Jump to content

Mars ve bir başka gariplik


Ashtar Sheran

Önerilen Mesajlar

http://saklisite.files.wordpress.com/2009/03/mars_tekerlegi.jpg

Gün geçmiyor ki, Mars üzerinde NASA insansız keşif araçları ile çekilen fotograflarda yeni bir anormallik dikkat çekmesin.

Bu kez NASA’nın resmi sitesinde SOL 288 adı ile yayınlanan görüntüde Mars toprağı üzerine gömülmüş insan eli ürün olduğu düşünülecek kadar düzenli ve işlenmiş bir çark veya tekerlek benzeri cisim hemen fark edilmekte.

 

Yorum size ait.

 

http://saklisite.files.wordpress.com/2009/03/mars_anomali.jpg

 

Alıntıdır

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Resimler parça parça siyah beyaz olarak geliyor merkeze. Merkezde bu parçalar birleştirilip renklendiriliyor uzman kişilerce.

 

monkey 1-2 çıkıntı olsa neyse derim ama bu resmen çarka benziyor.

Benzerlik konusunda katılıyorum ama nasanın bahanesi hazırdır nasılsa adamalrın başına uzaylı düşse komşunun çorapları diycekler :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yok yok taş veya kum olamaz açık ve seçik bir şekilde onun simetrik bir şey olduğu belli.. Zeki bir yaşam formu tarafından üretilmiş bir araç. Hatta orta çağda kullanılan kalkanlara benzettim ben. Ama tabi başka tahminlerde yürütülebilir. Ama yükarıdaki arkadaşında söylediği gibi NASA'nın bunu ört-pas etmek için bahanesi her zaman vardır. Belki de şöyle derler; dünya yörüngesindeki uydulardan birinden kopan parça marsa düşmüştür yada marsa yollanan araçlardan birindek kopan parça derler ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Helal.Uzun yaşa:DBencede abi biz marstan geldik,ya da ben şöyle düşünüyorum.Zeus'un yarattığı sanal dünyanın bir parçasıyız.Olamaz mı?

 

Bence yunan mitolojisindeki zeus ve diğer tanrıçalar yanlış zeus Allah(cc) benzetiklerini düşünüyorum bu büyük bir günah ve diğer tanrılarda Allah(cc)`ın baş melekleri

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Photoshop Gibi Nasanın sitesinde gormesem inanmam

 

.Linke baktım. alah allah... Nasa Biliçli olarak Boyle bir dumen yapmadıysa

 

aklıma soyle bir şey geliyor.. Gunes Daha onceleri Cok sıcaktı veya daha buyuktu . Bu Sıcaklık Marsa kadar ulasabiliyordu Ve O donemde Mars yasama elverişliydi. Sonra Gunes zamanla enerjisinin bir kısmını kaybetti ve mars sogumaya basladı. orda yasayan Canlılar Gezegeni Terketti cok uzun bir zaman sonra Gunesin kaybettigi enerji dunyanın Sıcaklıgını azalttı Ve yasanabilir bir gezegen haline geldi. Sonrada dunyada canlılar cıkmaya basladı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...