yönlendirdiğini ileri süren bir anne, görenleri hayrete düşürüyor.

 

Bir kamu kurumunda 10 yıldır memur olarak çalışan, 2 üniversite bitiren ve 3 ayrı yabancı dil bildiğini söyleyen 2 çocuk annesi kadın, beyninin yönlendirdiğini iddia ediyor. Bilim adamlarının kendisine sahip çıkıp başına gelenleri araştırmasını isteyen kadın, aksi halde bu duruma daha fazla dayanamayarak intihar edeceğini söyledi.

 

 

Ankaralı olan 49 yaşındaki Ümran Oyan, 2003 yılında ise şiddetli geçimsizlik yüzünden kocasından boşandı. Yaklaşık 1.5 yıldan beridir Hakkari'de bir kamu kurumunda görev yapan, yardımsevirliği ile çevrede hayli sevilen Oyan, 2 çocuğu ile birlikte Biçer Mahallesi'nde kiraladığı evde yaşıyor. Sorunları Kasım 2005 yılında başlayan ve mahalle sakinlerini bile hayrete düşüren genç kadının durumu, şehirde de günün konusu oldu. Sevilen ve sayılan bir annenin bu duruma düşmesi Hakkarili vatandaşları da üzdü.

 

İHA muhabirine açıklamada bulunan Ümran Oyan, beynine giren bir güvün kendisini yönettiğini, bu duruma daha fazla dayaamayacağını anlattı. Kendisine yardımcı olunmaması halinde intihar edeceğinini belirten Oyan şöyle konuştu:

 

"Eğer bunları anlatmadan önce intihar etseydim kimse bana inanmazdı. Benim başıma gelen her an herkesin başına gelebilir. Ben Allah'a inanın bir insanım Allah'a şükür müslümanım, Kuranı Kerim'in birçok suresini de ezbere olarak biliyorum. Beynimi ele geçirenler benim çok zeki olduğumu söylüyor. Helikopter ve uçaklar geçtiğinde inanılmaz şeyler oluyor ve beynim sinyal veriyor. Beynime giren ve bana komut veren kişi hem bana zarar veriyor, hem de lazerle yaralarımı iyileştiriyor. Ailemin bütün hayatımın en ince noktasına kadar biliyorlar ve kayıt etmişler. Onlar kim ve neden bunu yapıyorlar ben onlardan öğrenemiyorum. Ama onlar her şeyi benden alabiliyorlar. Elektriğin önüne geçtiğim zaman elimden olmayan nedenlerden dolayı çok ilginç hareketler yapıyorum ve bunlar benim kontrolüm dışında gelişiyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama beynimde bir türlü çıkmıyor. Ben günlük ne yapıyorsam kiminle konuşuyorsa onları hepsini kayıt ediyorlar. İngilizce, Boşnakça biraz da İtalyanca ve Arapça biliyorum. Ben İngilizce bir cümleyi yanlış söylediğim zaman onlar otomatik olarak beynimde düzgün hale getiriyorlar. Çarşıda yürüyorum beynime girip kahkaha attırıyor ve komut veriyor bana. Ben normal bir insanım bütün komşularım beni tanır, işime de gidip geliyorum. Ama beynimi ele geçirenlerin bana etmedikleri eziyet kalmadı. Elektrik ışını ile vücuduma lazer gönderip ve istediği gibi yakıp iyileştiriyor. Benim beynime Nasa tarafından komut verdiği için biyonik bir robot gibi istediğini bana yaptırıyor. Benim yaşadıklarımın psikolojik bir hastalık olmadığına inanıyorum. Beynimi ele geçirenler beni istedikleri gibi yönlendiriyorlar".!!!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bencede hadi diyecem deneme amcli yapmis olsun olesine her ulkeden kobay kullanmis olsun tek akilli bu kadindami acikliyor baska ulkelerden tik yok hep ilk denemem olacaksa bile en azindan bu kadindan binkat daha mevki sahibi bir insan sahibine yapardim inanmadim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu siteye baktınız mı hiç?

 

http://www.geocities.com/ozgurlukpro/

 

baktım siteye ama çok saçma geldi ne bileyim garip bişey hafıza kaybına felan sebep oluyor ne diyor bu elektro manyetik bilmem nelerle diyo. Bana buyu yapmışlar deseler inanırım ama nasanın işi guc uyo khakkarideki kadına buyu mu yapcak diye de kendime sormak zorundayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

baktım siteye ama çok saçma geldi ne bileyim garip bişey hafıza kaybına felan sebep oluyor ne diyor bu elektro manyetik bilmem nelerle diyo. Bana buyu yapmışlar deseler inanırım ama nasanın işi guc uyo khakkarideki kadına buyu mu yapcak diye de kendime sormak zorundayım :D

 

Nasa kadın üzerinde demo yapmıştır , başarıya ulaşırsa toplu etki için gerçek programa geçicekler belki. . :D

Nasa büyü versiyon 1.0 hahahaha :p

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu mevzuyu okuyunca bir şizofren'in hezeyanları geldi aklıma.

Şizofren:''Bir alet var,devamlı o alet dönüyor tekerlek biçiminde.Benim kulaklarımı çalıştırıyor.Tepelere direkler dikiliyor televizyon antenlerinin olduğu yerde.İnanın ben çok kötü durumdayım,öleceğim diye kahroluyorum.Sesleri devamlı kulağıma yapıyorlar.Bant dönüyor,bant çekiliyor.

Korkuluklar yaptılar,çarşaf giydiler,böyle bir baktım,şey kafaları taktılar köpek kafaları taktılar.Karşımdaki evde sabaha kadar bir iki üç dört beş tane insan direk diktiler köpek kafaları geçirdiler.Ben komşularıma bağırıyorum çağırıyorum ne olur beni kurtarın diye.

Bir de baktım kulağımda alet çalışıyor alet çekiliyor.Kendileri de pişman oldular. Casuslar benim arkamda.Söke'deki Hoca benim arkamda,gizli bir yerlere girip kapıcılara para vererekten yukarılarda iş hazırlatıyorlar.

Küçük böyle fare kadar sıçan bir çocuk var.Hem konuşuyor hem gidiyor,mikrofon elinde hoporlörlü bir çocuk,o kadını kurtarın diyor,hiç kimse bir şey söylemiyor,çocuk bir damlacık oluyor.Ben şaşırdım inanır mısınız?Çok kötü bir durum bu.Ben yani onların yakalanmalarını istiyorum.''

 

Ne bileyim konuyu okuyunca aklıma bu hadise geldi....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aslında olabilirde arkadaşlar önemli bir zatın üstünde deneme yapılsaydı millet davası olurdu ama kendi halinde bi insana yapılınca deli denir geçilirdi. kobay olarak seçilmiş olamaz mı? hayal gücü nelere kadir neler düşünüyorum ben böyle:)

 

Mantıklı ama ne bileyim yine de saçma geliyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...