Jump to content

Mer ka bah...(Ruhsal Işık Bedeni)


ByShaweling

Önerilen Mesajlar

İçinizde sevgiyle gelişen farklı bir ışık türü olduğunu hayal edin.Bu ışık türü dünya ana dan gelen enerji ile buluşup şimşek bir hal alır Şimşek rengindedir ama sıcacık ve sevgiyle hissedebilirsiniz onu bir taraftan.Onu bir hamur gibi hayal edebilirsiniz.Onu evirip çevirebilirsiniz.Bununla yapılarınızı kurabilir ve yollarınızı açabilirsiniz.

Bu özel tür ışık ile yapılandırma içinizde yavaş yavaş gelişir dokunmalar ve ışık kırılmalarının artmaya başladığını hissedebilirsiniz.

İlk önce kendinizi boşluğa bırakmakta zorlanırsınız ya da asıl eğitimin yolda gidiş üzerine olduğunu farkedip üşenebilirsiniz ama unutulmaması gereken tek kural şudur:

hayatı seversen oda seni sever-sevmezsen oda seni sevmez.net.ve merkaba sevgisiz çalışmaz.

Mer ka ba tüm bilindik tarihinizin en hassas ve en gizli konusudur.Fakat insanlar merhabanın kendileri olduğunun farkında olmalılar.kadim mısırdan gelen bilgiler dünyaya farklı dağılımlar göstermiştir doğuda ve batıda ayrı gelişimlerde bulunmuşlardır fakat aynı merkaba memranlarını ki plutoniğinde dediği gibi en basit formu davut yıldızı tabir ettikleri ama asıl adının adalet yıldızı olduğu bir formdan bizim bayraktaki 5 köşeli yıldız formuna kadar değişik formlara bürünebilmiştir.Tarihte bu enerji bilgisinin bütün insanlığın mikromakrokozmik enerji bilgisi olduğunu kabul edip bunu en hızlı şekilde enerji tüketen değil enerji üreten bir toplum olmaya programlamalıyız.Bunu yapabilmek için enerji kaynağının kendiniz olduğunu kabul etmeniz gerekmektedir.

Konuyu en dostça şöyle özetleyebilirim:İçinde bulunduğunuz evren 3.boyutta şimşek enerjisine diğer boyutlarda daha farklı enerji türlerine bürünebilen bir enerji yumağı ve bir kaynaktan oluşan bir dönme sistemidir.Bu dönme sisteminde iki faktör ancak yaşamı doğurmayı tercih eder işte bu da sizlersiniz.

Belki ancak böyle gözlerimizi kısmadan güneşe bakabileceğizdir.Çünkü eğer biraz dikkat edersek ağacın dallanması ile şimşeğin çatallanmasını aynı form olduğunu ve bunun da enerjinin formu olduğunu görebiliriz.Su elektrik elektrik su olmak ister iki mavi böylece birleşir ve fıstığımız dünyamız oluşur.İki maviyi takip edin.

Peki merkaba nasıl merhaba der size?Nasıl sizi saran bir hayatın sizinde onu sarmanız ile dallanır ve budaklanır?Bunun için bir tek şeye ihtiyacınız var oda nefes almak.yanına su içmeyide ekler misiniz bilemiyorum ama nefes özellikle burundan alınan nefesin insan zihninde zamanda kırılma yaratarak başka gerçeklerin kapısını açtığını ve zamanı esnettiğini düşünüyorum.Üst ya da yan yada alt bedenlerinizin mutlu olduğu zamanlardan bahsediyorum.

Sadece içinde bulunduğunuz bedeni dinleyerek hayatın sizinle kontak kurmasını sağlayabilirsiniz.Kimbilir köşebaşların dönmeden artık neler olacağını bileceksinizdir.

Mısır dilinde, mer: ışık, ka: ruh ve bah: beden anlamına gelmektedir. ruhsal ışık beden olarak çevirebiliriz.

bu bedenimizin 17 metre çevresine kadar bir alana yayılan, yaradılışın Kutsal Geometrisi'sinin formlarından oluşan, ve kişiye zaman ve mekanda yolculuk etme fırsatını veren ilahi bir taşıttır.

en basit ve bilinen formu içiçe geçmiş iki tetrahedronun oluşturduğu, yıldız tetrahedron formudur.

----------------------------------------------------------------------

Merkaba Iışığı Semineri ışık bedenin veya ışık aracının aktive edilmesi.

