Jump to content

The Castle Of Devil


mysteriouslady

Önerilen Mesajlar

1549, varlıklı puritan bir ailede doğdum. Devonshire da büyüdüm ve bir yetişkin olduğumda denizci olup Dünya’nın büyük bir kısmını gördüm. Sonunda ise İngiliz Kraliyeti için çalışan bir korsan oldum ve İspanyollara karşı markiz’in mektuplarını taşıdım ama bu hayat bana göre değildi. 1573 de Avrupa’ya geri döndüm ve Huguenot (Fransız Kalvinistleri) bayrağı altında Fransızların din savaşlarında çarpıştım.

Bu deneyimden hayal kırıklığına uğrayarak 1575 de kendime yeni bir yol aramaya başladım. Almanya’nın Kara Ormanında ise benim maceralarım başladı. Olabildiğince güneye doğru yol aldım ve büyük Akdeniz’de bir grup korsana katıldım. Bir savaşta Müslümanlar tarafından yakalandım ve kadırga kölesi olarak satıldım.

Eninde sonunda oradan da kaçtım ve İngiltere’ye dönüp dünyayı gemiyle dolaşan Sir Francis Drake’in uzun seyahatine katıldım.

O zamandan beri dünyanın birçok yerinde birçok macera yaşadım ve hep kendimi adalet ve uzun yıllar boyunca hizmet etmem için yetiştirildiğim Tanrı’nın hizmetine çekilirken buldum.” - Solomon KANE

Robert E. Howard intikam-saplantılı puritan’ı doğaüstü maceralarına, yine Howard’ın “The Castle of Devil” öyküsünün beş sayılık adaptasyonu olarak Almanya’nın Kara Ormanın da 24 Eylül tarihinde, Dark Horse sayesinde tekrar başlıyor.

Marvel 70′lerde ve 80′lerde Howard’ın diğer karakterleri gibi Solomon Kane’in de birkaç sayısını basmıştı. Ama şimdi Dark Horse’dan Scot Allie’yle yeni bir başlangıca ait 6 sayfa özel olarak Comicbook Resources tarafından yayınladı.

 

Sayfa-1

 

http://img230.imageshack.us/img230/6056/solomonkane1no4.jpg

 

 

Sayfa-2

 

http://img229.imageshack.us/img229/4999/solomonkane2ml6.jpg

 

 

Sayfa-3

 

http://img229.imageshack.us/img229/3651/solomonkane3ri1.jpg

 

 

Sayfa-4

 

http://img230.imageshack.us/img230/8201/solomonkane4yc3.jpg

 

 

Sayfa-5

 

http://img229.imageshack.us/img229/2914/solomonkane5ty0.jpg

 

 

Sayfa-6

 

http://img229.imageshack.us/img229/2605/solomonkane6ta4.jpg

 

 

 

 

 

grafikroman...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...