Jump to content

Güz Sancısı Yunanistan'da!


mysteriouslady

Önerilen Mesajlar

http://www.kenthaber.com/Resimler/2009/03/15/52f96d23-fdeb-4c92-96c1-242ae960a6d9.jpg

 

 

Tomris Giritlioğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği, Murat Yıldırım, Beren Saat ve Okan Yalabık'ın başrollerini paylaştığı, 6-7 Eylül olaylarını konu alan "Güz Sancısı" filmi, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nde gösterime girecek.

Yunanistan'ın en büyük film dağıtım şirketlerinden Rosebut ve Odeon'un yayın haklarını satın aldıkları yapıt, nisan ayının son haftası gösterimde olacak. Filmin yapımcı ortaklarından Fatih Ömeroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "6-7 Eylül olayları bizim olduğu kadar Yunan halkını da yakından ilgilendiriyor.

Bu filme çok büyük bir ilgi gösterdiler. En büyük tepkiyi ise, bir Rum kızının fahişeyi oynamasına gösterdiler. Yunanistan'ın ünlü televizyon kanalları Mega TV, Alfa TV ve Ta Nea gazetesi Tomris Hanım'la filmle ilgili röportaj yaptıktan sonra bu ilgi daha da arttı. Beş firma filmimizi almak istiyordu, sonunda Rosebut ve Odeon ile anlaştık. Filmimiz Yunanistan'da 15 kopyayla vizyona girecek. Rosebut daha sonra filmi Kıbrıs Rum Kesimi'nde gösterime sokacak" dedi.

İha

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...