Bu seminerin ana amacı:

1. Merkaba´nızın, kendi ışık bedeninizin (tekrar) aktive edilmesi

2. Birlik Nefesi, Merkaba´nın bir uzantısı.

Seminer süresince yapılan uygulama ve çalışmaların tek amacı en azından Merkaba´nın ne olduğunun, nasıl aktive edileceğinin ve düzgün olarak nasıl kullanılacağının anlaşılmasıdır.

Seminer Detayları:

Seminerin başında elektromanyetik alanların durumunu analiz edebilmek için bir test yapılacaktır. Bu hayattaki ve büyük olasılıkla önceki hayatlardaki birçok duygusal ve zihinsel olay elektromanyetik alanlarınızın "kirli" ve deforme olmasına yol açmıştır. Bu alanların nasıl temizleneceğinin ve dengeleneceğinin öğrenilmesi Elektromanyetik alanlarınız temiz, dengede ve hizada olduktan sonra kalbinizin acı, yalnızlık, pişmanlıktan temizlenmesi için çalışma başlayacaktır.

Prana tüpünden nefes almanın tekrar öğrenilmesi. Bu tüp vücudunuzun bir el boyu üstünde taç çakranızdan başlayarak apışarasından geçer ve ayakta durulduğunda bir el boyu ayağınızın altına uzanır.

. Bu yeni, aslında çok eski prana solunum yöntemi kendinize güç vermek, enerji yüklemek. O anda elektromanyetik alanlarınız dönmeye hazır, hızı merkez kaç kuvveti ile ışık aracınızı, Merkaba´nızı oluşturacak. Merkaba´nın ne olduğunu ve nasıl yaratabileceğinizi gördükten sonra, sıra onu nasıl kullanacağınızı öğrenmeye geldi. Kutsal geometri yaratılış aşamalarını anlamanıza yardımcı olacak, düşünce ve duyguların nasıl bağlantılı olduğunu deneyimlemenizi sağlayacak. Geometri konusunda bilgi gerekli değildir. Beynin iki yarısını aynı anda kullanmayı ve epifiz bezinin tekrar aktive edilmesini öğreneceksiniz. Son olarak Merkaba´nın bir uzantısı olan Birlik nefesini öğreneceksiniz. Basit bir versiyonu da aile ,arkadaş veya rehberlik ettiğiniz gruplarla paylaşmanız üzere öğretilecektir. Gerek duyulursa, grup bir şifa çalışması yapacaktır. Merkaba'yı aktive etmenin anahtarı sevgidir.

Nedir bu seminer?

Işık bedenin veya ışık aracının aktive edilmesi.

Merkaba´nızı aktive etmek ve Birlik Nefesini öğrenmenin dışında aşağıdaki deneyimleri de yaşayacaksınız.

Kalbini daha da fazla açabileceksin.

Kendini hızla duygusal ve zihinsel olarak dengeye alabileceksin.

Enerjini verimli kullanmayı, ve sızıntıları engellemeyi öğreneceksin.

Beyninin iki yarısı birlikte çalışacak.

Ruhunun yüksek ve erdemli kısımları ile daha yakın temasta olacaksın.

Her şeyin kusursuz olduğunu bilerek daha az korku ve daha az yargıyla yaşayacaksın.

Dünyadaki gerçek görevini hatırlayacaksın.

Dünyayı başka bir açıdan göreceksin.

Hayatındaki her olayı kendin yarattığını fark edecek ve kurban rolünü

oynamaktan vazgeçeceksin.

Fiziksel bedeninle çok daha yakın ilişkide olacak ve bir çok durumda kendini şifalandıracaksın.

Her grubun katılımcıları farklı olduğundan her seminer tamamen farklı ve kendine has karakteristik özelliklere sahiptir. "Sırt çantam" gerektiğinde kullanılabilecek bir çok farklı egzersizle doludur. her birinin amacı size yardımcı olmak ve kendinize yardımcı olmanızı sağlamaktır. Merkaba eğitimi aynı ve saf halinde olacaktır, bu nedenle bir workshop gununun en az 12 saat olmasını tercih ettim.

 

Alıntıdır...Arkadaşlar pek bu işlerden anlamam ilginç geldi paylaşayım dedim konuyu yanlış yere açdıysam veya varsa (gerçi arattım) affola...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...