Jump to content

Uzaylıların Gezdirdiği Ünlü Şarkıcı


monkeybusiness

Önerilen Mesajlar

BU SÖZLER REKLAM MI

 

İşte Karaca'nın akıllara durgunluk veren açıklamaları...

 

Reyhan, bir süredir erkek kardeşin kemik kanseriyle mücadele ediyor. Durumu şu anda nasıl?Profesör Doktor Harzem Özger, benim için Allah'ın eli... Birçok ülkede yapılmayan çok özel bir ameliyat yaptı, kardeşimin bacağına protez taktı.

 

Ailenizde başka kanser vakaları görülmüş müydü?

 

Babam 61 yaşında kanserden vefat etti. Halamın çocukları kemik kanseriydi. Babamın kuzenleri bağırsak kanseriydi. Babaannem bağırsak kanseriydi. Kanser olmaktan çok korkuyorum.

 

RÜYAMDA GÖRDÜM

 

Kardeşinin hasta olacağını önceden hissetmiş miydin? Rüyamda kardeşimin kanser olduğunu gördüm. Babamı da rüyamda görmüştüm. Sonra kanser olduğunu öğrendik.

 

Çok ilginç, başka var mı?

 

Sibel Can'ı, annesinin vefat ettiği gün Nişantaşı'nda görmüştüm. Yanına gittim, konuştuk. Dışarıya çıktım. İnanılmaz kötü hissettim. Masmavi gözlü kadının gözleri simsiyahtı. Siyah gözyaşı akıyordu. 2 saat sonra annesi vefat etti. ABD'deki ikiz kulelerin yıkılacağını bir hafta öncesinde görmüştüm. Hülya Avşar'ı da çok gördüm. Sonra annesi hastalanmıştı.

 

Medyum özellikleri var sende o zaman! Sanırım. Uzaylıların varlığına da inanıyorum, çünkü onları gördüm. Bu konularla ilgili Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ile konuştum. Gördüklerimin gerçek olabileceğini söyledi.

 

Gördüklerin rüya mıydı yoksa? Ne rüya ne de gerçek; arasında bir şey.

 

Uzaylılarla nasıl tanıştın?

 

1999 depreminden bir hafta önceydi. Uzaylılar beni yatak odamdan alıp götürdüler.

 

Seni nereye götürdüler?

 

Sabaha karşı 04.30 civarıydı. Bir adam geldi, uzun boylu siyahlar giyinmişti. Yatak odama geldi. Kel, burnu büyükçeydi. Aldı beni pencerenin önüne getirdi. Uzay gemisini gördüm. Birden beni ışınladı. Ama o ışınlama değilmiş onlar benim odamı uzay gemisi haline getiriyorlarmış. 5-6 tane aynı görünüşte uzaylı vardı. Düşünce yoluyla haberleştik.

 

TENLERİ KARİDES KABUĞU

 

Uzaylılar neye benziyor?

 

Tenleri karides kabuğu gibi. Kocaman kafaları var. Gözbebeği olmayan siyah gözler. Boyları uzun değil. Cinsel organları yok. Dört uzun parmakları var. Burunlar sadece delik. Ağız küçük, dudak yok. İnanılmaz sıcaklar. insana güven veriyorlar.

 

Sana ne sordular?

 

Sormadılar. Ben onlara kanserin ilacını sordum. Bana verdiler ama sonra, "Hazır değilsin" dediler, aldılar. Sonra saniyelerle bütün dünyayı gezdirdiler bana. Siyahlı adam, "Her şeyi hatırlayacağın zaman olacak ama şimdi değil, uyu" dedi. Geçen yaz Kumburgaz'a gelen UFO'lardan bahsedildi. Onlar benim gördüğüm uzay gemisiyle aynıydı.

 

 

milliyet ten alıntıdır...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Atıp tutmak istemiyorum ama ne gariptir ki yakın temasla ilgili konuşmalar tam sanatçı Reyhan Karaca'nın artık gündemde olmadığı zamana denk gelmiş.Gerçi uzun süredir gündemde değildi ama kişisel görüşüm dikkat çekme amaçlı olduğu yönündedir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

reklam amaçlı değil..bunlar amerikanın oyunudur reklamla alakası yoktur bu bir medya ağıdır!!amerikanın insanlar istedikleri gibi düşündürmek istemesi için oynana bir oyuundur sadece bu değil bu sitedeki bütün konular hatta okuduğunuz bütün uzayla iligli kitaplar hepsi bir oyundur...sizler 3 şeyi unutturmak zorundalar sizleri ve daha sonra dünya devleti kurabilmek için..çünkü türkiye nin konumu (coğrafiş olarak bile)çok iyi bir konumda..çünkü bizi aradan çıkartmak zorunda görmüormusun bölünüorz biz..bizleri kendi aralarında böldüler bile şimdide insanların AMERİKANIN HAİN OYUNUNU anlayamamları için uzaylı fantastik kitaplarla bu sitede verilen tüm uzaylı haberleryile insanların düşünmeleri engellenior onalr sizlerin amerikayı düşünmenizi istemior kendi ülkenizi düşünmenizi istemiyor dininizi atatürkünüzü fazla düşünmenizi istemiyorlar ve inanç fkir çatışmaları çıkmalarını istiyorlar ve bunu başarıorlarda!...

 

not:siteyi asla kötülemiorm hatta en beğendiğim sitedir fakat benim rahatsız olduğum şudur:insanların daha fazla uyutulmaya ihtiyacı yok..bakın! insanları uyutmak için ellerinde geleni yapıorlar facebook adlı paylaşım sitesine videolar koydum amerika ile ilgiliydi fakat hepsini sildiler ve faceden uyarı aldm...(bu siteye bunları koymaktan açıkcası çekindim şimdi 1.si niye böyle birşey yapıorsun diersiniz ayriyetten bu siteden atılmak istemiorm çok seviorm bu siteyi) dediğim gibi bu galaktik insan oyunlarına gelmeyin...medya niçir vardır bilior musunuz???dünyaya egemen olmak için..çünkü isnanlar kendi benliklerini unutup medyanın kulu köpeği olacaktır...insan beyni budur işte..gerçeğe değil sadece gördüğüne inanır..ama her gördüğümüz gerçek olmayabilir...uyumayın..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

'Uzaylılar beni kaçırdı' diyen şarkıcı Reyhan Karaca bakın neler anlattı.

 

Daha önce uzaylılar tarafından kaçırıldığını söyleyen Reyhan Karaca, bu kez de "Esra Ceyhan'ın programında yine ilginç deneyimlerini anlattı.

Gördüklerinden tam olarak emin olmadığını belirten Reyhan Karaca " Hatırladığım şeyler,tenleri, gözleri ve bulunduğum ortamdı.Kendim tam sonuca vardığımda gerekli açıklamayı yapacağım.Çünkü basının olayı ele alışından rahatsız oldum. Kafamızdaki tiplemelere hiç benzemiyorlardı. 1.50-1.55 boylarında, dört parmaklı ve parmakları çok uzundu. Gri beyaz tenli, iki tane büyük gözleri vardı. Bu gözler sevgi dolu, rahatlatıcıydı. Bir mekandaydım. Omuzumda bir el hatırlıyorum." dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...